hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum siz çatlayan yumurtlama gününüzden sonraki 7 gün içinde rahimde bi ağrı farklılık hissettinizmi??
canım ben tamda o yedi günde müthiş ağrılar yaşadım o kadarki anlatamam ve o ayda hamile kaldım..
canım çok saol teşekkür ederim.
bende 4.5 senedir evliyim
benimde eşimde problem yok
ve bende yumurtlama tedavisi gördüm karından iğne vurundum çatladı ve sonuç pozitif umuyorum ve diliyorum inş hamilesindir az zaman sonrada öğrenirsin rabbim her arkadaşıma tattırsın beklemek ne zor ben çok iyi bilirim ve sende bana dua et sağlıkla kucağımada almayı nasip etsin yüce mevlam amiinn..
benımde 5.hafta 2 gunlukmus ılgınç ama usg de gordu öncekınde haftaya gel kalp atısını görürüz dedi .insan meraktan çatlıcak gb ağğruım çok fazla .doktor ağrılara çok iyi diyip duruyo
ben aşılama sonucu hamile kaldım. tam o yedinci gün ve sonrasında inanılmaz ağrılarım olmuştu doktor bu iyiye işaret değişmişti. inşallah seninde öyle olur.
hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum siz çatlayan yumurtlama gününüzden sonraki 7 gün içinde rahimde bi ağrı farklılık hissettinizmi??
adet kanaması olabilir mi?Arkadaş lar mrb ilişkiden 14 gün sonra hamileik belirtilerinin hepsi oldu bugün de kanamam oldu ve kasıklarımda sabahtan beri bi ağrı var 14 gün geçti bilenler yazabilirbmi neden oluyo kanama sabah başladı hala devam ediyor
Adetime 9 gün var erken olmuş olabilirmi ki daha önce hiç böyle bişey olmadı çünküArkadaş lar mrb ilişkiden 14 gün sonra hamileik belirtilerinin hepsi oldu bugün de kanamam oldu ve kasıklarımda sabahtan beri bi ağrı var 14 gün geçti bilenler yazabilirbmi neden oluyo kanama sabah başladı hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?