- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O an deli gibi kalbim carpiyordu sinirden yuzume bile sinirden ates basti eve geldikten sonra sinirden yerimde duramadim terliklerimi giydim gittim mekaninin fotografini bile cektim ig sayfamda paylasirim diye. .adam gordü beni agzi açik kaldi.bundan sonra kimseyle muhatap olmasam iyi olur sanirim tutamiyorum kendimi.Valla enerjinize hayran kaldim.memnun degilsem almam hic ugrasamam laf dalasiyla yok sikayetle
Yok canim maalesef insanlarda sabir empati elestiriye acik olmak kibarlik gibi erdemler kalmadi artik.eger o durumdan rahatsiz oluyorsaniz uyarmak en dogal hakkiniz.ama dedigim gibi mumkun oldugunca uzak durmak lazim insanlardan(aslinda olmasi gereken bu degil tabii ama ortalik fena ya valla benim odum kopuyor bir laf demeye millete)neyse gelmis gecmis artik uzulmeyin bosver gitsinHakli olabilirsiniz her elestiriye acigim.Ben insanlari belki daha kibar cevaplar verirler usulünce davranirlar diye düşünmekle hata etmis olabilirim.belki dovmeye bile yeltenirdi bu dondurmaci o kadar kabaydi ki. :)) ya benim aklima neler geliyor kulahida cok seviyorum keske eldiven taksalar
Findik yok diye degil tabi ki.En bastan saygisiz ve döver gibi konusuyordu.dondurma toplarini yanlis koydugu icin geri goturmustum elimden bi çekisi vardi. Bir de ne istiyorsun diye sertçe sorması bu yuzden elini de ciplak farkedince ben de söyleyiverdim ve rica ettim.o an eline hemen pecete ya da eldiven takar sandim.takmadi.Bende esiniz gibi abarttiginizi dusunuyorum. Gittiginiz her restoranin mutfagani bakip inceliyor musunuz yada ekmegin geldigi firini? Aldiginiz pastanin nasil yapildigini? Bu islerde ozellikle cok pislikler donuyor kulahi elle tutmak ne ki. Cok ince dusununce ac kaliriz bence yada koyde yasayip her seyi kendimiz yapmamiz kendimiz uretmemiz lazim. Adamin uslubu yanlis ama sizinkinin de assagi kalir yani yokmus. Eldiven takip benim siparisimi oyle hazirlar misiniz lutfen deseydiniz emin olun hemen yerine getirirdi isteginizi. Ama siz terslemek istemissiniz niyeyse. Niye hakkaten findik yoktu diye mi?
Ben onu üzecek birsey görsem inan kadın halimde onu gerekirse korur teselli ederdim.git adami sövde demedim demem de asla ama bana anlayis gösterse yeterdi. Napti ki seni elledi mi dondurmaci tecavuz mu etti diyor bir de.uzulme canim cok kabaymis bosver dese yeterdi.sen de akilloi ol kaba cahil insanlarla tartismayi uzatma dese falan yeterdi valla.Seninle böyle konuşan adama tepkisiz kalan bir eşin mi var?
Ben dondurmacıdan çok esi takıldım. Dondurmacı neyse dış kapının dış mandalı her yerde var bu tipler benim de tahammülüm olmaz cevabını verir şikayet ederim.
Ama eşin tuhaf ya.
Keşke o tavrına tepki verseydiniz direk haklıyken gereksiz yere ortam geren sizmişsiniz gibi olmuş. Hayırdır beyfendi rahatsız mı ettik müsait degilseniz başka zaman geliriz diye laf soksaydınız. Ben senli benli konuşmaya takılmam. Ama tabiki vura kıra iş yapıyosa hareketlerinden gerilir insan. Kulah da bahane olmuş.Findik yok diye degil tabi ki.En bastan saygisiz ve döver gibi konusuyordu.dondurma toplarini yanlis koydugu icin geri goturmustum elimden bi çekisi vardi. Bir de ne istiyorsun diye sertçe sorması bu yuzden elini de ciplak farkedince ben de söyleyiverdim ve rica ettim.o an eline hemen pecete ya da eldiven takar sandim.takmadi.
Findik yok diye degil tabi ki.En bastan saygisiz ve döver gibi konusuyordu.dondurma toplarini yanlis koydugu icin geri goturmustum elimden bi çekisi vardi. Bir de ne istiyorsun diye sertçe sorması bu yuzden elini de ciplak farkedince ben de söyleyiverdim ve rica ettim.o an eline hemen pecete ya da eldiven takar sandim.takmadi.
Ah aklima gelseydi keske ben cok hassasim gururum kirilinca dunyam basima yikiliyor gibi oluyor.Keşke o tavrına tepki verseydiniz direk haklıyken gereksiz yere ortam geren sizmişsiniz gibi olmuş. Hayırdır beyfendi rahatsız mı ettik müsait degilseniz başka zaman geliriz diye laf soksaydınız. Ben senli benli konuşmaya takılmam. Ama tabiki vura kıra iş yapıyosa hareketlerinden gerilir insan. Kulah da bahane olmuş.
Her dondurmaciya soyluyorum kimi takiyor kimi takmiyor.adami boyle sinirli goruncede ne diyecegimi sasirdim birazdaEk olarak davranışlariniz cidden cok sinir bozucu. Sizin amac temizlik filan degil bence. Bunu okadar takiyor olsaniz dondurmayi ilk aldiginizda, hatta almadan once farkederdiniz. Dondurma yanlis diye geri goturuyorsunuz, dondurmayi koyarken bakmiyorsunuz bile sonra adam laf soyleyince sirf bozmak icin eldiveni karistiriyorsunuz. Çalışıyor diyede herkesin nazini cekmek zorunda degil bence.
Yok artik! Bunu dile getirmesi bile mide bulandirici. Ne kadar pis zihniyetli bir adam! Bence evinizde dondurmacidan cok daha buyuk bir sorun var, benden soylemesi.Napti ki seni elledi mi dondurmaci tecavuz mu etti diyor bir de.
Esınız de muhtemelen olayı başlangıcta benım anladıgım gibi anlamıştır. Sız gerdınız ortamı gibi. Yoksa sizi korurdu tabi. Yada sizi gaza getirmek istemşyodur benim eşimde yapar bunu sakinleşeyim diye karşımda durur ben iyice sinirlenirimAh aklima gelseydi keske ben cok hassasim gururum kirilinca dunyam basima yikiliyor gibi oluyor.