dollenme yine olmamis bir hayal kirikligi daha

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
yine tedavim yarida kesildi mikro enjeksiyon oldugu halde bugun sabah ogrendim dunya basima yikildi dollenme olmamis ama neden anliyamiyorum mikro enjeksiyonla olan yani isi nerdeyse sansa birakmayan bir yontemle dahi dollenme olmadi ilkinde dedik hadi neyse normal oldu ondan dollenme olmadi ama bu ikinci de cok umutluydum iki gundur benligim uzerimde degildi yine ayni seyler olcak diye, cok kotuyum kizlar ikidefa tup bebek denedik ikisindede transferi yasiyamadim benim yumurtam tasmi kesildi ben anliyamadim drlar normallede sansimiz var diyolar ama siringayla delinipte konulamiyan sper normalde nasil dollensin birgun bende hamile kalabilecekmiyim allahim. 5 yildir cocuk ozlemigle yanip tutustuk tam busefer olucak dedik bundada hayal kirikligi bide bunu taksitle yaptik daha parasini odemege baslamadik onami yanayim durduk yere para odeyecez yoksa umutlarim tukendi onami yanayim esim bir yanda uzgun onami yanayim anlamadim turkiyede busefer deniyecez tabiki bu parayi odeyipte para biriktirebilirsek kimseyle kousmak gorusmek istemiyorum sanki hersey bitmis gibi geliyo eskiden bu olaylar bana cok uzak gelirdi sanki benim basima gelmiyecek gibi gelirdi ama suan 5 sendir bu islerin icindeyim rabbim herkese yardim etsin bu duygu cok kotu helede insanlarin simdi aciyarak bakma dusuncesi daha da kotu ediyo beni:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İnşallah bir gün yaşarız o duyguyu herşeyde hayır vardır derler... Denemelere devam durma yok..... Allah yardımcın olsun ve bir an çnce nasip etsin sağlıklı bir şekilde...

allah sabır versın dayanması cok zor bı durum :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: en kısa surede kavusrsun umarım bebegine :çok üzgünüm:

canım kendini üzme lütfen hepimiz aynı sorunlarıyaşıyoruz amacımız birbirimize destek olmak bence dinlen ödemenız bittikden sonra Türkiyede İstda iyi bir tüp bebek merkezinde yenıden deneyın derım burda enazından daha çok 3 embriyo aşılıyolar tutma oranıdaha yüksek sizin problem neydi arkadasım dollenme olmuyo mıcroenjeksiyon daha garantılı dıyolar bıde bence en kısa zamnda bide Türkiyede deneyin kendini üzme lütfen eşinede destek ol Allah hepimize birgün hayırlı evlatlar nasip etsin canım kib..

canım çok geçmiş olsun . ben de defalarca olumsuz sonuçlar aldım denemelerimden .
sana şiddetle tavsiyem ilk önce size karyotip inceleme testi yapılsın , yani hem senin hem de eşinin genlerine bakılsın . transferden önce de hem pgt ( embriyolara genetik tanı )yaptır , bir de belki co-culture ( tedaviden önceki adet zamanı rahimden küçük bir doku alınıyor , yapay rahim oluşturuluyor ve embriyolar döllendikten sonra ransfere kadar orada gelişmeye devam ediyor )yaptır .. işi bir daha şansa bırakma canım ..
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

csnım çok üzüldüm.ne desem bilmiyorum.
ben senin için çok umutluydum oysa..
ne desem boş..bir yarar sağlamayacak
inşallah rabbim bir dahaki sefere yüzünü
güldürür..

canim dollenme olmadiki yapay rahimi deneyelim artik son umidim turkiye

canim dollenme olmadiki yapay rahimi deneyelim artik son umidim turkiye

ya zaten o uygulamanın çok da işe yarayıp yaşamadığı net değil aslında , yani bazı dr.ların dediği bu . hadi bunu boş ver ama dr.ların sizden isteyeceği de karyotip inceleme , Allah izin verir de ondan bir şey çıkmaz da inşallah döllenme gerçekleşirse embriyolara genetik tanı .. bence de buraya gel , Türkiye bu konuda çok çok ileri ... benim bir arkadaşımın sorununa benziyor seninkisi ..onun döllenme olurdu ama ertesi gün dururdu bölünmeleri ..3 aşılama ve 7 mikro denemesinin içinde 2 tane iptali var , son denemesini ist. Amerikan hast.de yaptı ,yemediği , işe yarayacağını duyduğu içmediği ilaç kalmadı , şimdi oğlu 3,5 aylık felan ..
Allah yardımcın olsun arkadaşım ..

canim arkadasim benim yaa ...
Inan cok üzüldüm .. Kendi yitigimin acisini bir kez de seninle yasadim yüregimde ...
Herseyin bir caresi var .. Ne olur güclü ol..
Sahip olup kaybetmek daha aci ..
Ben de sana türkiyede denemeni tavsiye ediyorum ..
Neden döllenme olmadigini ve neler yapilmasi gerektigini orda bulacaklarina inaniyorum.

SIKma o tatli canini cnm arkadasim ...
Bir gün hepimiz anne olacagiz ...
Rabbimin izniylee ..

ne söyleyeceğimi inan bilmiyorum allah yardımcın olsun allahım hepimizi birgün güldürecek buna inanıyorum sıramız değil diye düşünüyorum.

CANIM çok üzüldüm ama sakın pes etme... allah görüyo hepimizi... sakın kötü düşünme.. biliyorum söylemesi kolay gibi geliyo ama üzülme ne olur..
allah hepimize sağlıklısını ve hayırlısını versin..
bi daha böle acılar yaşatmasın..

ah canimmm nasil üzüldüm okuyunca bilemezsin...
ne desem nasil teselli etsem seni bilemiyorum
Rabbim sabirlar versin, herseyde bizim göremedigimiz
bir hayir bir hikmet vardir canim bunu düsünerek kendini
teselli et, yasin daha cok genc umudunu hic yitirme
bak göreceksin Rabbim sanada annelik duygusunu tattiracak
sen yeterki umudunu yitirme mücadeleye devam canim yilmak yok.....

canım okudum ve kendimi gördüm inan...
aynı sorunu bende yaşadım...
ilkinde 22 yumurtam toplandı ama hiçbiri döllenmediiii,
o kadar acı ve umuttan sonra duyuncaki halimi anlıyabilirsin...
ikincisindede 12 yumurtam toplandı ama zar zor çok kaliteli olmasada 1 tane döllendi ama tutmadı malesef..
tutmamasındansa neden döllenmediği benimde canımı sıkıyor...
bakalım 3.için başka bir yere gidiyoruz...
inş bu sefer olur...
seni çok ama çook iyi anlıyorum hayatm....

canım arkadaşım allah yardımcınız olsun....hepimizi en yakın zamanda hamiş etsin inşaallah....

icim icimi yiyiyo resmen neden tutmadi degil neden dollenmedi dige dusunuyorum evde esim oldugu zaman hic bisey olmamis gibi yapmaya calisiyoruz cunku o istememisti en basta ben zorlamistim burda tekr yapalim diye ama olmadi busferde kiziyo sakin bana tup bebek deme diyo hic bisey duymak istemiyorum diyo bu sefer cok uutluydum onuda umitlendirdim fakat olmadi yazin simdi dusunuyorum ozlos 06 canim sende neden dollenme olmuyo hadi ben kendimi sole teselli ediyorum burasi almanya burda pek onem vermiyolar ama sen turkiyede yaptiriyosun senin durumundan bisey anlamadim bundada gerci var bir hayir allahim olumsuz sonuc alanlara sabir dayanma gucu versin daha kaynanamlar hacdan gelmedi bide onlar gelince onlara laf anlat dur onlar yaptirmamizi istememislerdi burda ama dinlemedik dedik bekliyene kadar en azindan eliizden geleni yapalim simdi isin yoksa onlarada laf anlat dur

canım valla kısmet heralde bilmiyorumkiii...
bakalım şimdi ne olucak...
olmazsa bu seferde genetik tarama yaptırıcaz sanırım....

Birarkadaşımın aynısı olmuştu. yumurtalarında Döllenme olmamıştı. birdahaki denemesinde yumurta kalitesi artsın diye aşağıdaki tarifi yedi hergün. Birdahaki denemesinde doktorda şaşırmıştı nasıl düzleldi yumurtalar diye hepsi kaliteli çıkmıştı. Umuttur sende dene bence.
- Keten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un haline getiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşık yiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar

çok üzüldüm canım inşallah bir daha denemen de tüm olumsuzlukları atlatır mutluluğuna kavuşursun...

canım senden haber bekliyordum ve kötü durumu öğrendim çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm: ben bu seferki mikroenjeksiyon olucak diye çok umutluydum. Nasıl döllenmez yumurtalar. Doktorlar ne dedi bununla ilgili olarak. Neden böyle bişey olmuş. Gerçekten çok kötü bir durum . Allah sabır versin. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…