Donasyon

filbahri14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
7
0
1
42
Merhabalar, Yumurta rezv yokluğu ve genetik durum itibari ile yumurta donasyonunu duyduk. Hiç bilgimiz ve fikrimiz yok. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlardan bilgi ve dr yer önerileri rica ediyorum. .... çok teşekkür ederim

Bir sürü merkez var bende araştırıyorum ama herkes olumsuzluk üzeri paylaşım yapıyorlar alınan hizmet konusunda hastane konusunda açıklama yapan yok

Merhaba bende arastiriyorum. Birkac merkez var. Gynolife dunya tup bebek merkezi mucize ekip bu merkezlerden bilgi aldim .

Tüm merkezlerle iletişime geçin biz 1 ay konuştuk tüm merkezlerle indirimleri kötü sonuçlarda ne yapacakları otel yerleri dahilmi felan bide burda başka başlıkta 6000 sayfalık yorumlar var onlardan da bilgi edinin biz de hiç bişey bilmiyorduk kötü tecrübeleri yazan arkadaşlardan çıkan her soruyu yazıyorduk merkezlere şuan karar verdik yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz bakalım yani 5,6 başlık var bunla ilgili eski tarihlerden

Tüm merkezlerle iletişime geçin biz 1 ay konuştuk tüm merkezlerle indirimleri kötü sonuçlarda ne yapacakları otel yerleri dahilmi felan bide burda başka başlıkta 6000 sayfalık yorumlar var onlardan da bilgi edinin biz de hiç bişey bilmiyorduk kötü tecrübeleri yazan arkadaşlardan çıkan her soruyu yazıyorduk merkezlere şuan karar verdik yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz bakalım yani 5,6 başlık var bunla ilgili eski tarihlerden
Nereye karar verdiniz

Merhaba konuştuğunuz pozitif intiba bırakan veya karar verdğimiz yerleri özelden paylaşırmısınız ? Bende size dilediğiniz sorunuza tarot açılımı yapıyım

Her yer konaklama dahil etmiyor maalesef biz eşim hite karar verdik eskiden bı ara baya popüler bi doktor yani bilmiyorum da eşime ora daha sıcak geldi tecrübe konusunda ilk kuruluşlardan bide hitin hastaları çok yorum yazmış forumlara yani iyide kötü de var ama hakkında en fazla o doktor adına bilgi aldık o yüzden de eşim en çok ona ısındı

Aynen öyle yani açıkçası her yazılanı da dinlemek iyi değil ya herkesin vücudu farklı yani yaşlar da önemli genelde yazanların çoğu ileri yaşlı ve vücudla alakalı beslenme kabul etme bı tüp Bebek le ilgili video izledim Bülent tıraşin adam şey diyor yani yumurta çok iyi sperm öyle embiriyo da çok iyi tutar dediğimiz bir çok hasta tutmuyor sebebi açıklanmıyor bunun için her zaman %85 şans vardır kimse fazla veremez bu konuda demişti yani gervejten vücudun istemesi lazım beslenmen gönülden isteme vs

Yani merkez olarak da sana pişman olmuyacagin doktoru bulup seçmek paraaya bakmamak bu konuda çünkü az paralar değil keşke şu doktor olsaydı dememek için kendine en sıcak olanı bul

Her yer konaklama dahil etmiyor maalesef biz eşim hite karar verdik eskiden bı ara baya popüler bi doktor yani bilmiyorum da eşime ora daha sıcak geldi tecrübe konusunda ilk kuruluşlardan bide hitin hastaları çok yorum yazmış forumlara yani iyide kötü de var ama hakkında en fazla o doktor adına bilgi aldık o yüzden de eşim en çok ona ısındı
Merhaba n’aptınız var mı bir gelişme

Back
X