Dondurulmuş 3.gün embriyoları🧚🏽‍♀️

İnsallah Allah razı olsun 🙏🏻 Ne belirtilerin vardı bende hiç belirti yok bir tane bile 😞 sadece ishal oldum iki gündür ilaçlardan sanırım oda
Benim transferin 2.gününden beri sürekli kasık ağrılarım vardı beni yerime mıhlayıp bir süre kitleyen en çok bunu hissettim. Ama forumda yüzlerce kişi var sıfır belirtiyle pozitif gören kuzum. Hep pozitif ol psikolojini yüksek tut. Testine az kalmış zaten dayan, her şey Allah'ın izniyle çok güzel olacak, karnınla konuş sürekli

Benim transferin 2.gününden beri sürekli kasık ağrılarım vardı beni yerime mıhlayıp bir süre kitleyen en çok bunu hissettim. Ama forumda yüzlerce kişi var sıfır belirtiyle pozitif gören kuzum. Hep pozitif ol psikolojini yüksek tut. Testine az kalmış zaten dayan, her şey Allah'ın izniyle çok güzel olacak, karnınla konuş sürekli
İnsallah öyle olur rabbim isteyen herkese nasip etsin, sürekli dinlendim arada yürüdüm evin içinde ilaçları düzenli kullanıyorum insallah tutunmuştur 🥹🙏🏻

Test günümde kan verdim canım hiçbir şey yapmadan bekle asla ama aska kaset test yapma evde idrarda çıkmıyor.

Kızlar benimde embriyolar maalesef 5. Güne gidemedi ancak 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var şubat sonunda 1 tane transfer olucam. Yaşım 29 çikolata kist haricinde ne rahimde ne tüplerde ne de hormonlarda bir sıkıntım yok. Acaba tutunma ihtimali var mıdır? 5. Güne gitmediği için tutunmaz diye korkmalı mıyım?

bende 2 denemeye başladım 3.gün a kalite embriyom tutmadı. sebepsiz infertiliteyiz ne eşimde ne bende birşey bulamadılar ama o zaman 16 yumurtadan neden 4 tane kalıp 3.gün donduruldular bilemiyorum. şimdi orta kalite 3. gün embriyo transferi aşamasındayım. umut olun bize de dua edin lütfen

Kızlar benimde embriyolar maalesef 5. Güne gidemedi ancak 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var şubat sonunda 1 tane transfer olucam. Yaşım 29 çikolata kist haricinde ne rahimde ne tüplerde ne de hormonlarda bir sıkıntım yok. Acaba tutunma ihtimali var mıdır? 5. Güne gitmediği için tutunmaz diye korkmalı mıyım?
Benimde embriyolarim 5. Gune gitmedi 3.gundu ama iyi kalite olanlarda vardi zatennonu seciyolar Ve tutundu benim çikolata kisti bendede cok cok az vardi. 5. Gun daha iyi diyolar ama 3.tutanda cok var. Hatta bazi hastalarfa 3. Gun daha iyi diyorlar. Hic moralini bizma bende cok uzulmustum ama degmedi🙂

Benimde embriyolarim 5. Gune gitmedi 3.gundu ama iyi kalite olanlarda vardi zatennonu seciyolar Ve tutundu benim çikolata kisti bendede cok cok az vardi. 5. Gun daha iyi diyolar ama 3.tutanda cok var. Hatta bazi hastalarfa 3. Gun daha iyi diyorlar. Hic moralini bizma bende cok uzulmustum ama degmedi🙂
İnsallah dediğin gibi olurr doktorum 2 tane koyabiliriz demisti ama dün muayene sırasında 1 tane koyalım dedi belki de tutunacağı ortam olduğunu düşündü, insallah bana da sımsıkı tutunur 🥹 3 tane 1. Kalitede var bakalım 🥹

Back
X