- 18 Şubat 2022
- 7
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi filbahri14
-
Ben henüz bir yerle görüşmedim. Temas halinde kalalımda bilgi alış verişi yaparız.Merhaba bende arastiriyorum. Birkac merkez var. Gynolife dunya tup bebek merkezi mucize ekip bu merkezlerden bilgi aldim .
Bir yere gitmiyoruz , gidebilmek için araştırmak gerekiyor.. yol yordan ne nasıl yapılıyor bilgimşz yokNe zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Aldığınız bilgileri özelden paylaşırsanız çok mutlu olurum.Ben henüz bir yerle görüşmedim. Temas halinde kalalımda bilgi alış verişi yaparız.
Nereye karar verdinizTüm merkezlerle iletişime geçin biz 1 ay konuştuk tüm merkezlerle indirimleri kötü sonuçlarda ne yapacakları otel yerleri dahilmi felan bide burda başka başlıkta 6000 sayfalık yorumlar var onlardan da bilgi edinin biz de hiç bişey bilmiyorduk kötü tecrübeleri yazan arkadaşlardan çıkan her soruyu yazıyorduk merkezlere şuan karar verdik yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz bakalım yani 5,6 başlık var bunla ilgili eski tarihlerden
Bende merak ettim
Merhaba konuştuğunuz pozitif intiba bırakan veya karar verdğimiz yerleri özelden paylaşırmısınız ? Bende size dilediğiniz sorunuza tarot açılımı yapıyımTüm merkezlerle iletişime geçin biz 1 ay konuştuk tüm merkezlerle indirimleri kötü sonuçlarda ne yapacakları otel yerleri dahilmi felan bide burda başka başlıkta 6000 sayfalık yorumlar var onlardan da bilgi edinin biz de hiç bişey bilmiyorduk kötü tecrübeleri yazan arkadaşlardan çıkan her soruyu yazıyorduk merkezlere şuan karar verdik yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz bakalım yani 5,6 başlık var bunla ilgili eski tarihlerden
Merhaba n’aptınız var mı bir gelişmeHer yer konaklama dahil etmiyor maalesef biz eşim hite karar verdik eskiden bı ara baya popüler bi doktor yani bilmiyorum da eşime ora daha sıcak geldi tecrübe konusunda ilk kuruluşlardan bide hitin hastaları çok yorum yazmış forumlara yani iyide kötü de var ama hakkında en fazla o doktor adına bilgi aldık o yüzden de eşim en çok ona ısındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?