Domuz Eti Hk. :(

Öncelikle selamlar

Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Nasıl davransam bilemedim. Yazmaya karar verdim.
Yurtdışındayız. Eşim 1-2 hafta önce iftarda bir rus markası mantı almış. Orucunu açmış. 1-2 haftadır cinsel hayatımızda bir durgunluk vardı ama ben ramazan ayı olduguna yoruyordum.
Sonra dün o mantılarda domuz eti oldugunu öğrendik. Ve domuz eti yiyen kişiler eşlerini kıskanmazmış diye bir rivayet var. Çok müşkül durumdayım. Nasıl davransam bilemedim.. Yorumlarınızı bekliyorum..
o yüzden domuz eti yiyen yabancların hiç cinsel hayatı yok zaten. :)

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar

Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Nasıl davransam bilemedim. Yazmaya karar verdim.
Yurtdışındayız. Eşim 1-2 hafta önce iftarda bir rus markası mantı almış. Orucunu açmış. 1-2 haftadır cinsel hayatımızda bir durgunluk vardı ama ben ramazan ayı olduguna yoruyordum.
Sonra dün o mantılarda domuz eti oldugunu öğrendik. Ve domuz eti yiyen kişiler eşlerini kıskanmazmış diye bir rivayet var. Çok müşkül durumdayım. Nasıl davransam bilemedim.. Yorumlarınızı bekliyorum..

sadece aynı zamana denk gelmiş..
eşinizin başkabi problemi var..
mantı makarnalık bişi değil gibi..

Domuz eti yiyince gavur olunuyor ya hani, e gavurlar da eşini kıskanmaz ya onun gibi bir şey herhalde.. :52:

tek değilmişim :60: okudum okudum elti yok konuda :27: işte bunlar hep şartlanma :D

aynen :)) bilinçaltımız nasıl bi karmaşa içindeyse artık :27:

yalnız bu da ilginç bi konu ben domuz eti yiyenlerin cinselliten soğuyup eşini kıskanmadığını da ilk defa duydum yabancılar nasıl çoğalıyo o zaman

Öncelikle selamlar

Bi yaşima daha girdim bu ne sacma tespittir böyle ne alaka simdi brn böyle birseyin olacagina inanmiyorum şimdi buyuk bss hayvanlardan biri esini cok kiskanmis olsa bizde onu yesek cinsel istegimiz mi artacak
Allah Allah ilginç...

hahahhaha en sevdigim geyiktir domuz yiyen esini kiskanmaz lafi
bi de buna inananlar var yahu hangi cagdayiz???

biri de surekli yemek lazim falan demis etkisini gostermesi icin hahahah

yahu guzelim o ramazandandir adam butun gun yemek yemeyip bir anda yuklenince bi rehavet oluyodur insanin butun yeme icme aliskanligi degisiyor ramazanda.. tabi ki baska seyler de etkilenecek gayet normal

daha neler öğreneceğim kk den 😃kıskanmamakla durgunluk ne alaka onu anlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadar mantıksız bir konuya ilk defa denk geliyorum. Domuz eti ile cinsel soğukluğun ne alakası var zaten içindene kadar var. Yurtdışında insanlar sürekli o etle besleniyor o zaman hepsinin cinsel hayatı biter üreyemezlerdi değil mi burada sorana kadar bunu düşünmediz mi hem cinselliği düşünene kadar dini boyutunu düşünün müslümanlara o et haram pis hayvanlar olduklarından. O yönden bir ürün alırken içindekileri okumayı ihmal etmeyin.

Bu ne hurafeye, safsataya bağlanmışlık?! :47: Kardeşim hayvan bunlar ya hayvan. Ne kıskanması? Hayvanlar çiftleşir geçer. Nasıl inanıyorsunuz bunlara ya?

Konunuz içeriği gereği ilgili bölüme taşınmıştır.
Yediğiniz hayvanın yaşadığınız sorunla uzaktan yakından alakası yoktur.

Back
X