• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

İşte kendime kızdığım konu buydu, acele etmek..
Halbuki bende istesem tatlıdan birazını ayırıp, daha uygun günde fotoğraflayabilirdim.. Yani aeben aeben filtreleme programları söyledi, ama onlar çekim esnasında telefonda olsa daha iyi olurdu, 20 tane fotoğrafım var kahve ve servisle ama net çıkmadıklarından koyamadım. Şimdi filtreleyincede çirkin oluyor, geri plan çirkin çıkıyor.
Bu arada fotoğraflarında sunumunda geyet şık:KK19:
Kendine haksızlık etme canım..
Kimse emin ol çatal bıçak a bakmaz, sonuçta tatlılar yarışacak, ambians evet önemli ama insanlar ambiansa değil tatlılara oy verir bence, bu arada ben ye olduğumdan beri hep tariflere göre oy verdim..
Şunu yaparım ,bunu yaparım diye plan kurdum,ama nasipten ötesi olmuyor.
Ne bileyim hem türk kahvesi yapacaktım,hem bol köpüklü ayran bardağım var,ona da ayran koyacaktım,arka plana süslerim vardı ,onu koyacaktım ,hiçbiri olmadı.:KK61:.Tamam 1.olamasam da hakkıyla sunum yapmayı isterdim.
Oğlumun Iphone telefonuyla çektim ama oğlum yine güzel çekememişsin dedi:cry:.Tel iyi olsa da olmayınca olmuyor.
Ben de hep tariflere oy verdim.
Sen sunumunu beğenmiyorsun ama bence gayet hoş duruyor.:KK19:

Şunu yaparım ,bunu yaparım diye plan kurdum,ama nasipten ötesi olmuyor.
Ne bileyim hem türk kahvesi yapacaktım,hem bol köpüklü ayran bardağım var,ona da ayran koyacaktım,arka plana süslerim vardı ,onu koyacaktım ,hiçbiri olmadı.:KK61:.Tamam 1.olamasam da hakkıyla sunum yapmayı isterdim.
Oğlumun Iphone telefonuyla çektim ama oğlum yine güzel çekememişsin dedi:cry:.Tel iyi olsa da olmayınca olmuyor.
Ben de hep tariflere oy verdim.
Sen sunumunu beğenmiyorsun ama bence gayet hoş duruyor.:KK19:
Aynen dediğin gibi, planlara uymadım bende ve nasip işi cidden.. :KK70:
Bence enseyi karartma çünkü ben şahsen cidden güzel buldum sunumunu.. :KK19:

Back
X