Dolgu yaptırdım !!!

sistonia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
134
26
48
39
Yaklaşık 1 saat önce dolgu yaptırdım. Nazolabial çizgilerimden çok dertliydim. Çok korkutanlar oldu şişeceksin işe gidemeyeceksin suratın asimetrik olacak diye ama 1 yıl sonunda bir cesaret iş çıkışı gittim hemen de yaptılar. Kullanılan dolgunun fotosunu da atıyorum. 1,25 cc yapıldı . Pazartesi tekrar kontrole gidecegim. Ek gerekirse biraz daha takviye yapacağız. Cookk memnunum 10 dk icinde degisen aynadaki görüntümden :)

Eklentiler

• IMG_5494.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 810
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Siz nazolabial çizgiler için ne kadar ücret ödediniz?

Tesekkur ederim. Henüz bir ücret ödemedim ama 250-300 euro civarı sanırım. Tanıdık dr olunca hic fiyat konuşmadan direkt uygulamaya geçtik
sanırım bir önceki konudaki soruların cevapları burada :) nerede kime yaptırdınız acaba? bir de sadece o çizgilerinizin olduğu öncesi-sonrası fotonuz var mı acaba?

sanırım bir önceki konudaki soruların cevapları burada :) nerede kime yaptırdınız acaba? bir de sadece o çizgilerinizin olduğu öncesi-sonrası fotonuz var mı acaba?

Fotograf koydum ama :) Ankara'da yaptırdım ama hoca sürekli geziyor. Zonguldak'tan geliyor. Eksal Kargı hocama yaptırdm

Eklentiler

• IMG_5532.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 1.082
  • IMG_5531.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 1.038
Yani cok net cekemedim ancak ofiste oyle oldu ama cizgilerimde gorunur sekilde azalma oldu anında. Ayrıca şişmedi de. Ben dolgu icinden cikan klavuzun gorselini yukari koymustum. Juvaderm Volift With Lidocaine tam adı :)

Güle güle kullanın. Ben de ikişer yıl ara ile iki defa yaptırmıştım. Şimdi tekrar yaptıracağım. Siz yeni yaptırmışsınız. Fiyatını öğrenebilir miyim? Meaela bana dört iğne yapılmıştı. Tanesi 600 lira idi ama dört tane yaptırınca 400 liradan yapmışlardı. Şimdi bilmiyorum ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…