ben 1,5 senedir uyguluyorum bu yöntemibenim için azalmasa bile geç çıksa da yeter felsefesi geçerli ne de olsa epilasyon yapıyoruz, bu günlere denk getirmek sizin yararınıza. bunu bir yöntem olarak görmeyelim. sadece doğru zaman olarak algılayalım yeterli bunun yanı sıra kökten alma işleminden sonra deneyeceğiniz diğer yöntemler ne kadar etki yapar orası muamma :44:
isin asli sorunum yüzümde benim..sirf yüzüm ile ilgili sorunum var tüy olarak sadece...yüzümdekiler sinir bozucu...cünki cevremde piskopat bir kadin var ismi lazim degil :) her seferinde yüzümde kil ariyorcasina suratima bakiyor detayli sekilde :) sinirimi bozuyor..egilip yakindan bakarak birseyler ariyor yüzümde ve gecmiste lafta soktu bu kadin bana yine tüyler ile ilgili ..yani anliycaginiz belkide sadece piskolojiktir:) piskopat bir kadinin bana verdigi bir piskolojidir belkide bendeki bu durum bilmiyorum:)
emin olun varlığından nefret ettiğimiz tüylerimizin de bir varolma nedenleri var
unutmayın kızlar Rabbim hiçbişeyi nedensiz ve gereksiz vermiyor
kim bilir onların bize ne faydası var
ama tabi bu özel günlere uyup rahata kavuşmamız da ayrı bi güzellik aydan bile faydalanabiliyoruz düşünsenize
evren ne güzel nedenlerle varlıklarla dolu şükürler olsun Allahıma
umarım hepimiz yaptığımız herşeyin faydasını görürüz hiç olmazsa tüylere ayırdığımız vaktimiz azalsa bile kardayız
ama inanç şu olmalı akrepciğinde hatırlattığı gibi önce "şifa senden yarabbim"
Haklısın canım ama bizi bu psikolojiye sürükleyen o erkekler... Bıyıklı der kıllı der kendine bakmadan..belki kıllara pek dokunmasak bu kadar azmazdı herkesin kılları. Ama o yaratıklar memnun olsun diye didiniyoruz. Onlar napıyo? Göğüs kıllı, bacak kıllı, sırt kıllı...maymun gibi geziyolar ama bizde ayva tüyü olsa aaa bu bakımsız sakallı bıyıklı karı damgasını yiyoruz. Benim isyanım epilasyona değil erkek müsveddelerine
Hadi koltukaltı, bikini vs hijyen için alınmalı sünnette zaten, ama bacaklarımızdan kollarımızdan ve yüzümüzden ne istiyor bu kütükler? Kendileri neandartal gibi dolaşırken, biz tee bacak bileğinden hatta parmak üstündeki kıldan bile utanıyoruz. Oh ne ala onlar da yolunsun yaaA.
akrepçik bu güzel paylaşım için tesekkur ediyorum bunun her ay yenisini yazıyorsun dimi. sana bi kaç sorum olacaktı sana yardımcı olursanız sevinirim. benim hormon bozukluğum olduğu için vücüdumun her yerinde tüylerim var ve o kadar moralim bozuk ki doğru düzgün kıyafet giyemez oldum dısarı çıkamıyorum kendimden soğudum. nette gorduğum tuy azaltıcı urunlere bakıyorum ama onlarda hiç inandırıcı gelmiyor bana. sizin kullandığınız doğal bir yontem ya da etkili bir ürün varsa nolur bana yardım edin artık bıktım ya
Akrepçikkkben göğüs tarihlerini kacırdm şimdi bakım yapsam faydası olur mu ne zamnlarda bakım yapabilrim bu aralar
iyi ettin12-13-14 haziran gibi tekrar olacak. büyütme bakımından son 1-2 ay içerisine gireceğiz ve herhalde yaklaşık 5-6 ay kadar büyütme günleri olmayacak. lütfen günleri kaçırma
Amaninn azar işittimm:18: haziranın ortasında daha çok faydası vardır dediğin gibi ama bugün yarın bakım yapsam yine olur mu? Çünkü son1-2 ay diyosun çok az zaman kalmış iyi değerlenditmek gerek dîmi:26:
nısan sonu almıstım ,hala incecikler elımle cektım bugun birini geldi . o derece :)
büyüyen fazdayız etkisi olacaktır fakat verdiğim tarihler kadar değil25 Mayıs'a kadar bakımlarına devam et. Ama asıl bakımı verdiğim tarihlerde yap
Amaninn azar işittimm:18: haziranın ortasında daha çok faydası vardır dediğin gibi ama bugün yarın bakım yapsam yine olur mu? Çünkü son1-2 ay diyosun çok az zaman kalmış iyi değerlenditmek gerek dîmi:26:
ben de nasıl olduysa bi anda kilo kaybına uğradım
etrafımdakiler söylemese farketmezdim belki..ki hala farketmiyorum ama
göğüslerimin küçüldüğünü daha doğrusunu söndüğünü hissediyorum
genelde duşta soğuk su tutarım dairesel hareketlerle ve iyi gelir ama büyütmek istiyorum esasında
siz neler yapıyonuz canlarım etkili bişiler var mı acep
ılık suyla yıkandıktan sonra tüm vücuda soğuk su tutarak şoklama yapmanın, cilde dirilik ve güzellik verdiğini biliyorum. sen niye zayıfladın, bişeye mi sıkıldın, sıcaklardan iştahın mı kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?