Elina azcik yağ damlat, sonra biraz kadayıfı tezgaha koy ve yay, sonrada yağlı elinle üzerine bastır, butun duruyorCanım bizim burda parçalanmamış kadayıf bulmak çok zorHep ufak parçalanmış halde satılıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elina azcik yağ damlat, sonra biraz kadayıfı tezgaha koy ve yay, sonrada yağlı elinle üzerine bastır, butun duruyorCanım bizim burda parçalanmamış kadayıf bulmak çok zorHep ufak parçalanmış halde satılıyor
![]()
Ben anladımSöyleme demiştin ya daha önce![]()
Burma tatlı yapsam nasıl olurMalzemeleride hazır
![]()
Dur görselleri atayimKulağıma söyle![]()
Sonra ne yapacağımElina azcik yağ damlat, sonra biraz kadayıfı tezgaha koy ve yay, sonrada yağlı elinle üzerine bastır, butun duruyor![]()
Ben anlamadımBen anladım,niye aklına getiriyorsun
,Onlar madalyalı,boşver
![]()
Ahhh canım benim bugün itibarı ile biraz hafifledim yapabilirimKesinlikle yapma kardeş,çok oyalar seni,yoğunsun zaten
![]()
Aman sakın buraya atmaDur görselleri atayim![]()
Yakarım uleyn bu topiğiAhhh canım benim bugün itibarı ile biraz hafifledim yapabilirim![]()
Aslında sana daha önce öneri vermiştim hatırlarsanBurma tatlı yapsam nasıl olurMalzemeleride hazır
![]()
Sadece bu topiği yakacaksan sorun yokYakarım uleyn bu topiği![]()
Ben yarın 2 ölçü hamur yoğurayımAslında sana daha önce öneri vermiştim hatırlarsan
Karmakarışık tatlı tabağı![]()
Derim ki Nevreste aslında erkek üye,dedikodu yayarımSadece bu topiği yakacaksan sorun yok![]()
Beni görüp,telefonda konuşanlar olduğu için buna kimse inanmazDerim ki Nevreste aslında erkek üye,dedikodu yayarım![]()
Tariflerini sakın yapmayın hiç güzel olmuyor,kafadan atıyor,başka yerlerden çalıyor derimBeni görüp,telefonda konuşanlar olduğu için buna kimse inanmazBaşka birşey bulmalısın
![]()
Antep'ten kk üyesi bulur birlikte canlı yayın yaparımTariflerini sakın yapmayın hiç güzel olmuyor,kafadan atıyor,başka yerlerden çalıyor derim![]()
Napcan sarcan sonraSonra ne yapacağım
Ben anlamadım![]()
Teşekkür ederim canımUuuu burma en sevdigim tatlilardanbizim evde bayramlarin vazgecilmezidir. Cocuklugumda beri bayramın gelişine en cok burma icin sevinirdim
ellerine sağlık canim
![]()
Nasıl saracağımNapcan sarcan sonra![]()