• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donasyon hakkında yardım??

Kadersiz1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
67
41
38
33
Merhabalar hanımlar sperm donasyonu yaptırmaya karar verdik yasim 31 herhangi bir hastalığım yok her ay düzenli adet görüyorum 28 günde bir 5 gün temmuz ayında donasyon yaptırmayı düşünüyoruz maliyetli bir konu olduğu için yardımlarınızı bekliyorum bir gidişte hamile kaldım diyenler lütfen reklam yapmak için yazmayın çok anne olmak istiyorum...

Merhabalar hanımlar sperm donasyonu yaptırmaya karar verdik yasim 31 herhangi bir hastalığım yok her ay düzenli adet görüyorum 28 günde bir 5 gün temmuz ayında donasyon yaptırmayı düşünüyoruz maliyetli bir konu olduğu için yardımlarınızı bekliyorum bir gidişte hamile kaldım diyenler lütfen reklam yapmak için yazmayın çok anne olmak istiyorum...
Ben tedaviye yeni başlıyorum yeni karar verip halil ibrahim tekin de karar kıldımm tahliller görüşmeler hepsi bitti adet günümü bekliyorum iğnelere başlıcaz

kızlar vatsab kurubu kursak ya neolur bende hid gitmeyi dusunuyorum ama. tek basımayim yakın cevremde giden yok gitselerde gizliyorşar ama birbirlerimizin yaptıklarından fikir olur lutfen yardımcı olalım ben buraya yazmayı beceremıyorum yeniyim bilemiyorum
Canım WhatsApp grubu kurmak yasak, burada öyle şeyler yazma. Ceza alırsın. İnş arkadaşlar sana özelden mesaj yazar. Ya da sen onlara özelden mesaj yaz

kızlar vatsab kurubu kursak ya neolur bende hid gitmeyi dusunuyorum ama. tek basımayim yakın cevremde giden yok gitselerde gizliyorşar ama birbirlerimizin yaptıklarından fikir olur lutfen yardımcı olalım ben buraya yazmayı beceremıyorum yeniyim bilemiyorum
Sen yaptığım etiketlere girip bak,oraya yaz

hid nasil bir doktor neolduda onda karar kıldın
Yani 3 yerlere görüşme sağladım en cok içime sinen hit oldu bunda istanbulda kliniği olmasının ve tedaviye başlamadn yüz yüze görüşmenin cook avantajı oldu iyi ve kötü yorumları da tartınca burası ağır bastı.. Herkesin kendi tercihi içine neresi siniyorsa sni rahatlatıyorda orayı seç

Hayirli olsun
Gercekten hayirli olsun Allah kucaginiza aldirsin.benim bebeklerim 17 aylik bende anne olmak icin cok uzun yollardan geldim.rabbim nasip etti .isteyen herkeze nasip etsin

Back
X