Dondurmacının saygısızlığı

Size birşey söyleyeyim mi o külahları oraya yerleştirken de eldiven kullanmıyorlar malesef yere düşüyor tekrar koyuyorlar üzgünüm benim dükkanım karşısında hergün dondurma satılıyor ve ben hergün neler yaptıklarını görüyorumm

Bu ne biçim bi yaklaşım yahu??
Sivri olucam diye bu kadar da taraflı olunur mu?!dondurmacı sensin galiba derler adama
müşterisine öküz gibi davranan bir herif var ortada
Yok koyarken bakmamış Yok amacı temizlik değilmiş, oldu olacak dondurmayı geçip konu sahibi koysaydı kendin pişir kendin ye hesabı..
O adam orada neci? İşini düzgün yapmak zorunda.yanlış koymuş olabilir, pardon hanımefendi hemen değiştireyim demek bu kadar mı zor?
Müşteri ilişkileri diye bir şey var hanım bildin mi?adam o kadar şımarmış ki almazsan alma ne istiyor bakayım sen şeklinde iğrenç bir üslupla konuşuyor müşterisine! Tuhaf mısınız nesiniz??

Geçen mc donalds dan aldım oğluma külahta gayet kibar ve peçeteyle tutup dondurma koydu.

Bazen bişeyler yemek için çok para veriyoruz sanırım ondan bu ilgisizlik ! Tok satıcı.

aman bunu takıp konu mu açtın kıs
ben ne kavgalar ediyorum esnaflarla ehe
hiç hijyenik değil çoğu aynen ama kafana takma bu kadarını

Tamam da herkesin nazını çekmek zorunda değil diye Dondurmacının böyle mi davranması, konuşması gerekir? Yani nezaket namına birşey bilmeyen tiplerin de böyle insanlarla iç içe işler yapması işkence resmen biz müşteriler için. Benim annem, teyzem falan esnaf mesela senelerden beri, ben onların dükkânlarında falan çok zaman geçirdim, öyle çok sayıda gıcık, arıza hatta bariz sorunlu, başka şeye kızıp da hıncını esnaftan çıkarmaya çalışan müşteri geliyordu ki, sabırlarına hayret ediyordum bizimkilerin. Ama bu işin doğasında kibar olmak ve insan gibi konuşabilmek var, bu Dondurmacının yaptığı gibi müşteriye höt zöt etse her esnaf, nazını mı çekicem dese kimse o esnafı orada barındırmaz. İsterim ki böyle kaba saba esnaf bozuntuları beş kuruş bile kazanamasın. Müşteriyle sorun bile yaşasa ki yaşanır, insan gibi bir üslupla konuşmalı.

uğur dündarın programları aklıma geldi
çalışanların kafalarda boneler ama yerler böcek kaynayan fırınlara falan giderdi
o hesap olmuş.

bence de talebinizde haklısınız
kurumsal ve şubeleri olan bir firma ise
sikayetvar.com hemen yazınız herkes öğrensin

Dondurma masum bir ürün değil haklısınız

Tok satici yani..bunu bole dusunursen disarda hic birsey yemiyceksin.. ayrica o kulahlar nasil yapiliyo kim bilir

Bugünde esim özürler diliyor benden affedemiyorum dun bana kizmisti konuyu niye uzattin diye. Hayattan soğudum.

Dondurma satın alırken bende böyle bir olay yaşadım. Dondurmacı çocuk dondurmayı küllaha yerleştirmek için parmaklarını kullandı. İtiraz ettim, tartıştık. O olaydan sonra belkide 7 sene küllahta dondurma almadım. Sevmediğim halde hazır paketli dondurmalardan yedim. Şimdi biraz daha dikkat ediyorlar. Sürekli gittiğim bir pastaneden alıyorum. her zaman eldiven kullanıyorlar.

o dondurmaların nasıl ortamlarda yapıldığını görseydiniz külahı çıplak elle tutması hiiiç gözünüze batmazdı emin olun
dışarda bişey yerken pis olduğunu kabullenmek durumundayız gerçek bu, ancak fabrikasyon ürünler kısmen daha temiz onlar da katkı maddesi dolu...
neyse saygısız mı saygısız evet, ama dondurmacıların külahı, simitçilerin simiti vs eldivenle tutması da sadece göstermelik.

Hijyen aramakta haklısınız
Eldiven bence de olmalı
Ama önce geçer bakarsınız zaten o malum dondurmacı da sıra oluyor
Kime nasıl veriyor bakıp ona göre alıp almama değerlendirmesi yapardınız

Kullanılan eldivenler amacına uygun değil çoğu yerde,eldiven var ama hem para sayıp hem çiğ köfte verebiliyor mesela,en güvendiğiniz firma marka ya da restoranda bile hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz yani dışarıdan hijyene dikkat edilmiş gibi gorunsede mutfakları öyle olmaz ,dısarida yemek yemiyorum artık çok çok zorda kalmadıkça hele hele çocuğuma asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…