Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bir daha sula, bitkinin gelişimi için yarın çok çok iyi birgünBugün verdiğin zararı yarın telafi et
Onları kurutmana sebep oluyor yanlış sulamakEvet Kayseriliyim
![]()
Rumuzundan belliTanıştığıma memnun oldum canım. Annem bu tarihlere göre bitkisini besliyor benim, doğur Allah doğur oldu çiçekleri
![]()
bende tanıştığıma memnun oldum canım annen tecrübeli ben onun kadar olamam![]()
bıyık yayını duydum fakat kullanmadım. kırmıyorsa kökten alıyorsa sorun olmaz canım, ama kırıyorsa kalın çıkartır. 1-2 senedir kullanıyormuşsun hem, kalın çıkarıyorsa da kullanmazsın![]()
yok o da yeni, teyzeme özeniyorZaten birazdan bilgileri değiştiriyorum, yeni tarihleri ekleme zamanı geldi
![]()
Cevap sert geldi. Bıktırdım galiba sorularımla kb yın arkadaslar.
Ama napıyım epilasyon, ağda vs. ile ilgili bu topik çok güncel.
o yüzden size soruyorum.
:26:
Ağda yaparken , ağdayı kılların çıkış yönünde sürür çıkış yönünün tersindemi çekmeliyiz ?
Bide daha önce epilasyon yapıldıktan sonra o bölge idar sürmek felan tarzı bişey yazmıştım önceere gittim bulmadım . internete yazarken kendi tamalma var ya öyle görmüştüm ama doğrumudurki acaba ??
Kızlar ben birşey daha sorucam. Bıyık bölgesi için, bıyık yayı kulllanan bilen var mı? Ben 1-2 senedir kullanıyorum. .pratik oluyor hem. Ama yinede bilen kullanan varsa yorumunu görmek isterim
Yok canım tüy dökücü değil. Bundan;
ben onu kullanamadım çok acıdı
2 seferd,r dolunay günlerinde bacaklarımı ve koltuk altımı aldım normalden çok daha geç ve az çıkıyolar :)) paylasımların icin tesekkürler cok yardımın oldu :)
bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)