Pilav Tarifleri Domatesli Pilav-Resimli

ayy gece gece bu bana yapılırmı beren.......açıktım...cokacimcoook
ne kaa güzel görünüyo öle..

ooo her gelen acıktım ben dıyee gelıyo.. cokacimcoook olmuyokı bole.. naniknanik yok canım benım ben bunları eklıyelı epey oldu.. gel kız sana da yapımm ben ayıpsın.. yerimseniben

canimmm elline koluna saglik...ablam son zamanlar yeniy emek denemeye cok meilli ve hepsinide kk dan aliyor ve her yaptigini benimlen paylasiyor ve anlataa anlata bitiremiyor...allahin izniyle bende deneyecegim....ellerine emegie tekrar tekrar saglik.....cokacimcoook

fark ettım.. :jeyyar: bu domateslı plavıda yaptı.. cokacimcoook cok da supper olmus .. tesekkur ederım canım benım.. Şeniz yakında sanada lzım olacak.. yerimseniben ıncımın ızınden gıt .. sana bı omur bısey olmaz.. :1hug:

ablam INCITENEMTUANA....opuyorumnanaktan:lepi:

blım o benım balım.. opuyorumnanaktan

bayılırım buna benn
ellerine sağlık canım
ben de çok yaprım karışık pilavlar
çok leziz görünüyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.​

Ellerine saglık.Ben pirinci kavurduktan sonra rendelenmiş ve çekirdekleri süzülmş domatesi direk tencereye döküyorum sonra suyunu koyuyordumen kısa zmanda senin tarifinide deneyecem eminin çok güzel olur teşekkürler

bayılırım buna benn​

ellerine sağlık canım
ben de çok yaprım karışık pilavlar
çok leziz görünüyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

a.s.a.s.a.s.

tesekkurler kızlar... :1hug: begenmenıze sevındım deneyın de ekleyebılırsınız bıraya fotoları kaydirigubbakcemile5

canım denedim güzel oldu resim çekip eklemek aklıma gelmedi (((( diğer yapmama inşallah. Sen eklesene tarif senin canım saygısızlık olmasın sen benden daha tecrübelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…