Domuz burnu fare burnu

ya arkadaşlar çalışan bi bayanım bu domuz burnu fare burnu yorumu biraz korkuttu beni açıkcası bu durum ne kadar sürüyor acaba ya 15 güne normale döner mi:43:

Kalkik kalmiyor burun ama bi arkadasim 6 ay burun deliklerim görünür şekilde yasadim dedi benimse 2 hafta oldu indi. Yani kişiye gore ne kadar kaldirdi doktor burnunuzu ben hafif istemiştim.

ya arkadaşlar çalışan bi bayanım bu domuz burnu fare burnu yorumu biraz korkuttu beni açıkcası bu durum ne kadar sürüyor acaba ya 15 güne normale döner mi:43:

Canim her insanin iyilesme suresi her burnun kendine has bi ameliyati var
Ve tabiki her doktorun tarzi ben dogal b8r burun istemistim doktorumdan ilk bandajlar acilunca bu denli soku belki bu yuzden yasadim
Ama bandaj acildiktan bir hafta sonra yani burnum 3 haftalikken beni gorenler burnun inmis daha dogal olmus filan dediler
Saniyorumki sislikler indikce dogallasiyor ayrica gozun alisiyor
Burun isi tamamen sabir isi bunu ameliyat olduktan sonra ozellikle anliyorsunuz
En onemli kisim doktoru iyi secmek ve ona guven duymak. Ayrica cevrenizdeki insanlarda yeni burnunuza adapte olmaya calisiyorlar :))
Beni ne kadar degistirebilirki diye girdim ben ameliyata ki benim burnum kemerli filan degildi ama baya degustim bu degisimin pisikolojik getiriside oluyor
Olumlu yada olumsuz.
Umarim kararlariniz size mutluluk getirir :)

Ayrica yanlis bir teshismi bilmiyorum ama sabah kalkinca burun daha şiş oluyor gun icinde iniyor biraz daha
Bana oyle geliyorki sabahki sislik bile daha kalkik gosteriyor sislik hafifleyince eski haline geliyor demekki sislikler inince iyice oturup
Goze daha guzel gelecek

Yok canm ya bazen bakiyorum guzel geliyo ama cevremdeki kimse hic bi allahin kulu guzel olmus demiyo naptin bole kendine diyo

Baskalarinin fikirlerini çok önemsemeyin. Ama çok rahatsız olduysaniz doktorunuz size ücretsiz. Revizyon yapabilir bir konusun maddi durumumuz el veriyorsa daha iyi bir doktor a yaptirn. Burun ne kadar kotu olursa olsun revizyonla duzeltirlir. Sonuçta bir omur o burunlasiniz siz iyice düşünüp karar verinn. Üzüldüm begenmemeniz fotografiniz var mi? Ona gore yorum yapayim. Geçmiş olsun ..

Cok saol cvplarin icin zaten devlet hastanesinde ucretsiz oldum baska doktorda yok maddi durum da iyi deil emre ilhana revizyon olmak cok istiyorum ins bi yol bulurum

Arkadaslar saatlerdir forumu okuyorum yuzlerce mesaj okudum
Ameliyatimin 18. Gunundeyim inanin bu soruyu sadece kendim icin sormuyorum benim gibi olanlar icin soruyorum
Bandajlar acilinca burun sirt etleri sanki sikmissin gibi yapisik gibiydi ve huc dogal degildi
Dun acildi bandajlarim bu gun bile buraz duzeldi tabi hafif.
Simdi sormak istedigm su bunu forumda cogu insan sormus
Bandajlar ilk acildiginda yada ertesi gun bi sure kendinizi fare gibi domuz tipi gibi hissettiniz mi(benzetm3 icin ozur diliyorum)
Bu goruntu zamanla duzeliyormu sisliklerden mi kendimizi boyle tuhaf hissediyoruz.
Zamanla bu kalkiklik duzelecek mi
Veya yuz ve burun sislikleri yuzundenmi boyle gozukuyor
Hic bizim gibi sikayetleri olup zamanla ici ferahlayan yok muuu:((

Merhaba benimde bandajım açıldı aynaya baktığım anda hayal kırıllığı burun kanatlarımın üstü basık duruyor hatta sol tarafı daha çökük şuan kinse görsün istemiyorum ve kusa bir süre sonra işe başlıcam. Benim burun ucum kaldırılmadı gerek duymadığını söyledi doktorum bu konuda sıkıntım yokamz bu çukurlykları gördükçe kenfimi biyerlerden atasım geliyor. :(Senin düzeldimi bu durum ?

Merhaba benimde bandajım açıldı aynaya baktığım anda hayal kırıllığı burun kanatlarımın üstü basık duruyor hatta sol tarafı daha çökük şuan kinse görsün istemiyorum ve kusa bir süre sonra işe başlıcam. Benim burun ucum kaldırılmadı gerek duymadığını söyledi doktorum bu konuda sıkıntım yokamz bu çukurlykları gördükçe kenfimi biyerlerden atasım geliyor. :(Senin düzeldimi bu durum ?

Bu arada ben 12.günmdeyin

Benim bir ay oldu burnumun orta kemiginin kenarlarinda cokuk goruntu var deri yapismis gibi
Hala gecmedi bilakis artti :( cuma gunu doktor kontrolum var bakalum n3 diyecek bir daha ameliyat olmak demek benim icin buyuk tramva olur hic istrmiyorum insanlar burnunu ameliyat oldugun icin bi hayli incrliyor her buradinda ne var diye soruyor sabahlari o goruntu sis cogaldigindanmidir nedir goz yanilmasi yamuk gozukuyor gibi geliyor. insallah kendi duzelir doktor ne diyecek merak ediyorum...

Benim bir ay oldu burnumun orta kemiginin kenarlarinda cokuk goruntu var deri yapismis gibi
Hala gecmedi bilakis artti :( cuma gunu doktor kontrolum var bakalum n3 diyecek bir daha ameliyat olmak demek benim icin buyuk tramva olur hic istrmiyorum insanlar burnunu ameliyat oldugun icin bi hayli incrliyor her buradinda ne var diye soruyor sabahlari o goruntu sis cogaldigindanmidir nedir goz yanilmasi yamuk gozukuyor gibi geliyor. insallah kendi duzelir doktor ne diyecek merak ediyorum...

Brn dokyorumu aradım diğer taraf şiş olduğu için sana basık çökük gibi görünüyor dedi be yani dipwr ysnda inince oda mı basık kalıcak düzelxrğini sanmıyorum aşırı psikolojim bozuldu benim çukur olan kısmı iörrden kulak çubuğuyla kontrol ettiğimde şişlik var içerde senin de öle mi birde fotografın var mı?

Canim ben cokuk gibi duran yeri senin gibi kontrol edemem cunki burun kemigimin hemen yaninda girmez oraya yukarda bi yerde ama sanki banada yani sis oldugu icin oyle gozukuyor gibi geliyir hayirlisi artik :)

Benimkinin burun kanadi ile ilgisi yok canim burumuzun ortasibdaki kemik varya onun yaninda ozellikle sagdaki buyuk baya
Once yapisiklik saniyordum ama bu bariz cokuk heralde genede cuma n3 derse dojtorum sizin icin buradan paylasirimins

Anladım benim çukurluk burun kanadımın hemen üstünde. İnş, öle çökme durumu yoktur burdan takip edicem bilgilendirirsen sevinirim.

Arkadaslar burnum gayet hos gorunuyor artik cok begeniyorum doktorum zuhtu demir
Tek sikintim burun sirtinin sag tarafindaki iz gibi birsey dokt9r cokuk filan yok asla zamanla deri gevseyip sislikler indikce kaybolacak dedi
Umarim oyledir. Zamanla gozlemleyip gorecegiz

Back
X