ben geçen gün dolmalıkları nasıl kuruttuğunuzu sormuştum. sipariş vermeye karar verdim. biber ve patlıcandan 5er dizi istiyorum yarım kg de tarhana istiyorum denemek için beğenirsem kış için biraz daha sipariş vericem. nasıl irtibat kurabiliriz acaba?var tabi dizisi 8 lira.bir dizide 45-48 arası biber var. patlıcansa 48-50 adet oluyor.biz merdiven boşluğuna olduğu gibi asıyoruz,üzerine de büyük bir bez örtüyoz, tabi evimiz buna müsait.dolapta saklayanlar da var. veya balkonada asabilirsiniz.ama nem görmemeli
daha önceki sayfalarda irtibat şeklini belirtmiştim. oraya dönüp okursanız memnun olurum. tabi memnuniyetle siparişinizi gönderirim. iyi gecelerben geçen gün dolmalıkları nasıl kuruttuğunuzu sormuştum. sipariş vermeye karar verdim. biber ve patlıcandan 5er dizi istiyorum yarım kg de tarhana istiyorum denemek için beğenirsem kış için biraz daha sipariş vericem. nasıl irtibat kurabiliriz acaba?
hanım efendi siparişlerinizi ptt kargoya verdim. takibini yapıyorum ama pakateiniz ulaştığında haber verir ve de görüşlerinizi bildirirseniz sevinirimben geçen gün dolmalıkları nasıl kuruttuğunuzu sormuştum. sipariş vermeye karar verdim. biber ve patlıcandan 5er dizi istiyorum yarım kg de tarhana istiyorum denemek için beğenirsem kış için biraz daha sipariş vericem. nasıl irtibat kurabiliriz acaba?
hanım efendi siparişlerinizi ptt kargoya verdim. takibini yapıyorum ama pakateiniz ulaştığında haber verir ve de görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
iyi akşamlar, sondan başlıyayım, kargoda bir şey olmuyor çünkü koliyle gidiyor ve üzerine kırılır etiketi yapıştırılıyor.önceki yazışmalar konusu ise bu konuyu açmadan önce ben aynı konuyu kışa hazırlık derin dondurucuya koyulacaklar konusunda paylaşmıştım ve orda yazmıştım neyse sonra konuyu buraya taşıdık o yüzden görememişsinizdir.ben sizin için tekrar edeyim: henüz özel mesaj yazamadığım için facebook sayfamdaki mesaj panelinden görüşüyorum arkadaşlarla.facebookta adım hilal ayşe akkaş. profil resmim de burda görmüş olduğunuz küçük kızın başka bir resmi.siparişleri ptt kargoyla gönderiyorum.ödeme şekli ise ister banka yoluyla ister ptt posta çeki hesabıma yatırıyorsunuz hesaba para yattığını bildirdiğiniz an paketinizi gönderiyorum. şu an için sizin de benim de özel mesaj hakkım olmadığından dolayı yazışmaları faceden yaparsak daha sağlıklı olur kanaatindeyim. teşekkürlermerhaba ben 2 dizi dolmalık biber,2 dizi dolmalık patlıcan almak istiyorum.beğenirsem daha fazla sipariş vereceğim.fakat yazışmaları 2 defa okudum ama yinede nasıl sipariş vereceğimi,ödemeyi nasıl yapacağımı anlamadım.ayrıca kargoda dolmalıklar kırılmaz umarım.hizmet için teşekkkürler.
çok memnun oldum canım beğenmene,afiyet şifa olsun sabun da yapıyorum istediğin zaman gönderirim,iyi günlerpaketim dün ulaştı.heyecanla açtım çünkü ilkkez internetten bu tür bir sipariş verdim.miss gibi tarhana kokusu yayıldı etrafa. akşam tarhanayı pişirdim çok nefis ve kırmızı rengi dene kadar canlı öyle. bugün de dolma yaptım çok güzel oldu ellerinize sağlık hepsi çok güzel.arkadaşlarıma da tavsiye edicem inşallah en yakın zamanda başka ürünlerinizden de sipariş vericem teşekkürler. bir de zeytinyağlı sabun var mı acaba eğer varsa daha sonraki siparişimde ondan da istiycem:80:
tarhana 20 lira canım.başka varsa sormak istediğin sorabilirsin cevaplarımCanım tarhananın ücretini öğrenebilirmiyim.
Canım tarhananın ücretini öğrenebilirmiyim.
cok güzel görünüyorlar eline saglik :81:
üzüm yapraginda vardir senin demi
annem bana yapmisti manisa yapragi , tokat yapragindan bin kat güzeldiincecik hemen pisiyor
ama az kaldicok sarma sevdigim icin bitmek üzere
yaprağın fiyatı ne kadar acaba[/QUOTE
salamura yaprağın kilosu 8 lira.
bugün itibariyle nar ekşimiz hazırdır.sizlerle resimlerini paylaşmak istiyorum. 1 litrelik şişeler 1.350 geliyor. fiyatı 25 liraEki Görüntüle 266926 Eki Görüntüle 266927 Eki Görüntüle 266928 Eki Görüntüle 266929 Eki Görüntüle 266930 Eki Görüntüle 266933 Eki Görüntüle 266932 Eki Görüntüle 266931
nar ekşisinin görüntüsü çok harika çok doğal görünüyolar sanki 30-40 yıl eskiden bir görüntü gibi çok nostaljik .Yapanların ellerine sağlık. Geçenlerde sizden aldığım tarhanayı bitirmek üzereyiz bu sefer 1 kg istiyorum 1kg kuru incir ve taze yaprakan yarım kg istiyorum .bu zamanda böyle lezzetli şeyleri bulmak öyle zorlaştı ki bi de makarna 1kg istiyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?