Donasyonla cocuk yapanlar, cocugunuz en cok kime benziyor?

dizara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
275
286
Selam kizlar, sadece meraktan soruyorum, belki donasyonla cocuk yapmak niyetindeyim, tabii ki kime benzedigi onemli degil, tabii ki saglikli olsun yeter, asil yetistirmek onemli ve elbette onemli olan annelik, kim emek verdiyse odur anneligi haketen, bunlarda hemfikirim.
Ama bir yandan da bilimsel bakarsakta tabii ki arzunuz babasina benzesin, ama bu tamamiyle bir sans, genler birbirinden bagimsiz ve bir loto piyangosu gibi dagiliyor cocuga, kimi zaman dogal yoldan hamile olup, anne-babaya benzemeyen cocuklarda var, yalniz tabii ki anne ve babanin en yakin akrabasina benzerligi kacinilmaz. Hala, teyze, amca gibi.
biraz benzerlik kurmak istersiniz. Bazi donasyon bebekleri goruyorum, sans eseri babaya benzerligi cok az, neredeyse %5 iken, yumurta veren anneye veya annenin yakin akrabasina benzerligi %95. Boyle vakalari goruyorum sosyal medyada da. O yuzden donor secerken anneye benzer secilmesi onerilir. yalniz kimileri pek onemsemiyor, kara kasli gozlu anne donor olarak oldukca acik avrupai sarisin tenli ya da kizil tenli donorler seciyorlar.
Sizinde deneyimleriniz almak istedim.
 
Galiba Tr de buna örnek bulmak zor.
Malum olduğu üzere benim bildiğim yumurta ve sprem donörlüğü yasak soyların karışmaması açısından.
 
Galiba Tr de buna örnek bulmak zor.
Malum olduğu üzere benim bildiğim yumurta ve sprem donörlüğü yasak soyların karışmaması açısından.
Fakat bir cok aile kibrista donor sperm ve yumurtayla hamile kaldi. Donasyonun ne anlama geldigini bilmeden kalanlar bile var eminim. O yumurtayi veren kadin ve erkeklerden olma bir suru cocuklar dogdu, ve hepsi aslinda yari kardesler, kibrista donasyonla hamile kalanlarin cocuklarini ozel, gizli bir uyelikle kayit edip, birbirlerini haberdar etmeleri gerekiyor ama tabii bunlar zor, gerci cocuk ileride kibris a gidip, yumurtayi veren kadini arastirabilir.
 
Herkes babaya mı benzesin istiyor? Ben kendime benzemesini çok istemiştim ama babasına benziyor. Benim genler tırt çıkmışş :)
 
X