Ipl evet iyi kandirmislar diod lazer diye. Klinikmi bunu diyen yer cok merak ettimArkadaşlar merhaba lazer epilasyon yaptırdığım yerdeki cihazın tam ismi "Dolphin Shr Plus" Görevli bayan diod lazer olduğunu söyledi fakat şüphelerim var. Jelle uygulama yapılıyor ütüleme olduğunu söyledi ama Ipl olabilir mi ya da Ipl in başka bir çeşidi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Butun bu ipl cihazlarinida diod lazer diyerek yapiyorlar. Doktor ruhsatli bir yere gitseniz bunu yapamazlar iste. Para icin yapmayacaklari yok..Arkadaşlar merhaba lazer epilasyon yaptırdığım yerdeki cihazın tam ismi "Dolphin Shr Plus" Görevli bayan diod lazer olduğunu söyledi fakat şüphelerim var. Jelle uygulama yapılıyor ütüleme olduğunu söyledi ama Ipl olabilir mi ya da Ipl in başka bir çeşidi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Butun bu ipl cihazlarinida diod lazer diyerek yapiyorlar. Doktor ruhsatli bir yere gitseniz bunu yapamazlar iste. Para icin yapmayacaklari yok..
Ipl evet iyi kandirmislar diod lazer diye. Klinikmi bunu diyen yer cok merak ettim
Butun bu ipl cihazlarinida diod lazer diyerek yapiyorlar. Doktor ruhsatli bir yere gitseniz bunu yapamazlar iste. Para icin yapmayacaklari yok..
Guzellik salonlarinin diod alex nd yag lazerleri kullanmasi yasaktir. Sadece ipl kullanabilirler. Gideceksiniz ve soyleyeceksiniz ben sordugumda diod dediniz kandirdiniz diceksiniz paranizi geri vermek zorundalar. Paketmi aldiniz sozlesme varmiKlinik değil güzellik salonu bizzat sordum ipl mi diye diod lazer olduğunu söyledi ödemeyi de yaptım nolucak bilmiyorum...
Paket değil sözleşmeli ve bitene kadar gidicektim belli bi seans yokGuzellik salonlarinin diod alex nd yag lazerleri kullanmasi yasaktir. Sadece ipl kullanabilirler. Gideceksiniz ve soyleyeceksiniz ben sordugumda diod dediniz kandirdiniz diceksiniz paranizi geri vermek zorundalar. Paketmi aldiniz sozlesme varmi
Bitene kadar kelimesindendemi huylanmadiniz. Gercek lazer kullanan hic bir yer bitene kadar diyemez. Cunku o makinalar cok pahali ve dolum yapiliyor. Gidin konusun durustce soylemedigini ama sizin ogrendiginizi soyleyin. Paranizi vermek istemezse hakkinizi arayacaginizi alo 175 e sikayet edeceginizi belirtinPaket değil sözleşmeli ve bitene kadar gidicektim belli bi seans yok
%100 bitme garantisi vermediler sadece %80-90 kalıncaya kadar devam ederiz dediler. Teşekkür ederim yardımınız içinBitene kadar kelimesindendemi huylanmadiniz. Gercek lazer kullanan hic bir yer bitene kadar diyemez. Cunku o makinalar cok pahali ve dolum yapiliyor. Gidin konusun durustce soylemedigini ama sizin ogrendiginizi soyleyin. Paranizi vermek istemezse hakkinizi arayacaginizi alo 175 e sikayet edeceginizi belirtin
Rica ederim. %100 bitirme garantisini klinik bile veremiyor.Ben lazer yaptirdigim halde % 80 70 gider diyorlar. 8 seanslik paket aldim. Kontrol seansi bile yok asla taviz vermiyorlar. Klinigin basindada profesor var%100 bitme garantisi vermediler sadece %80-90 kalıncaya kadar devam ederiz dediler. Teşekkür ederim yardımınız için
Boyle kandirarak yaptiklari icin Hakkinizi arayin bence sessiz kalmayin yoksa vermezler paraniziPaket değil sözleşmeli ve bitene kadar gidicektim belli bi seans yok
Önce kanıtlamam gerek çünkü söyleyince diod lazer diye diretirBoyle kandirarak yaptiklari icin Hakkinizi arayin bence sessiz kalmayin yoksa vermezler paranizi
Internette bile yaziyor ipl oldugu satan firmayi arayin sorun onlarin yanindaÖnce kanıtlamam gerek çünkü söyleyince diod lazer diye diretir
Seans geldiğinde konuşucam artık tekrar sağ olunInternette bile yaziyor ipl oldugu satan firmayi arayin sorun onlarin yaninda
Seans geldiğinde konuşucam artık tekrar sağ olunInternette bile yaziyor ipl oldugu satan firmayi arayin sorun onlarin yaninda
Merhaba ben de shr Soran bir konu acmistim. Kaç gündür araştırıyorum soruyorum... İnternette IPL in başarılı olduğu tek cihaz diye geçiyor shr . Diot atış yapıyormuş. Ben arkadaşımın tavsiyesi ile başladım arkadaş 3. Seansta dökülmesi çok iyi dedi. Gittiği yerde arkadaşının ablası samimiler . Bayan ona da bana da tamamen bitme diye birşey yok ayva tüyü gibi kalabilir veya tek tük çıkabilir normal diye anlattı. İlle dediği cihazim yeni son teknoloji... Tabi buralar ticarethane herşeyi diyebilirler 200 TL peşin verdim. Kontrol seansına da gideceğim baktım işler yolunda gitmiyor sözleşme iptali için elimden geleni yapacağımSeans geldiğinde konuşucam artık tekrar sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?