Eneeeee kııız gözünaydınAllah mutlu mesut etsin
![]()
Amin amin hamişimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eneeeee kııız gözünaydınAllah mutlu mesut etsin
![]()
Amin amin hamişimmmmdarısı evlatlarına hayırlısıyla İnşallah
![]()
Hmm xAyx 'mı kullanıyodu limon+tuzu..Üst bacağını aldırcaktı o da bizim gazımızla
İdrarı da ilk defa duydum yaav. Acaba cidden işe yarıyo muYarıyosa en beleş yöntem o
ama insan kokar beee
![]()
Allah tamamına erdirsin..umarım çok mutlu olursunuz...burdan bebiş haberlerini de duyarız
yöntem yöntemdir ummadık taş yarar baş hesabı kesin yorum yapmayayım demihele bi zaman geçsinde bakalım hangisi daha çok işe yarayacak
![]()
Ay dur bi doğsun önce![]()
birileri birileriiii büyük sözden sonra fotoğraf mı koyuyordu enişte ile beraber ben mi öyle hatırlıyorummm:44:
Allah mı söyletti ne EVLATLARININ dedimo bebişine de söyle hamilelik takviminin üstünde ha bire takla açıyo kafası ağrıyacak
![]()
Ne zamandır bu tüy azaltıcı yöntemleri kullanıyosunuz. En belirgin azalma hangisinde acaba:44:
o birilerinin eline fotolar geçmemiş dahakardeşinin telinde var ordakileri atacakmış
![]()
beni biliyosun 1 defa kullandım yeni başladım, diğer arkadaşlardan da yeni başlayanlar var, çoktan beri yapanda vardı galiba hatırlayamadım şimdi :44: benim vardıya bitmek üzere, onları online görürsem sorarım, sen görürsen sende sor![]()
456 gözle bekliyorumm![]()
ne kadar çok gözün var senin maşaallahAllah olmayanlara da versin
![]()
senin tanısmaydı sözdü alısverişti derken meraktan bu hale geldim beeen
birde bugün epilasyon yapılsın demişsin yarın sabahtan lazer seansım var olur mu kii :26:
yarın 17.20'ye kadar vaktin var canım. mayıs ayının tarihlerini yarın sabah düzenlerim![]()
Merhaba idrar yöntemini dün gece yüzümde denedim.
Umarım faydalı olur.