- Konu Sahibi matioelvares
Hanımlar merhaba ben Kıbrıs’ta yaşıyorum ve burada tüp bebek, donasyon ve cinsiyet seçimi konularında çok fazla bilgi kirliliği olduğunu fark ettim. Burada reklamı yapılan bir kliniğin ve çoğunuzun da tercih edip etmeme konusunda kararsız kaldığını gördüm . Reklamlara aldanmayın burada sık konuşulan bu klinik vasat. Sosyal medyayı aktif kullanarak sadece pembe yönünü gösteriyor. Burada direkt olarak herhangi bir klinik veya doktor konusunda bir şey yazamam öğrenmek isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz. Eğer arada kaldığınız karar veremediğiniz klinikler de varsa lütfen bunu da sorun çünkü fiyat aralığından , ekibin ilgisinden , süreçteki problemlerden tutun her şeye kadar hepsini birebir araştırdım ve görüşme sağladım . Şunu da ekleyeyim ; bu araştırmayı çok sevdiğim iki arkadaşımdan birinin tüp bebek , diğerinin cinsiyet seçimi sürecinde yardımcı olmak için yaptım.
Merak eden olursa buradaki sistemlerin nasıl işlediğini, klinikler arasındaki farkları ve sürecin genel işleyişini sorularınız eşliğinde anlatabilirim.
Not: Kimsenin reklamcısı değilim gerçek şahıs profiliyim :)
Merak eden olursa buradaki sistemlerin nasıl işlediğini, klinikler arasındaki farkları ve sürecin genel işleyişini sorularınız eşliğinde anlatabilirim.
Not: Kimsenin reklamcısı değilim gerçek şahıs profiliyim :)