Dondurma tarifleri

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Merhaba kizlar.
Maraş dondurması gibi dondurma yapabilen var mi ?
Bir tarif yaptim eridi akti dondurma.
Var mi bildiğiniz yaptiginiz tarifler ?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.
Maraş dondurması gibi dondurma yapabilen var mi ?
Bir tarif yaptim eridi akti dondurma.
Var mi bildiğiniz yaptiginiz tarifler ?

Canım Cahide sultan ismiyle bir yemek sitesi var , bilmem biliyor musun, belki de bildiğin bir sitedir, ben oradaki siteden denediğim her şeyden memnun kaldım, geçen yaz orda gördüğüm kolay tariften hiç yapmamış biri olarak çok süper bir tarhana yaptım.Bayanın elleri gerçekten maharetli ve onun vermiş olduğu dondurma tarifleri de çok güzel bıçakla kesilen tipte olan dondurmalar bak istersen:34:

Canım Cahide sultan ismiyle bir yemek sitesi var , bilmem biliyor musun, belki de bildiğin bir sitedir, ben oradaki siteden denediğim her şeyden memnun kaldım, geçen yaz orda gördüğüm kolay tariften hiç yapmamış biri olarak çok süper bir tarhana yaptım.Bayanın elleri gerçekten maharetli ve onun vermiş olduğu dondurma tarifleri de çok güzel bıçakla kesilen tipte olan dondurmalar bak istersen:34:

Hemen bakiyorum canim tesekkur ederim :)

Dün Sahrap Soysal verdi bu tarifi.Ben yaptım ve beğendim.

Malzemeler

Yarım kilo çilek
400 gr.labne peyniri
1 su bardağı pudra şekeri(Ben 1,5 bardağa yakın koydum.Siz damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.)

Çilekleri rondadan geçiriyoruz.Labne ve pudra şekerini katıp elimizle karıştırıyoruz.12 saat buzlukta bekletiyoruz.

Ben dayanamadım dokuz saat sonra yedim:)Resim çekerken de biraz eridi.

QXOXGA.jpg

mlA862.jpg

Dün Sahrap Soysal verdi bu tarifi.Ben yaptım ve beğendim.

Malzemeler

Yarım kilo çilek
400 gr.labne peyniri
1 su bardağı pudra şekeri(Ben 1,5 bardağa yakın koydum.Siz damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.)

Çilekleri rondadan geçiriyoruz.Labne ve pudra şekerini katıp elimizle karıştırıyoruz.12 saat buzlukta bekletiyoruz.

Ben dayanamadım dokuz saat sonra yedim:)Resim çekerken de biraz eridi.

QXOXGA.jpg

mlA862.jpg

Tadı nasıldı acaba? Dondurma gibi mi lezzeti?

Back
X