Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerin düzenliyse geç dolenme olmuştur ama her ay adet oluyorsan dediğim gibi geç dolenmedir ortalama 2 hafta sonra idrarar karışırAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Aslında varsa şuan kanda çıkar , ama geç döllenme durumu olduysa biraz daha geç çıkabilirAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Evet her ay gününde gelir genelde hiç şaşmaz teşekkür ederim ama şöylede bi şey var ocağın 15 de maalesef bi kürtaj oldum bebeğim 6-7 haftalıktı kalbi atmıyordu kanamam başladı ve kürtaj oldum daha sonra yine düzenli oldu adetim ama bunun bi etkisi olabilir mi ve kürtaj sonrası hamileliklerde yine risk olur mu yaşayan varmı bilmiyorum ama çok korkuyorumAdetlerin düzenliyse geç dolenme olmuştur ama her ay adet oluyorsan dediğim gibi geç dolenmedir ortalama 2 hafta sonra idrarar karışır
Şu an adetim 5 gün geçikti bi kaç gün daha bekleyip test yaptırıcam tekrarAslında varsa şuan kanda çıkar , ama geç döllenme durumu olduysa biraz daha geç çıkabilir
Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyorAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Önce kanda sonra idrarda çıkar zaten gebelik. Geç döllenmeyse bile kan vermeniz halinde doğru sonuç alırsınız. Ayrıca negatif olsa bile 1 haftaya kadar adet gecikmesi normal bazen daha uzun bile yaşanıyor sağlık sorunuyla ilgili olmak zorunda değil hava stres uyku düzeni yeme içme alışkanlığı bile adeti etkiliyor. Umarım gönlünüzce olurAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Amin inşallah teşekkür ederimÖnce kanda sonra idrarda çıkar zaten gebelik. Geç döllenmeyse bile kan vermeniz halinde doğru sonuç alırsınız. Ayrıca negatif olsa bile 1 haftaya kadar adet gecikmesi normal bazen daha uzun bile yaşanıyor sağlık sorunuyla ilgili olmak zorunda değil hava stres uyku düzeni yeme içme alışkanlığı bile adeti etkiliyor. Umarım gönlünüzce olur
Gebelik varsa adet gününüz geldiğinde kanda az da olsa pozitif çıkar. Adet gecikmeniz devam ederse bence idrar testiyle uğraşmayın tekrar kan verinAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Adetim geçtikten 10.gun silik şekilde öğrendim geç dollenmeyiAdetim 3 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı kanda çıkması için kaç gün daha beklemem gerekiyor yada bu bir hamilelik belirtisi değilde bir sağlık sorunu olabilir mi bu şekilde yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Adetim geçtikten 10.gun silik şekilde öğrendim geç dollenmeyi
Öncesinde asla cikmamisti
Kan verdim 0.2 çıktı negatifGebelik varsa adet gününüz geldiğinde kanda az da olsa pozitif çıkar. Adet gecikmeniz devam ederse bence idrar testiyle uğraşmayın tekrar kan verin![]()
Kaç gün gectiKan verdim 0.2 çıktı negatif
Bugün 7. GünümKaç gün gecti