• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dollenme olmayan yumurtalar....:(

Theand

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
93
36
8
45
merhaba arkadaslar Ben Yeni uyeyim Uzun zamandir site ini takip ediyorum.bende bu ay tup bebek denemesi yaptirdim...Ama maalesef yumurta ve sipermler iyi olmasina ragmen disarida dollenme olmadi.... Ve cok uzgunum ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum yardimci olurmusunuz.

ahhh canım bende bundan korkuyorum ıste olmaması ıcın hıc bır sebep yokken olusmayan gebelık ya tup bebeklede olmassa
merhaba arkadaslar Ben Yeni uyeyim Uzun zamandir site ini takip ediyorum.bende bu ay tup bebek denemesi yaptirdim...Ama maalesef yumurta ve sipermler iyi olmasina ragmen disarida dollenme olmadi.... Ve cok uzgunum ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum yardimci olurmusunuz.

Elifveysl umarim sen yasamazsin benim hic beklemedigim ve duymadigim bir sonuctu ve yikildim.ama en azindan sen arastirmissin ve Boyle bu durumun oldugunu biliyorsun kendini hazirla Ama sakin vas gecme yaptir.en azindan denemedim demezsin.ben bu ay Dogal urunlere basladim birkac yada boyle deniycem...Allahim hepimize yardim etsin....

canım dogal urunlr derken ne yapıyosun
Elifveysl umarim sen yasamazsin benim hic beklemedigim ve duymadigim bir sonuctu ve yikildim.ama en azindan sen arastirmissin ve Boyle bu durumun oldugunu biliyorsun kendini hazirla Ama sakin vas gecme yaptir.en azindan denemedim demezsin.ben bu ay Dogal urunlere basladim birkac yada boyle deniycem...Allahim hepimize yardim etsin....

Valla aylardir caksir suyunu okuyordum mersinde birini buldum onu ismarladim geldi... Iciyor esim benimde icmem lazim fakat yeni igneler vuruldugum icin bi regl atlatip oyle icicem birde havuc suyu ve keciboynuzu kuru deniycem,

sende veya esınde herhangı bı problem varmı canım
Valla aylardir caksir suyunu okuyordum mersinde birini buldum onu ismarladim geldi... Iciyor esim benimde icmem lazim fakat yeni igneler vuruldugum icin bi regl atlatip oyle icicem birde havuc suyu ve keciboynuzu kuru deniycem,

Bende hic bir sorun yok benim esimde az sperm var ama olanlarda cok saglikliymis.... Tup BEbek icin fazlasiyla yeterlirdi... Dediler:(

ben suan sogan kuru uyguluyorum esımede kecı boynuzu kuru yarın adetımın 4.gunu hayıt tohumu kurunede baslaycam cok yoruldum Rabbım nasıp etmeyenekadar olmayacak

:) senin mesajlarini okuyordum sogan kuru evet dogru karar ama taze yapmaya ve 15 yapip 15 ara verip 15 gun daha yapican bu onemli.... Caksirin ozelligide hem siperm arttirici hemde yumurtalik besliyor.... Hayit tohumu ilk duydum... One.....orasi dogru yuce Allahim bilir.

o da hormon dengeleyıcı
:) senin mesajlarini okuyordum sogan kuru evet dogru karar ama taze yapmaya ve 15 yapip 15 ara verip 15 gun daha yapican bu onemli.... Caksirin ozelligide hem siperm arttirici hemde yumurtalik besliyor.... Hayit tohumu ilk duydum... One.....orasi dogru yuce Allahim bilir.

benım esımde sperm sorunu yok testesteronu bıraz dusuk cıktı banada pko dedı ama bır ay gıdıyom var bır ay gıdıyom yok bu pko de son 6 aydır ortaya cıktı once boyle bı durum yoktu hsg cektırdıkten sonra bu 2.adetım 23 aydır bebek ıstıyoz 23 ay ıcınde hıcbır sekılde hıcbır dollenme olusmaması cok uzuyor benı gebelıge engel bı durum yokken bır defa bıle olmadı bu ay ılk defa ılac kullandım ama sonuc yıne degısmedi

Uzun mesaji yeni okudum cnm ya umarim bi care olur valla ne yapicagimi bende sasirdim herseyin hayirlisi ama su bir ge cek kafa rahatligi cok onemli sen benden daha cok takiyorsun yampa biraz rahat ol.bu kadar isterken birgun mutfak a olacak Ben inaniyorum....

Uzun mesaji yeni okudum cnm ya umarim bi care olur valla ne yapicagimi bende sasirdim herseyin hayirlisi ama su bir ge cek kafa rahatligi cok onemli sen benden daha cok takiyorsun yampa biraz rahat ol.bu kadar isterken birgun mutfak a olacak Ben inaniyorum....
yok canım hormonla ılgılı sıkıntı ben nasıl takmayayım canım bende bı kaynana var bebek konusunda benı deli ediyo artık çileden cıkıyorum bebekle yatıyo bebekle kalkıyo bana bu sıtresı yaptıran hep o yoksa benım acelem ne daha23 yasındayım

Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlıdır. Laboratuvar tüp bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Döllenme problemlerınde Ca iyonofor denılen bazı kımyasallar ıle sperm aktıvasyonu yapılabılmekte ve döllenme oranı artırılabılmekte . Ayrıca Sperm sayı ve hareketınin durumuna gore mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back
X