Akrepçik merhaba
Öncelikle hamam otunu kullanıyorum ve dolunayla beraber etkisini görmeye başladım. Seyrelmeler oldu bayağı. Sürekli tarihleri takip edip yağı kullandıkça umarım daha da azalır.
Mayıs için epilasyon tarihini verebilir misiniz? Arkadaşım lazer için randevu alacak da tarihi bilemiyoruz. Mayısın ilk tarihini verseniz yeterli olur..

Öncelikle hamam otunu kullanıyorum ve dolunayla beraber etkisini görmeye başladım. Seyrelmeler oldu bayağı. Sürekli tarihleri takip edip yağı kullandıkça umarım daha da azalır.
Mayıs için epilasyon tarihini verebilir misiniz? Arkadaşım lazer için randevu alacak da tarihi bilemiyoruz. Mayısın ilk tarihini verseniz yeterli olur..

benimde şubat ın 2. tarihinde aldığım tüyler koltukaltımda alınacak kıvama geldi, fakat nisan sonu tarihini bekleyemeyeceğim perşembe günü düzene gidiyorum kıllıkıllı olmaz ayıp olur. Ama Allahtan dolunay sonrası almış olacağım da kötü etkilenmeyecek
 benimde şubat ın 2. tarihinde aldığım tüyler koltukaltımda alınacak kıvama geldi, fakat nisan sonu tarihini bekleyemeyeceğim perşembe günü düzene gidiyorum kıllıkıllı olmaz ayıp olur. Ama Allahtan dolunay sonrası almış olacağım da kötü etkilenmeyecek  senin yazılarının aynısını bende bu ay kendimde farkettim, pamuk koltukaltı tüylerim yanında diken gibi kalıyor
 senin yazılarının aynısını bende bu ay kendimde farkettim, pamuk koltukaltı tüylerim yanında diken gibi kalıyor  bunu ben bu ay daha net anladım, bünyeye göre değişiyor tabi bunun süresi. benimkiler eskiden kalın ve simsiyahtı. şimdi ise kahverengileşmiş bi şekil olmuş
 bunu ben bu ay daha net anladım, bünyeye göre değişiyor tabi bunun süresi. benimkiler eskiden kalın ve simsiyahtı. şimdi ise kahverengileşmiş bi şekil olmuş  

zararı ne olur ne olmaz bilmiyorum fakat sonuç olarak kimyasal bir şey deri çekiyor onu kılcal damarlara bulaşıyordur
 zararı ne olur ne olmaz bilmiyorum fakat sonuç olarak kimyasal bir şey deri çekiyor onu kılcal damarlara bulaşıyordur