Saç Uzatma Yöntemleri dolunayda saç kestirmek

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
215
698
Diğer
kızlar ben böyle bir şey duydum.dolunayda saçınızı kestirirseniz çabuk uzarmış.ben röfle maduruyum.sık sık kestiriyorum.gitti canım saclarım.27 mayısta dolunay var.ben kestirecem.bakalım neler olacak.sizlerde duydunuzmu bunu.ayrıca kesilmiş saclarımı asma ağacının altına gömecem.bunuda int.duydum.ne günlere kaldım yarabbi...her duyduğumu yapacak durumdayım.senağlamahatta benim yaşadığım yerde asma ağacı yok annemlere postalayacam onlar gömecek.....ahanda bir deliyle tanıştınız....delikafadulden

tamamen hurafe.....
ayrıca işte böyle konular sayesinde başka sitelerde alay konusu oluyoruz...
bi kaç kişinin açtığı abidik konular yüzünden bütün kadınlar kulübü üyeleri aşağılanıyor.:kızgın:
sanki hepimiz aynı fikirdeymişiz gibi...:kızgın:
örnek, ekşi sözlük...........

kızlar ben böyle bir şey duydum.dolunayda saçınızı kestirirseniz çabuk uzarmış.ben röfle maduruyum.sık sık kestiriyorum.gitti canım saclarım.27 mayısta dolunay var.ben kestirecem.bakalım neler olacak.sizlerde duydunuzmu bunu.ayrıca kesilmiş saclarımı asma ağacının altına gömecem.bunuda int.duydum.ne günlere kaldım yarabbi...her duyduğumu yapacak durumdayım.senağlamahatta benim yaşadığım yerde asma ağacı yok annemlere postalayacam onlar gömecek.....ahanda bir deliyle tanıştınız....delikafadulden

:D:D canım çok güldürdün yaa Allah da seni güldrsün kaydirigubbakcemile3

evet faydaliymis.. o kadar bakim yapiyorum... topiginde memnun kalan cok.
ama asma agacina gömmek felan cok komik geldi ilahi Allah iyiligini versin emiii :roflol:
inanma kiz böyle seylereeee kaydirigubbakcemile3

Back
X