• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döllenme ve hamilelik

sevgipitircigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
42
12
3
30
Kizlar selam sizlere bişey sormak istiyorum 11 Nisan da adet gördüm 14 Nisan'da bitti ve 15 nisan 18, 20,21,24,25 nisani değerlendirdik ama tuhaf biseyler var 2 gündür yoğun bir baş dönmem var ve aşırı uyku ağız kuruluğu bel ağrısı ve aşırı bacaklrim agiryo normalde bacak ağrım adet zamanı olur sadece sol ama şuan her ikiside sanki saatlerce spor yapmışım gibi agryor şuan bile uykudan kalkıp yazyorum size yani adetle beraber top. 2 haftalık bir süreçte eğer erken bir döllenme olduysa bu belirtiler yaşanır mı ? Başına böyle bı durum gelen varmi normalde 21-27 Nisan arası yumurtlama dönemim ama erkende olmuş olabilir mi ?

Son düzenleme:
Son adet tarihinizden 2 hafta geçmiş. Erken Ovulasyon olsa bile Yumurta çatlayacak döllenecek rahime gelecek 1 hafta sürüyor. Daha yeni rahme yerleşiyor olması gerek. Erken çatladıysa bile.

Son adet tarihinizden 2 hafta geçmiş. Erken Ovulasyon olsa bile Yumurta çatlayacak döllenecek rahime gelecek 1 hafta sürüyor. Daha yeni rahme yerleşiyor olması gerek. Erken çatladıysa bile.
Vücut öncesinde kendini hamilelige hazirliyomus diye duydum 1 2 haftalık süreçte en erken görülen belirti bas dönmesi olabiliyomus ama yaşayan var mı merak ettim açıkçası öncesinde bir gebelik geçirdim adetime kadar farketmedim bide ikizdi belkide ihtaml vermedifim için dikkatte etmemiş olabilirim onda sadece aşırı göğüs ağrım vardı

Bildiğim kadarıyla baş dönmesi mide bulantısı en erken döllenme den 2 hafta sonra başlayabilir. O da 4 haftalık gebelik oluyor zaten.

Benim de Ovulasyon dan sonra göğüs hassasiyeti, kasık larda ağrı batma vs olur ama gebe değilim henüz. Değerlendirildiğinde ortaya çıkan şeyler...

Back
X