DONDUM KALDIM

Mrb kızlar,
ben 24 yasındayım yeni bitti okulum ve Ankaraya dönüş yaptım
m.................................................................................

tamam belkı o da bunaldı bırıktı bişeyler ama en bunalımlı halimde yapmasaydı bunu
sabah olsaydı yada bı kac gun sonra gıtseydı ne olurdu
whatsaptan ve faceten engellemekte nedır pat dye

asık oldugumdanmı yoksa tek dert ortagım o olmasından mıydı bılemedımm
şimdi gitti yok ve ben bazen kendımı sucluyorum bazense onu
cnku pat dıye bunları haketmedıgımı dusunuyorum

Duygularımı bılmeden buna karar veremezsnz
İliskının basında evet oyle basladm belkı
Ama sonra daha degısık oldum ,kendımden emın olamıyorum ama o dedgnızı yapcak kadar adı degılm
Sevgı ayrı ask ayrı bısey
Sevıyorum ama asık mıyım bılemıyorum ve bu yuzden actm konuyu
Hakszlıkmı ettım dye

şimdi bu cümlelerden
"acaba ona haksızlık mı ettim" çıkıyor mu gerçekten????

Kusura bakma ama bu tavırlarından dolayı ben olsam bende giderdim.

30 yasinda bir adam cocuk oyuncagi gibi 2.5 ayda 2 kere ayrilalim lafini kaldiramamistir, aksi olsa suphe duyardim. Arkasinda duramayacaginiz kararlar vermeyin bundan sonra, sahip oldugunuz seylerin degerini anlamak icin de kaybetmeyi beklemeyin.

Yazdıklarından anladığım hissetiğim kadarıyla ona karşı hissetiklerin aşk değil be güzelim, belki senin yanında olması senin mutlu etti, dertlerini dinlemesi, destek olmaya çalışması falan. Bence sen üzülme ve biraz ölç tart sanki aşk değilmiş gibi.
Aşık olsan o yüzüğü sorgusuz sualsiz düşünmeden takardın parmağına.

Yazdıklarından anladığım hissetiğim kadarıyla ona karşı hissetiklerin aşk değil be güzelim, belki senin yanında olması senin mutlu etti, dertlerini dinlemesi, destek olmaya çalışması falan. Bence sen üzülme ve biraz ölç tart sanki aşk değilmiş gibi.
Aşık olsan o yüzüğü sorgusuz sualsiz düşünmeden takardın parmağına.
Haklsnz sanrm oyle:KK61::KK61:

Gerçek sevginin böyle nedenler olmaz.Yani;
1. İyi bir kariyeri var, mantıklı demezsiniz.
2. Destek oluyor, yanımda bir tek o var demezsiniz.
3. Yüzüğü takmak büyük sorumluluk diye düşünmezsiniz.

Siz hiç deli gibi aşık bir kızın, aşık olduğu kişi ile bir gün evlenebilmenin hayalini kurarken, karşısındaki insan ona yüzük aldığında, "ay ama yüzük büyük sorumluluk" diyeceğini düşünebiliyor musunuz?
Deli gibi aşık olunca, olsun kariyeri olmasa da, genciz çalışırız beraber yaparız denir.Aşkın gözü kördür hatta destek olmadığı zamanlarda bile sevmeye devam edilir... (doğruluğu tartışılacak olsa da)

Siz bu adamı sevmiyorsunuz, sadece bu zor zamanlarınızda size destek olması, duygusal bir şeyler yaşatması hoşunuza gitmiş. Ve yine gerçek bir sevgide, "ayrılığın bölüfü" bile olmaz. Siz nasılsa döner diye güvenmişsiniz, ters tepmiş. Bir anda tekrar yalnız kalmak canınızı acıtıyor şimdi. O kim bilir ne kadar incindi, çok üzüldü mü diye kaygılanmıyorsunuz. Kendiniz için kaygılanıyorsunuz. Bunlar da, yaşadığınız şeyin aşk olmadığının apaçık göstergesi...

Ailenizdeki problemler umuyorum düzelir, siz de bir gün gerçekten seveceğiniz birisi ile karşılaşırsınız. Bence bu kişi o kişi değil, ne kendinizi alıştırın ve karşı tarafı tekrar...

agzına sağlık..

daha yeni tanıdığın birine ne diye aile sorununu anlatırsın ki? evlenmek istiyor birde seninle düşünsene evlisiniz ve sen ailenle öyle şeyler anlatmışsın ki eşin istemeden de olsa tavır almış peki bunu ne yapacaktın? ayrıca bende olsam bende aynı şekilde davranırdım mutlu olmak istiyorsan ben demeyi bırakmalısın.

Back
X