teşekkür ederim biber salçasının tatlısı da acısı da vardı. fakat malesef ikiside kalmadı.domates salçasının fiyatı ise 15 lira. yardımcı olabileceğim başka konu varsa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım.cnm öncelikle eline sağlık,salça fiyatlarını öğrenebilir miyim?bi de biber salçan tatlı mı yoksa acı mı?
ama dediğim gibi fiyatlara kargo vs. dahil.cnm öncelikle eline sağlık,salça fiyatlarını öğrenebilir miyim?bi de biber salçan tatlı mı yoksa acı mı?
benim ilğilendiğim bir konu.kuru domates,kuru biber,kuru patlıcan fiyatlarını öğrenebilirmiyim.
ellerinize saglık hepsı cok gusel gornuyor bende aydında yasıorum ama altın cılekmı ne ondan hıc yemedı onun fıyatı nedır
kuru domates kg.20 tl.patlıcan ve biberin dizisi 8 tl.
patlıcan ve biberin dizisinde yaklaşık kaç tane var öğrenebilirmiyim?ayrıca altın çilek recelinin fiyatını?makarnanın fiyatını?şimdiden teşekkürler.
ben teşekkür ederim.patlıcanlar 48-50 adet.biber 45-50 arası oluyor.45den aşağı olan yok. makarna 10 lira. altınçilek reçeli 20 lira, 380gr. net.kavanoz darası alınmış haldedir.
bende kuru dolmalıkları merak ettim nasıl kurutuyorsunuz
dolmalık biber ve patlıcanı gölgede ipe dizilmiş vaziyette kurutuyoruz.patlıcanlar oyuldukduktan sonra ipe dizip 2 saat boyunca temiz suda beklettikten sonra asılarak kurutuluyor.
var tabi dizisi 8 lira.bir dizide 45-48 arası biber var. patlıcansa 48-50 adet oluyor.biz merdiven boşluğuna olduğu gibi asıyoruz,üzerine de büyük bir bez örtüyoz, tabi evimiz buna müsait.dolapta saklayanlar da var. veya balkonada asabilirsiniz.ama nem görmemelimeraba kırmızı biber de varmı acaba dolmalık ve fiyatı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?