• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolma tarifi istiyorum

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
bayanlar, dolmayı bi türlü tam anlamıyla yapamıyorum, güzel bi tarif istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz, yaprak sarması

Canım anneme sordum söylyym.bol soğanı yağda kızart 1 ymk kasığı falan salça ekle.göz kararı prinç yıka tavaya onu da ekle.nane maydnoz ekle kavur hpsini tavada.bu kadar. Ölçüler göz kararı annm öyle dedi artık nasıl olcaksa:)

Canım anneme sordum söylyym.bol soğanı yağda kızart 1 ymk kasığı falan salça ekle.göz kararı prinç yıka tavaya onu da ekle.nane maydnoz ekle kavur hpsini tavada.bu kadar. Ölçüler göz kararı annm öyle dedi artık nasıl olcaksa:)

bi birazda bulgur koyuyoruz bu tarife mükemmel oluyooo

teşekkür ederim bide şunu ayarlayamıyorum tencereye dizip üstüne bişey kapatıyoruz, ocaktan alacağım zamanı ayarlayamıyorum, ya vıcık vıcık oluyo yada yakıyorum:26::26: becerebilir miyim bigün acaba

teşekkür ederim canım benim çok sağol :)

bende şu şekilde çiğden yapıyorum herkez çok beğeniyo
soğanları ince ince kıyıyotum aynı şekilde sarımsak. aynı eş değerde bulgurla pirinç atıyorum bulgur sevmiyoısan atma. bol sıvıyağ ben z. yağı koyuyorum varsa azda kıyma kuyoyrumyoksa sorun değil. sonrasında biber salçası mükemmel yapıyosa azda domates salçası koyyorum. k. biber. yuz nane maydonoz atıyorum. güzel yuğuruyorum. dolmamaı bitidikten sonra üstünü geçmiycek kadar sıcak su koyuyorum iki yada üç tane ağır tabak kapatıyorum. bitti bu kadar.

içi ne kadar kavurucam peki, pilav gibi oluyo, ayarını bi türlü yapamıyorum

ben hiç kavurmuyorum canım. çiğden yapıyorum ve çok güzel oluyor.

Back
X