döllenmiş yumurta rahme yerleşirken ağrı yapar mı?

Ben hissettim ama adet agrisi gibiydi. Hatta hamilelik kesinleşince 1 ay kadar sürdü o ağrılar.

Adetim 5 gün geçti hiç böyle olmazdı 3 test yaptım 2 si bozuk 1 i negatif çıktı çok batmalarım var bu ay da kadın doğuma gitmiştim hiçbir sıkıntım yok baş dönmem ve damarlarımda aşırı belirginleşme de var sabah kan tahliline gitcem bakalım ne çıkacak

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bende 1 senelik evliyim 2 ay önce doktora gittim doktor folic asıd verdi onu kullandım bu ay adetimin 3.günü gittim bana klomen yazdı Dr. ve tam 7 gün içtim ve günde bir kere içerekti ve adetten sonra tarih verdi ilişkiye girmem için ve girdim bir gün arayla ilişki yapıyoruz ama adet sancısı gibi ağrılarım var fakat adetime daha 14 gün var göğüs uçlarım çok ağrıyor kasıklarımda batma var sanki bıcaklıyorlar gibi birde akıntımda fazla biranda sıcak basıyor biranda üşütme geliyor yani çok tuhaf kızlar nedenini bilmiyorum bu ağrıların gebelikte böyle ağrı yaşayanlar varsa lütfen yazsın

Söylediğiniz belirtiler tam da yumurta çatlama belirtisi. Tahminimce gebelik yok ama yumurtlama dönemine girmişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…