DONDURULMUŞ 3.GÜN EMBRİYOSU

Amin canım benim ben de bursadayım mutlaka haber veririm 3.denemem olmamış gibi his var içimde yani başlı başına çok strestik Allah yardımcımız olsun
Evet gerçekten başlı başına çok büyük stres Rabbim inşallah bu sefer bu kadar emeklerimizin mükafatını verir Benim ilk denemem Tabii ki Yani aslında öncesinden bir kez aşılama başarısız olmuştu Ama tüp bebekte ilk denemem ve gerçekten bugüne kadar yani bugün transferimin 7 günü yani Bugüne kadar hep olmamış hissettim hep tutmadığını hissettim Ama bugün kaset çizgideki O minicik kırmızı silik çizgi bile bir umut gibi doğduğu içime bilmiyorum Tabii ki çok da umutlanmak istemiyorum ama yani Umarım bu sefer hepimizin istediği gibi gönlümüzce olmuştur

Merhabalar. 25 Nisan'da 2 tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı. Transferden önce prodoctor 12'li ve predictor early 5'li kutu test alıp stoklamıştım. 30 Nisan'da iki testi aynı zamanda kullanarak her sabah ilk idrarla yapmaya başladım. Prodoctorla ayrıca öğlenleri de yapıyorum. İlk gün sabah hariç tüm testlerde prodoctorda mutlaka ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgi mutlaka çıkıyor, predictor net biçimde negatif. Bugün bir de Artı Med erken gebelik testi alıp akşam saatlerinde denedim, o da predictor gibi negatif. Kuruma çizgisi bile çıkmıyor. Henüz 7. Günde olduğum için negatif çıkarsa sonrasında ilaçlarımı kullanmak zor gelir diye kan tahlili yaptırmak istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıp pozitif sonuçlanan var mıdır?

Dondurulmuş 3.gün embriyosu 23 nisanda transfer oldum bugün 11.günüm idrar testi negatif bu durumda olup kanda pozitif görenler oldu mu yazarsanız çok sevinirim pek umudum kalmadı zaten

Merhaba bende 3.gün taze transfer oldum normalde bugün kan vermeyi planlıyordum ama negatif görmek korkuma veremedim. Transfer günü dahil 11. Günüm benimde ama o gün sayılmıyormuş sanırım öyleyse 10.gündeyim :) Doktorum 12.gün görmek isteriz dedi ama okuduğum kadarıyla hamileysen azda olsa beta yüksek çıkıyor çok merak ediyorum bir yandanda korkuyorum. Yarın idrar testi yapıcam içim içimi kemirmeye başladı. Prodoctor aldım. Sabah ilk idrarla görücem. İnşallah burda hamilelik haberleri veririz birbirimize kızlar. Allah bu yolda emek veren herkesin güzel haberler almasını nasip etsin.

Merhaba bende 3.gün taze transfer oldum normalde bugün kan vermeyi planlıyordum ama negatif görmek korkuma veremedim. Transfer günü dahil 11. Günüm benimde ama o gün sayılmıyormuş sanırım öyleyse 10.gündeyim :) Doktorum 12.gün görmek isteriz dedi ama okuduğum kadarıyla hamileysen azda olsa beta yüksek çıkıyor çok merak ediyorum bir yandanda korkuyorum. Yarın idrar testi yapıcam içim içimi kemirmeye başladı. Prodoctor aldım. Sabah ilk idrarla görücem. İnşallah burda hamilelik haberleri veririz birbirimize kızlar. Allah bu yolda emek veren herkesin güzel haberler almasını nasip etsin.

Amin canım inşallah benim transfer gününü saymazsak 11.günüm bu saatten sonra da pozitif gelmez zaten benim 3.denemem insan alışıyor olmayışına

Allahtan ümit kesilmez. İdrar testlerine güven olmuyor. İnsan bir umut görmek istiyor tabi onun için bu çırpınışlarımız. O kadar çok okuyoruz ki geç döllenme olan betası sonradan artan kanda belirli seviyeye gelmeyince idrardada gözükmüyor zaten. Doktorlar bu ihtimalleri düşünerek olsa gerek 12. Gün kan testi istiyolar. Sizde sonuç belli olmadan vücudunuza stres salgılamayın. Dualarımızı edelim. Benimde 2. Transferim çok iyi anlıyorum o kadar emekten sonra negatifin ne demek olduğunu..

Rabbim bu duygu tatmak isteyen herkese nasip etsin içinde de bize en iyisini Rabbim bilir biz elimizden ne geliyorsa yaptık yapıyoruz da gerisi Rabbimin takdiri inşallah pozitifi görürsünüz sizde

Amin kardeşim Allah razı olsun. Allah bu güzel tevekkülünüzün karşılığı dualarınızı yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…