• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Bak sen su deynebeeee :mad: :mad: :mad: Bilmiyorum dediiii ve son gun hepimize suprays adi altinda sin darbeyi indirdiiii .... Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi @bilinmeyenfx gelin hele :KK45: napak simdi biz bu deynebe kizlaaar ,sessiz konusalim aramuzda casuslar olabilir :KK53:
Neyimi konuşacaksınız , bir sürü eksiğim var:KK61:,Allah' tan sarmam var da ,hemen anlaşılmıyor.:KK53:

Deynep :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bekledin bekledin ve son günlerde benim yapmayı düşündüğüm tatlıyı yaptın:KK45:İyi ki yapmamışım:KK45:
Ellerine ,emeğine sağlık harika olmuş:kk77:Bundan sonra benden ve saz arkadaşlarımdan kaçışın yok:KK8:El açması tatlı bile yaptın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Herşeyi yapabileceğini gördük:KK73::KK73:Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:Bizi kırmayıp katıldığın için ayrıca çok teşekkür ederim:KK36:

Deynep :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bekledin bekledin ve son günlerde benim yapmayı düşündüğüm tatlıyı yaptın:KK45:İyi ki yapmamışım:KK45:
Ellerine ,emeğine sağlık harika olmuş:kk77:Bundan sonra benden ve saz arkadaşlarımdan kaçışın yok:KK8:El açması tatlı bile yaptın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Herşeyi yapabileceğini gördük:KK73::KK73:Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:Bizi kırmayıp katıldığın için ayrıca çok teşekkür ederim:KK36:
Sen yapsaydın daha güzel yapardın:KK19:Benim de çoktandır yapmak istediğim bir tarifti,yarışma bahane oldu.:KK53:Aceleye geldi ,eksikleri çok var ama nasip bu kadarmış.:KK45:.

Sen yapsaydın daha güzel yapardın:KK19:Ben de çoktandır yapmak istediğim bir tarifti,yarışma bahane oldu.:KK53:Aceleye geldi ,eksikleri çok var ama nasip bu kadarmış.:KK45:.
Ben bülbül yuvası yapacaktım:-)Bundan farklı olmazdı:nazar:Maşaallah ilk defa yaptığın halde çok güzel görünüyor:kk77:
Evdekiler bayram yapmışlardır:KK73:

Ben bülbül yuvası yapacaktım:-)Bundan farklı olmazdı:nazar:Maşaallah ilk defa yaptığın halde çok güzel görünüyor:kk77:
Evdekiler bayram yapmışlardır:KK73:
Oğlum sarma delisi.Tatlıya oralı olmadı,hemen sarmaya girişti:KK70::KK70::KK70:
Sarma bahanesiyle oy veren olur mu acaba:KK8:
Benim şimdi çıkmam lazım,sonra görüşürüz:KK60:

Oğlum sarma delisi.Tatlıya oralı olmadı,hemen sarmaya girişti:KK70::KK70::KK70:
Sarma bahanesiyle oy veren olur mu acaba:KK8:
Benim şimdi çıkmam lazım,sonra görüşürüz:KK60:
Bu yarışlar neler gördü deynep 1. De olabilirsin ;)

Tekrar eline saglık canım güzel olmuş gerçekten ;).

Neyimi konuşacaksınız , bir sürü eksiğim var:KK61:,Allah' tan sarmam var da ,hemen anlaşılmıyor.:KK53:

Bence hersey gayet guzel gorunuyor canim :KK19: Nevos bi el atar resimlerin daha buyuk gorunur daha net olur ;)
Ellerine saglik deynepcim ,burma zor bi tariftir ince acilmasi guzel burulmasi lazim :kk77: Seninkiler gayet guzel gorunuyor :kk77: Bu reçeteyi denemeliyim .Basarilar diliyorum canim :KK19:

Ellerine , emeğine sağlık deynep.

Herkes sarma telaşına düşmüşken , sen yolla bana burmaları :confused:

Tatlıcıyım ben :kk77:

Başarılar dilerim yarışmada ...

Deynepnaz bu tatlı kime yetecek az olmuş.:KK53:Ben tatlıcıyım.Sarma mı tatlı mı deseler bin kere tatlı derim.:KK48:İlk kez yapmana göre gayet başarılı olmuş.Bayılırım bu tatlıya.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.

Back
X