CANIMSIN TSKLER DEYISIK BI PILAV TARIFI DENICEM MUTLAKA
oyy benim anacum da süper yapar bunu. ellerinize sağlık.
tabi biz tereyağlı yapıyoz tavsiye ederim tereyağ sevenleri için.
suan pisiyo pilavimda :)
insallah aksam esimde eve gelince begenir berencigim sana yazarim gece :)
canim yaptim ve sonuc esimde bende kizimda cok sevdik deyisik bir tad oldu cidden tskler tarifin icin aklimin bir kösesinde yeni bir pilav cesidim olacak artikcokacimcoook
ben sari pirincle yaptim canim cünkü beyazi pek sevmiyo ve kullanmiyorum seninki kadarda kirmizili görünmedi ama cok lezziz inanki tsk ederimŞeniz
ben kekigi icine koydum sonradan süsleme yapicama :) ve tavuk bulyon kullandim zaten et yada tavuk suyunu cokta kullanmam direk olarak agir geliyo onun yerine bi tane bulyon yetiyo bana :)
pilavimin yanina libyanadan aldigim patatez kekinide yaptim ve esim dediki bugün beni mahfettin askim niye dedim migdem gene bayram ettide ondan dedisırnaşık şey
bide domatezlerim küücüktü 3tane kullandim ama kizarmadi dedigim gibi fakat o domatez tadini aldik:lepi:
buda patatez kekiyle ask yapan domatezli pilavin haliŞeniz
kessinlikle benim gibi bilmeyen denemeyen varsa tavsiye ediyorum her ikisinide ama berenin topicigi oldugu icin pilavi mutlaka deneyin pisman olmazsiniz derima.s.
ayy canımm benımm yaa begendıgınızee cok sevındımm ınan... opuyorumnanaktan kekınde muhtesem gorunuyoo ellerıne saglıkk bu arada var mı burda tarıfıı bende denıyeyım delikafadulden bek bıı guzell duruyor.. cokacimcoook
tatlisim belirtdigim gibi patatez kekinide libyana arkadasimdan aldim menüm tamamen kk tarifi oldu bugün:enbuyukkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/272805-patates-kekim-resimli.html
kessinlikle göz at derim balim hatta orayada ekledim resmi senin pilavidaopuyorumnanaktan
eline sağlık berocum,babam çok sever domatezli pilavı:ecrin_bebek:
bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
inciitaneeeeeeeeeeeeeeeeeem
siz beni delimi etcenizz yaaaa..
canım çektii :mymeka:
ellerinize sağlık...
gelemıoom :çok üzgünüm: uzaktasın..
ama inanki yemiş kadar oldumm tatlımm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?