Mutfak Püf Noktaları dolmalık ve yemeklik bütün kuru sebzeler, salça, makarna, tarhana ve altınçilek

ben geçen gün dolmalıkları nasıl kuruttuğunuzu sormuştum. sipariş vermeye karar verdim. biber ve patlıcandan 5er dizi istiyorum yarım kg de tarhana istiyorum denemek için beğenirsem kış için biraz daha sipariş vericem. nasıl irtibat kurabiliriz acaba?

daha önceki sayfalarda irtibat şeklini belirtmiştim. oraya dönüp okursanız memnun olurum. tabi memnuniyetle siparişinizi gönderirim. iyi geceler

hanım efendi siparişlerinizi ptt kargoya verdim. takibini yapıyorum ama pakateiniz ulaştığında haber verir ve de görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

merhaba ben 2 dizi dolmalık biber,2 dizi dolmalık patlıcan almak istiyorum.beğenirsem daha fazla sipariş vereceğim.fakat yazışmaları 2 defa okudum ama yinede nasıl sipariş vereceğimi,ödemeyi nasıl yapacağımı anlamadım.ayrıca kargoda dolmalıklar kırılmaz umarım.hizmet için teşekkkürler.

hanım efendi siparişlerinizi ptt kargoya verdim. takibini yapıyorum ama pakateiniz ulaştığında haber verir ve de görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

paketim dün ulaştı.heyecanla açtım çünkü ilkkez internetten bu tür bir sipariş verdim.miss gibi tarhana kokusu yayıldı etrafa. akşam tarhanayı pişirdim çok nefis ve kırmızı rengi dene kadar canlı öyle. bugün de dolma yaptım çok güzel oldu ellerinize sağlık hepsi çok güzel.arkadaşlarıma da tavsiye edicem inşallah en yakın zamanda başka ürünlerinizden de sipariş vericem teşekkürler. bir de zeytinyağlı sabun var mı acaba eğer varsa daha sonraki siparişimde ondan da istiycem:80:

iyi akşamlar, sondan başlıyayım, kargoda bir şey olmuyor çünkü koliyle gidiyor ve üzerine kırılır etiketi yapıştırılıyor.önceki yazışmalar konusu ise bu konuyu açmadan önce ben aynı konuyu kışa hazırlık derin dondurucuya koyulacaklar konusunda paylaşmıştım ve orda yazmıştım neyse sonra konuyu buraya taşıdık o yüzden görememişsinizdir.ben sizin için tekrar edeyim: henüz özel mesaj yazamadığım için facebook sayfamdaki mesaj panelinden görüşüyorum arkadaşlarla.facebookta adım hilal ayşe akkaş. profil resmim de burda görmüş olduğunuz küçük kızın başka bir resmi.siparişleri ptt kargoyla gönderiyorum.ödeme şekli ise ister banka yoluyla ister ptt posta çeki hesabıma yatırıyorsunuz hesaba para yattığını bildirdiğiniz an paketinizi gönderiyorum. şu an için sizin de benim de özel mesaj hakkım olmadığından dolayı yazışmaları faceden yaparsak daha sağlıklı olur kanaatindeyim. teşekkürler

çok memnun oldum canım beğenmene,afiyet şifa olsun sabun da yapıyorum istediğin zaman gönderirim,iyi günler

arkadaşlar, dolmalık kuru patlıcan ve biber, k. domates tarhana makarna ve diğer ürünlerime olan ilginiz için hepinize teşekkür ederim. siparişleri göndermeye devam ediyorum, afiyet şifa olsun, teşekkürler, hayırlı cumalar

mevsimitibariyle kuru incir vakti geldi artık arkadaşlar isteyenlere aydınımızın (nazilli) meşhur incirinden de gönderebilirim zevkle:80:.

ev yapımı ürünlerimin resimlerini ve fiyatlarını paylaşmak istiyorum tekrar.çünkü liste gerilerde kaldığı için iletişim zor oluyor bu manada.ayrıca belirtmek istediğim bir konu var. biz bunları öncelikle kendimiz için yapıyoruz,fazlasını satıyoruz. yani hanımlar sattıklarımız kullandıklarımızdan farklı değil :) fiyatlara kargo ücreti dahildir.
dolmalık patlıcan ve biber kurusunun dizisi 8 lira patlıcanda 50 adet, biberde 45-46 adet oluyor
kuru domates kg:20 lira
kuru incir 12 lira
zeytinyağlı ev sabunu kg:6 lira
makarna kg:10 lira
tarnana kg:20 lira
domates salçası kg:15 lira(biber salçası
altın çilek reçeli :20 lira net 380 gr.ağırlığında
ayrıca ahşap boyamalarım da var ilgisini çeken olursa
bitti)

Eklentiler

• $001 (7).webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $001.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $024.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
bugün itibariyle nar ekşimiz hazırdır.sizlerle resimlerini paylaşmak istiyorum. 1 litrelik şişeler 1.350 geliyor. fiyatı 25 lira

Son düzenleme:
cok güzel görünüyorlar eline saglik :81:

üzüm yapraginda vardir senin demi

annem bana yapmisti manisa yapragi , tokat yapragindan bin kat güzeldi incecik hemen pisiyor

ama az kaldi cok sarma sevdigim icin bitmek üzere

cok güzel görünüyorlar eline saglik :81:

üzüm yapraginda vardir senin demi

annem bana yapmisti manisa yapragi , tokat yapragindan bin kat güzeldi incecik hemen pisiyor

ama az kaldi cok sarma sevdigim icin bitmek üzere

gerçekten var ama göndermede sorun olur düşüncesiyle hiç gündeme getirmemiştim.bazen kargoda sorun çıkmıyo,ama bazen öyle gıcıklık yapıyorlarki sinirden ölüyorum. daha bugün taze incir göndermek istedim kabul etmediler. halbuki 15 gün önce taze üzüm ve inciri bir arada yollamıştım da hiç ses etmedilerdi,taze inciri almayan adam yağlı yeşil zeytine hiç bişey demedi zeytinyağı,nar ekşisi ve pekmezim de var hatta bu sorunlardan dolayı onlardan da gönderemiyorum malesef. ama yaprak için bir formül buldum.1 günde ulşacak yerler için bu formülü uygulamayı düşünüyorum. yaprğın suyunu süzdürüp poşetlere koycam, poşeti de kapaklı plastik kap içine koyucam. böyle düşündüm.
bizim tarafların yaprağının daha güzel olduğunu daha önce de duymuştum, siz de söyleyince doğruluğuna kesin karar verdim. sebebi ise bu yörelerde,(AYDIN, İZMİR,MANİSA) salamura için çekirdeksiz üzüm yaprağı kullanılması bence. diğer üzümlerin yaprakları daha sert olur,belki, hava ve toprak da etkileyebilir tabi.
benim ayrıca kırmızı tatlı toz biberim de var, onu ise başka bölgelerde pek kullanılmadığını düşündüğüm için gündeme getirmedim. yine de resimlerini yayınlayayım. istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum

Son düzenleme:

hanımefendicim, bu sabah itibariyle siparişleriniz kargoya verilmiştir, pazartesi elinizde olur, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…