• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolğum düştü

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop
Kızlar diş bölümüne acmadım burası daha aktıf oldugu ıcın boyle bırsey basına gelen yada bılgısı olanlar yazabılırmı

yaklasık 7 sene once yaptırdıgım dolgum pazartesı gunu kendılıgınden dustu.....
kanal tedavısıyle konmustu o zaman ..
suanda köke bakıyorum dısımın beyaz sanırım o zaman dolgudan once köke bırsey koyuldu neysee velhasıl kelam ...

hemen dişçiye gıtmem gerekıyor mu yenı dolgu ıcın ?
apse yapar mı bırkac hafta bekletırsem ?

Kızlar diş bölümüne acmadım burası daha aktıf oldugu ıcın boyle bırsey basına gelen yada bılgısı olanlar yazabılırmı

yaklasık 7 sene once yaptırdıgım dolgum pazartesı gunu kendılıgınden dustu.....
kanal tedavısıyle konmustu o zaman ..
suanda köke bakıyorum dısımın beyaz sanırım o zaman dolgudan once köke bırsey koyuldu neysee velhasıl kelam ...

hemen dişçiye gıtmem gerekıyor mu yenı dolgu ıcın ?
apse yapar mı bırkac hafta bekletırsem ?

Durduğun hata hemen git !

Devlete git bende devlette yaptırdım maşALLAH hiç sorun çıkmadı

Bahcelıevler agız diş var ist de en ıyı yer ordan randevu alınca 15gun sonrasına verılıyor:53: o maksatla sormustum sorumu ..

tam acıklayıcı olmamısım canım ...

devlte gıdersem 15 gun boyle kalmalı dısım dolgusuz

Bahcelıevler agız diş var ist de en ıyı yer ordan randevu alınca 15gun sonrasına verılıyor:53: o maksatla sormustum sorumu ..

tam acıklayıcı olmamısım canım ...

devlte gıdersem 15 gun boyle kalmalı dısım dolgusuz

Acilden gitsen ?

Benim de dolgum durup dururken düşmüştü geçen sene hala gitmedim dişçiye hiçbirşey olmadı :1: Üst dişlerim takma alt dişleriminde hepsi dolgu o yüzden artık dişçi görmek istemiyorum. Yani siz bir sene beklemeyin tabi ben örnek veriyorum sadece :1:

kanal tedavisi yaptırdığınız yer olunca iltihap kapma ihtimali olabilir.. geçmiş olsun...

Arayın faydası olur inşALLAH :) Rica ederim :)

bunların telefonlarını alacaksın bı taraflarına monte edeceksın :47: türkiyede devlet elıne Allah dusurmesın ..................

ben en ıyısımı özele bı gosterım bugun ne yapmam gerekk dıyerekten hepınıze tekrar tesekkurler kızlar

Back
X