- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ben yapalı 5gün oldu.sızmaya daha yeni başladı.birde salçalık domatesten yapmak gerekiyor.etli kıpkırmızı olması lazım.ben iyi domates bulamadım,sulu sulu görünüyor.
makeupbag bilmiyorum ama tahminimce pişirilerek yapılanı söylüyorsun
MutlulukReçetem yap sende,benimki olmak üzere,sabırsızlıkla bekliyoruz açıp yemeyi :))
ben hiç öyle dediğin gibi bir patlama yaşamadım şahsen :uhm:kızlar çok dikkatli olun asit yaptıgı için şampanya gibi patlıyor.ben bunun yaglı ve kaynayanını yıllardır yapıyorum isteyene tarif yazarım.
berremcim bende yapalı 9 gün oldu ama suyu biraz azaldığı için dün açıp biraz su ekledim,tabi bir kaç tanesini çıkarıp tadına baktık eşimle,gayet güzeldi,yani olmuştu ama yeni su eklediğim için 2-3 gün daha beklesin istedim ben.dicem şu ki seninki de yenmeye hazırdır tahminimce.kavanozun dibinde beyazlık ilk kez duyuyorum.üstünde deseydin barlanmış,sıcakta kalmış,ışık almış filan derdim de,kavonozun dibinde beyazlık ilk kez duydum CADIARZUsaphıra bende tarifini denedim.10 gün oldu.tam olmasada yenecek kıvamda.ama bişey sormak istiyorum.kavanozumun dibi bembeyaz oldu.ilk defa turşu denedim.sence neden beyazlaşmış olabilir.tarif ve cevabın için teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?