Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende haziran başı gibi yapmayı düşünüyorum don.yumurtalarım var lütfen bu konu benide ilgilendiriyor. detaylı yazarsanız sevinirm ve ilaç başlanması gerekir galiba hangileri ve ne zmn kullanılması gerekir
cevap yazan arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin ...
arkadaşlar merhaba,
dondurulmuşlarla transfer de aynı normal siklustaki transfer gibi. tek farkı yumurta toplamanın gerçekleşmemiş olması. o yüzden zamanlama da neredeyse aynı zamana denk geliyor. mesela benim taze embriyolarla transferim 18. günde olmuştu, dondurulmuşlarla ise 17. günde.
ama rahim duvarının kalınlaşmasına göre de değişebilir. sen ilaçlarına başladın mı ve en son ne zaman doktor kontrolüne gittin?
benim 9 mayıs da yumurtalarım toplandı ama transfer ertelendi.19 mayısta adet oldum.1 hafta erken adet oldum.bugün d.kontrol hapına başladım.bundan sonraki adetimide muhtemelen 3 hafta sonra olurum.bundan sonraki adetimle birliktede rahim geliştirilip transfer yapılacak.ama benim adetlerim erken gelmeye başladığı için aldığım izin altüst oldu.acaba transferimi 1 ay daha erteletsem olur mu?
kızlar bende haziran başı gibi yapmayı düşünüyorum don.yumurtalarım var lütfen bu konu benide ilgilendiriyor. detaylı yazarsanız sevinirm ve ilaç başlanması gerekir galiba hangileri ve ne zmn kullanılması gerekir
cevap yazan arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin ...
ÇİLEKCİM sağol cevapların için