Dond embr transferi test günü

Çok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲evet arkadaşım öyle yap sen bekle ben bekleyemedim ama sen bekle 2 günden bişey çıkmaz ben kendim çok üzüldüğüm için diyorum 😍hayırlı haberlerini bekliyorum sakın unutma haber vermeyi 😍😍😍
Unuturmuyum hiç seve seve haber vereceğim 😍

Çok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲evet arkadaşım öyle yap sen bekle ben bekleyemedim ama sen bekle 2 günden bişey çıkmaz ben kendim çok üzüldüğüm için diyorum 😍hayırlı haberlerini bekliyorum sakın unutma haber vermeyi 😍😍😍
Birazdan kan vericem çok heyecanlıyım 😍

Maalesef yok 0.100 çıktı doktora sordum test gününe kadar ilaçlara devam et dedi ama ben kullanmıycam çok üzüldüm eşimde bende çok umutlanmıştık 8. Gündü dün bu arada
Kimyasal cıktı benimde historoskopi yapılıp rahim çizilcekmiş

Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm sanırım var demi

IMG_20210706_072354.webp

Olmaz mı hem de nasıl var 🙈🙈🙈 ay canım tebrik ederim çok sevindim benim de 6. Günüm bugün ama test yapmadım 12 sinde kan vereceğim 🤭
Ayyy heyecandan nasıl tepki vereceğimi şaşırdım 🙈 dayanamadım yaptım test kaçıncı gün embriyosu idi sizin benim 5.gun 5AA

Benim bel ve sırt ağrım var başkada belirti yok. Karnım çok şiş gaz dolu.

Back
X