• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocukmu kariyermi

songul sakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
14
7
1
İyi günler arkadaşlar 35 yaşında 2 oğlum var 3üncü bebeği cok istiyorum, uzun zamandır beklediğim iş teklifi geldi kurumsal market maddi önemli hamile kalıp çalışan anneler lütfen yardımcı olurmusunuz 🙏

Çocuk mu kariyer mi deyince hiç çocuğunuz yok sandım. Çok istediğiniz bir işse kaçmaz bir fırsatsa tabi ki kariyer. Yaş olmuş 35, bir daha bulamayabilirsiniz.

Size bağlı ama zaten iki tane varmış bende hiç yok zannettim yaş olmuş 35 bu saatten sonra bir daha nasıl kariyer yapacaksınız bazı acı gerçekler var. 35 yaş gayet genç bu arada ama kariyer deyince 35’ten sonra kariyer kısmı sıkıntı işte

kurumsal market dedigi kasiyer mi olacaksin, süpervizör mü yoksa muhasebe şefi falan mi?
eger burada calistigin seni yarın daha öteye taşıyacak bir işse bence kariyer. ama 10 sene de calissan isten ayrilinca yine sifir noktasinda olacagin bir isse tek adamin çalışmasıyla üçüncüyü düşündüğünüze göre ekonominiz iyidir, üçüncü cocuk diyorum:)

İşe girin çalışmaya başlayın. Çocuk ha deyince olmuyor zaten. Olduydu, doğduydu diyene kadar 1-2 yıl geçer. O esnada ne çalışırsanız kar.
evet bence de
evde olsan ay sayarsin bu ay tuttu tutmadi diye, olacağı varsa da stresten olmaz.
ama ise girsen is kosturmasi, ev koşturmasi, iki cocuga eksik hissettirmeme cabasi, kocayi nazlamasi falan hic aklina bile gelmez üreme sistemin - hamile kalma olasiligin artar

Back
X