Dond embr transferi test günü

Ben bi daha test yaptırmadım bugün 8.günüm acaba yaptırsam mı 10.günü mü beklesem diye düşünüyorum
İdrar testi yap istersen 🙈 koyuluguna göre kan verirsin belirti
Belirti arama arkadaşım kimisinde hiç olmuyormuş çünkü benimde göğüslerim ağrıyo bide midemle ilgili sorunum var ama progestan iğnesinden olduğunu düşünüyorum

Yok canım bu çarşamba oldu benim. Transfer gününü saymazsak 2. Gün bugün🙈

Eklentiler

• 154C3D8B-3BBF-4180-8476-24552CC4958E.webp
    154C3D8B-3BBF-4180-8476-24552CC4958E.webp
    27 KB · Görüntüleme: 46
😍😍 ay var bence kan verdin mi tekrar sende 6 gün vermiştin kan çıkmamıştı demekki erken bende vermesem mi ya çok kararsızım
2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı günün

5.gün Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ilk testlerinizi ne zaman yaptınız acabaa🌸benim bugün 3.günüm transfer gününü saymazsak, 3-4 tün sonra test yaparım gibi geliyor dayanabileceğimi zannetmiyorum da😬
5. gün dondurulmuş transferimi 8. gün akşam testte öğrendim

2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı gün
2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı günün
Cumartesi günü transferim oldu o günü saymazsak tam 6. Gün bugün heyecanla senin sonucunu bekliyorum 😍

Cumartesi günü transferim oldu o günü saymazsak tam 6. Gün bugün heyecanla senin sonucunu bekliyorum 😍
6.88 benimkisiiiiiiiiiiii çok şşükürrr ama sen en azından 8.günü bekleyebilirsen bekle derim çünkü ben 2 günde çok üzdüm kendimi a9rkadaşım sen bilirsin ama biraz daha sık dişini istersen

6.88 benimkisiiiiiiiiiiii çok şşükürrr ama sen en azından 8.günü bekleyebilirsen bekle derim çünkü ben 2 günde çok üzdüm kendimi a9rkadaşım sen bilirsin ama biraz daha sık dişini istersen
Yaşasın🎉🎉🎉 nasıl sevindim nasıl ❤️❤️ Böyle katlana katlana devam etsin aminn❤️❤️ Seni dinleyeceğim söz 8 gün pazara den geliyor eşim evde ona süpriz yapmak istiyorum pazartesi yapıcam inşallah ❤️

Yaşasın🎉🎉🎉 nasıl sevindim nasıl ❤️❤️ Böyle katlana katlana devam etsin aminn❤️❤️ Seni dinleyeceğim söz 8 gün pazara den geliyor eşim evde ona süpriz yapmak istiyorum pazartesi yapıcam inşallah ❤️
Çok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲evet arkadaşım öyle yap sen bekle ben bekleyemedim ama sen bekle 2 günden bişey çıkmaz ben kendim çok üzüldüğüm için diyorum 😍hayırlı haberlerini bekliyorum sakın unutma haber vermeyi 😍😍😍

Back
X