Size birşey söyleyeyim mi o külahları oraya yerleştirken de eldiven kullanmıyorlar malesef yere düşüyor tekrar koyuyorlar üzgünüm benim dükkanım karşısında hergün dondurma satılıyor ve ben hergün neler yaptıklarını görüyorummMerhaba bu gecem zehir oldu. İsim vermeyeyim. Şubeleri olan meşhur bir dondurmacıya gittik bugün.Dondurmaci hazirlarken konusuyor..Fıstık sosunun sicaktan kanserojen olduğunu söyledi ve fistik kullanmadigini belirtiyor.Bu o aciklamalari yaparken baktim külahı ciplak elle tutuyor.Bu konuda olan hassasiyetiniz kadar dondurma kulahi icinde hassas davranip eldiven ya da pecete kullansaniz daha hijyenik olur dedim. Eldiven kullanmasini rica ettim.Adamin cevabi: : " polemik yaratma ister al istemezsen alma" oldu.Git sen baska dondurmacilarin hijyenine bak gibi seylerde söyledi.Dondurmayi hemen iade ettim.Birdaha sizden birsey almam dedim.Evet sen birdaha birsey alma gibi birseyler dedi.Çok saygisizsiniz dedim gittim.Bir de senli benli konusuyor.Sinir oldum.Esimde anlayissiz. Ben dondurmayi alirken uzakta bekliyordu.Konuyu cok uzatmissin diyor.Bence dondurmacilarin eldiven takmasi gerekli.Tuvalet ihtiyaclarini gideriyorlar, elleri paraya temas ediyor.Müşterinin hijyen arama hakki yok mu...
Bu aciklaman fikrimi degistirdi. Sizin davranışlariniz cidden cok sinir bozucu. Sizin amac temizlik filan degil bence. Bunu okadar takiyor olsaniz dondurmayi ilk aldiginizda, hatta almadan once farkederdiniz eldiven olup olmadigini. Dondurma yanlis diye geri goturuyorsunuz, dondurmayi koyarken bakmiyorsunuz bile sonra adam ne istiyorsunuz (sertce) dedi diye sirf bozmak icin eldiveni karistiriyorsunuz. Çalışıyor diyede herkesin nazini cekmek zorunda degil bence.
yok almasaydın yok etmeseydin
kendine geliştirme namına bişey yok, daha da konu sahibini suçluyolar
tam ortadoğu kafası bravo
aman bunu takıp konu mu açtın kısMerhaba bu gecem zehir oldu. İsim vermeyeyim. Şubeleri olan meşhur bir dondurmacıya gittik bugün.Dondurmaci hazirlarken konusuyor..Fıstık sosunun sicaktan kanserojen olduğunu söyledi ve fistik kullanmadigini belirtiyor.Bu o aciklamalari yaparken baktim külahı ciplak elle tutuyor.Bu konuda olan hassasiyetiniz kadar dondurma kulahi icinde hassas davranip eldiven ya da pecete kullansaniz daha hijyenik olur dedim. Eldiven kullanmasini rica ettim.Adamin cevabi: : " polemik yaratma ister al istemezsen alma" oldu.Git sen baska dondurmacilarin hijyenine bak gibi seylerde söyledi.Dondurmayi hemen iade ettim.Birdaha sizden birsey almam dedim.Evet sen birdaha birsey alma gibi birseyler dedi.Çok saygisizsiniz dedim gittim.Bir de senli benli konusuyor.Sinir oldum.Esimde anlayissiz. Ben dondurmayi alirken uzakta bekliyordu.Konuyu cok uzatmissin diyor.Bence dondurmacilarin eldiven takmasi gerekli.Tuvalet ihtiyaclarini gideriyorlar, elleri paraya temas ediyor.Müşterinin hijyen arama hakki yok mu...
Bu aciklaman fikrimi degistirdi. Sizin davranışlariniz cidden cok sinir bozucu. Sizin amac temizlik filan degil bence. Bunu okadar takiyor olsaniz dondurmayi ilk aldiginizda, hatta almadan once farkederdiniz eldiven olup olmadigini. Dondurma yanlis diye geri goturuyorsunuz, dondurmayi koyarken bakmiyorsunuz bile sonra adam ne istiyorsunuz (sertce) dedi diye sirf bozmak icin eldiveni karistiriyorsunuz. Çalışıyor diyede herkesin nazini cekmek zorunda degil bence.
Dondurma satın alırken bende böyle bir olay yaşadım. Dondurmacı çocuk dondurmayı küllaha yerleştirmek için parmaklarını kullandı. İtiraz ettim, tartıştık. O olaydan sonra belkide 7 sene küllahta dondurma almadım. Sevmediğim halde hazır paketli dondurmalardan yedim. Şimdi biraz daha dikkat ediyorlar. Sürekli gittiğim bir pastaneden alıyorum. her zaman eldiven kullanıyorlar.Merhaba bu gecem zehir oldu. İsim vermeyeyim. Şubeleri olan meşhur bir dondurmacıya gittik bugün.Dondurmaci hazirlarken konusuyor..Fıstık sosunun sicaktan kanserojen olduğunu söyledi ve fistik kullanmadigini belirtiyor.Bu o aciklamalari yaparken baktim külahı ciplak elle tutuyor.Bu konuda olan hassasiyetiniz kadar dondurma kulahi icinde hassas davranip eldiven ya da pecete kullansaniz daha hijyenik olur dedim. Eldiven kullanmasini rica ettim.Adamin cevabi: : " polemik yaratma ister al istemezsen alma" oldu.Git sen baska dondurmacilarin hijyenine bak gibi seylerde söyledi.Dondurmayi hemen iade ettim.Birdaha sizden birsey almam dedim.Evet sen birdaha birsey alma gibi birseyler dedi.Çok saygisizsiniz dedim gittim.Bir de senli benli konusuyor.Sinir oldum.Esimde anlayissiz. Ben dondurmayi alirken uzakta bekliyordu.Konuyu cok uzatmissin diyor.Bence dondurmacilarin eldiven takmasi gerekli.Tuvalet ihtiyaclarini gideriyorlar, elleri paraya temas ediyor.Müşterinin hijyen arama hakki yok mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?