• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donasyon – cinsiyet seçimi – tüp bebek: Kıbrıs’ta süreç nasıl işliyor? Merak edenlere anlatayım

matioelvares

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
388
113
53
34
W
Hanımlar merhaba ben Kıbrıs’ta yaşıyorum ve burada tüp bebek, donasyon ve cinsiyet seçimi konularında çok fazla bilgi kirliliği olduğunu fark ettim. Burada reklamı yapılan bir kliniğin ve çoğunuzun da tercih edip etmeme konusunda kararsız kaldığını gördüm . Reklamlara aldanmayın burada sık konuşulan bu klinik vasat. Sosyal medyayı aktif kullanarak sadece pembe yönünü gösteriyor. Burada direkt olarak herhangi bir klinik veya doktor konusunda bir şey yazamam öğrenmek isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz. Eğer arada kaldığınız karar veremediğiniz klinikler de varsa lütfen bunu da sorun çünkü fiyat aralığından , ekibin ilgisinden , süreçteki problemlerden tutun her şeye kadar hepsini birebir araştırdım ve görüşme sağladım . Şunu da ekleyeyim ; bu araştırmayı çok sevdiğim iki arkadaşımdan birinin tüp bebek , diğerinin cinsiyet seçimi sürecinde yardımcı olmak için yaptım.

Merak eden olursa buradaki sistemlerin nasıl işlediğini, klinikler arasındaki farkları ve sürecin genel işleyişini sorularınız eşliğinde anlatabilirim.
Not: Kimsenin reklamcısı değilim gerçek şahıs profiliyim :)

Haklısınız da bir çok merkezin reklamcıları burda dolanıyor zaten o herhangi bir klinik hakkında kötü bir şey söylenir durduk yere başımıza bela almayalım. :D
🙂herkesin tecrübesi farklı yani belki sizin güzel die özelde anlatacağınız yerde başkaları çok kötü anılar yaşamıs olabilir .

Sonuç olarak herkes memnuniyetinden ve memnuniyetsizliğinden bahsedebilsin die burada konular açılıp fikir alısverısleri yapılıyor .
Yani şuraya şu doktordan çok memnun kaldık diye bir konu açsanız ya da başınızdan geçen olumlu olumsuz tüp bebek tecrübenizi anlatsanız kimse size neden böyle bir konu açtı reklam mı yapıyorsun diye gelip de bir şey söylemez burada böyle binlerce konu var herkes doktor ve merkez araştırıyor birbirinden fikir alışverişi yapıyor herkes gittiği iyi veya kötü yerlerden bahsediyor doktorun ilgisinden ilgisizliğinden Merkezin laboratuvarının kalitesinden kalitesizliğinden .

🙂herkesin tecrübesi farklı yani belki sizin güzel die özelde anlatacağınız yerde başkaları çok kötü anılar yaşamıs olabilir .

Sonuç olarak herkes memnuniyetinden ve memnuniyetsizliğinden bahsedebilsin die burada konular açılıp fikir alısverısleri yapılıyor .
Yani şuraya şu doktordan çok memnun kaldık diye bir konu açsanız ya da başınızdan geçen olumlu olumsuz tüp bebek tecrübenizi anlatsanız kimse size neden böyle bir konu açtı reklam mı yapıyorsun diye gelip de bir şey söylemez burada böyle binlerce konu var herkes doktor ve merkez araştırıyor birbirinden fikir alışverişi yapıyor herkes gittiği iyi veya kötü yerlerden bahsediyor doktorun ilgisinden ilgisizliğinden Merkezin laboratuvarının kalitesinden kalitesizliğinden .
Ya aslıdna başlığı açmamın sebebi bir merkezin veya doktorun güzellemesini yapmak değil zaten asla bu konuda sorumluluk almam. Örneğin siz araştırmaya girdiniz iki ve üç merkez arasında kaldınız ben size o merkezler için yaptığım araştırmalardan karşılaştırmalardan bahsederim bana göre olumlu ve olumsuz kısımları anlatırım seçimi sizler yaparsınız tamamen buydu yani :)

Ya aslıdna başlığı açmamın sebebi bir merkezin veya doktorun güzellemesini yapmak değil zaten asla bu konuda sorumluluk almam. Örneğin siz araştırmaya girdiniz iki ve üç merkez arasında kaldınız ben size o merkezler için yaptığım araştırmalardan karşılaştırmalardan bahsederim bana göre olumlu ve olumsuz kısımları anlatırım seçimi sizler yaparsınız tamamen buydu yani :)
anladım reklam amaçlı değilde iyilik amaçlı yapıyorsanız ne mutlu size .

Back
X