Dolgum düştü dişim agrıyor ne yapmalıyım yardııım

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Kızlar dolgum düştü dişim hava alıyor beynim zonkluyor resmen.Bugünlük idare etmem gerek çekimim var nasıl dayanacağım bunun agrısına sakızla falan kapatsam olur mu sizce ne yapmalıyım ??

Canım dolgu yaptırmaktan başka çaren yok,bugün yaptıramayacaksın anladığım kadarı ile fazla aklına getirmemeye çalış..Çok sıcak ve soğuk şeyler yiyip içmemeye dikkat et..geçmiş olsun zor bir durum

çok geçmiş olsun
eğer sana herhangi birşeyden dolayı yasak değilse aspirin koy canım
orada erisin en az bikaç saat rahat edersin
ben ne çektim dişlerimden hala da çekerim.. Allah beterinden korusun hepimizi de
İşe yarar inşallah..

Çürük dişin üzerine herhangi bir ilaç koymayın, daha beter hale gelir.. Diş etini pişirir resmen ve iltihaba sebep olabilir..
Ağrı kesici almaktan ve güzelce fırçalayıp içinde yemek artığı bırakmamaktan başka çare yok malesef.
Bir diş hastanesinin acil servisine gidebilirsiniz..
Muayene olursunuz en azından..
Ama ilaçtı karanfildi, hiç birşey koymayın..
Doktorlarımızın hastalara tavsiye ettiklerinden biliyorum yoksa hekim değilim malesef :)))

Disşinizin üstüne aspirin filan koymayın..Zararlı oldugunu duydum..

Nane ile karanfilin etkili olduğu söyleniyor..Yanınızda sakız bulundurun..Diş ağrısı başlayınca ağızı ılık suyla doldurup bekletmekte iyi geliyor..geçmis olsun..

Oncelikle gecmis olsun.Agriyan disinizin uzerine kesinlik aspirin ve raki gibi maddeler koymayin,dis etrafinda tahris ve iltihaplanmaya sebep olur,bugunluk doktora gitme imkaniniz yoksa yediginiz yemeklere dikkat edin cok soguk ve cok sicak yemek yemeyin derim,en kisa zamanda doktora gidin.

hemen bir bi-profenid al iç.bir de karanfil yağı al ağrıdıkça diş etine sür çok iyi geliyor.

Hepinize teşekkür ederim çok iyisiniz bugun ne yapıp ne edip gittim şuan geçici dolgu yapıldı kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş kızlar nedir bu çok acı çekecek miyim zor diye duymuştum (

Dişin kanalları açılıp, çürükleri temizlenecek ve sinirleri alınacak..
Tekrar doldurulup dolgusu yapılacak..
Anestezi yapılacağı için hiç birşey hissetmeyeceksiniz..
En azından hastaların hiçbiri ses çıkarmıyor :)))

Hepinize teşekkür ederim çok iyisiniz bugun ne yapıp ne edip gittim şuan geçici dolgu yapıldı kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş kızlar nedir bu çok acı çekecek miyim zor diye duymuştum (

konunun uzmanı sayılırım valla ben her türlü diş tedavisi oldum da kanal tedavisi de 8-9 dişime yapılmıştır.uyuşturulduğundan acı hissetmiyorsun da sadece sabırsız biriysen sıkıcı çünkü baya oturuyorsun koltukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…