• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Domuz yağı kullanan var mııı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mutlulukarayiciii

Her yerim ağriyi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.078
Puanlar
63
Merhabalar. Cildimdeki sivilcelere hiç bir şekilde çözüm bulamıyorum. Denemediğim bir şey kalmadı cildiyeye de gittim 2 sene önce ama ilaç tedavisinden de kalıcı sonuç alamadım. Domuz yağının cilde çok iyi geldiğini duydum. Kullanan var mı? Sonuçları benimle paylaşırsanız çok sevinirim..

Domuz yagi yara ve iz tedavisinde kullaniliyor ama cok yagli sivilceye iyi gelir mi bilemedim. Izlerini siler ama :)

kız domuz yağı büyü yapmada kullanılmıyor mu :KK57:

Ablamin cenesinde sigil gibi bisey cikmisti doktoru bi ilac verdi ama kullaniyoken ve bitiminde 1 sene hamile asla kalma sakat olur demisti. Sivilcelerine de cok iyi gelmisti suan puruzsuz yuzu. Cok etkili bi ilacmis. Yeniden doktora gitseniz iyi olur

Ablamin cenesinde sigil gibi bisey cikmisti doktoru bi ilac verdi ama kullaniyoken ve bitiminde 1 sene hamile asla kalma sakat olur demisti. Sivilcelerine de cok iyi gelmisti suan puruzsuz yuzu. Cok etkili bi ilacmis. Yeniden doktora gitseniz iyi olur
Teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X