Dolgulu bikini

Gel canım ben sana vereyım gogusten bol bol :) kucul goguslu olmayı cok ısterdım ama napalım boyle olmusuz benımkı 85 hıc sungerlı desteklı sutyen takamam toparlayıcı kalın askılı sutyenlerle rahat eddıyorum ben :) 75 kıloyken 95 tı suan 65ım 85 :) sende zayıflama kuculmesın ıyıce :)
ıstedıgın bıkınıyı pentıde yada ızmırlıysen kemeraltında sıbel ıc gıyım magazı var orda bulabılırsın dun gormustum :)

Son düzenleme:
collezione da çok güzel bikiniler var
ordan bakmanı tavsiye ederim
rengarenkler bayada dolgulular var

bu modellerden birini alacağım bende:1:

$1f4ef19f-620d-4162-9803-b8274b113ee9.webp

$599ee8d6-1f74-47c2-b934-b07103c1329e.webp

$5339c20e-2ec9-4294-85be-03830a9b90c1.webp

$a14d56f9-cfd5-4174-9873-60f08859af5a.webp

$eb775607-03f5-4852-84f4-446eaab676cf.webp

sonuncusunu çok beğendim yaa collezione mu ? bide fırfırlılar daha büyük gösteriyo sanırım:1:

sanırım bende sonuncusunu alacağım çok tatlı:1:
evet canım hepsi collezione
yalnız içlerinde bir tek fırfırlı olan destekli süngerli değil içi boş
ama fırfırlı olduğu için iri gösteriyor
ben belki onuda alabilirim
çok hoş duruyor

Destekli aramiyorsaniz koton diyorum kotonun mayolari bikinileri harika oluyor dun aldim mayokini

sanırım bende sonuncusunu alacağım çok tatlı:1:
evet canım hepsi collezione
yalnız içlerinde bir tek fırfırlı olan destekli süngerli değil içi boş
ama fırfırlı olduğu için iri gösteriyor
ben belki onuda alabilirim
çok hoş duruyor

Bende hepsine bakıcam çok beğendim oda destekli olsaydı keşke ya neyse fırfırdan kurtarır belki:1:

Benimkiler hep kucuktu Iki cocuktan sonra da onlari tamamen kaybettim..

Hem kucuk hem sarkik:)))

cok sorun ettim hatta ameliyata kadar planladim. Sonra teyzemin kanserden alinmis goguslerini gorunce sarkik haline bile sukurler ettim.
kocamda destek oldu hep onlar senin annelik gorevinden oldular, o gorev icin insanlar neleri goze aliyo dedi. Simdi onlari o haliyle seven biriyim:)

2 sene oldu emzirmeyi birakali yavas yavas toparlandilar ama hala komikler yani:)

Sen kendi kendine sorun yapip strese girme hic bosuna. Bence hicte kucuk degiller...

Benimkiler hep kucuktu Iki cocuktan sonra da onlari tamamen kaybettim..

Hem kucuk hem sarkik:)))

cok sorun ettim hatta ameliyata kadar planladim. Sonra teyzemin kanserden alinmis goguslerini gorunce sarkik haline bile sukurler ettim.
kocamda destek oldu hep onlar senin annelik gorevinden oldular, o gorev icin insanlar neleri goze aliyo dedi. Simdi onlari o haliyle seven biriyim:)

2 sene oldu emzirmeyi birakali yavas yavas toparlandilar ama hala komikler yani:)

Sen kendi kendine sorun yapip strese girme hic bosuna. Bence hicte kucuk degiller...

Geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık tabiki bende şükrediyorum haklısın artık bunu sorun yapmamaya çalışıcam burdan yazılanlar sayesinde :)

Geçmiş olsun canım en önemlisi sağlık tabiki bende şükrediyorum haklısın artık bunu sorun yapmamaya çalışıcam burdan yazılanlar sayesinde :)

Fikirlerinin degismesine cok sevindim. Cunku saglik gercekten cokkk onemli.

Desteksiz aldigim bikiniye bugun eski sutyenimden harika bir destek yaptim kizlae

Back
X