- 2 Mayıs 2025
- 22
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi kucukmucize2020
-
Anladım güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah o zaman inşallah pozitiftirBen ohs'ye geçirdim yumurta toplamadan sonra 2 ay Rahim dinlendirme yapıldı Daha sonrasında haplar ve kan sulandırıcı iğne yani çatlatma iğnesi verilmedi
Amin ya çok heyecanlı mutlaka haber ver mutlaka yaz olur mu gerçekten dilerim Rabbimden pozitifi görürsünBenimde 7 Mayıs hakkımızda en güzeli olsun inşallah
İnşallah canım senin de pozitiftir bu arada ben İzmir'den Sen hangi şehirdenAnladım güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah o zaman inşallah pozitiftir
Amin canım benim ben de bursadayım mutlaka haber veririm 3.denemem olmamış gibi his var içimde yani başlı başına çok strestik Allah yardımcımız olsunİnşallah canım senin de pozitiftir bu arada ben İzmir'den Sen hangi şehirden
Evet gerçekten başlı başına çok büyük stres Rabbim inşallah bu sefer bu kadar emeklerimizin mükafatını verir Benim ilk denemem Tabii ki Yani aslında öncesinden bir kez aşılama başarısız olmuştu Ama tüp bebekte ilk denemem ve gerçekten bugüne kadar yani bugün transferimin 7 günü yani Bugüne kadar hep olmamış hissettim hep tutmadığını hissettim Ama bugün kaset çizgideki O minicik kırmızı silik çizgi bile bir umut gibi doğduğu içime bilmiyorum Tabii ki çok da umutlanmak istemiyorum ama yani Umarım bu sefer hepimizin istediği gibi gönlümüzce olmuşturAmin canım benim ben de bursadayım mutlaka haber veririm 3.denemem olmamış gibi his var içimde yani başlı başına çok strestik Allah yardımcımız olsun
Kesinlikle katılıyorumAminnnn canım benim o çizgiyi görmek o kadar değişik bir duygu ki bizi en iyi biz anlarız
Yarın ikinci çizgi kıpkırmızı çıkışında bi sevinelim inşallahKesinlikle katılıyorum
İnşallahYarın ikinci çizgi kıpkırmızı çıkışında bi sevinelim inşallah
Merhabalar test yaptınız mıİnşallah
Amin canım inşallah benim transfer gününü saymazsak 11.günüm bu saatten sonra da pozitif gelmez zaten benim 3.denemem insan alışıyor olmayışınaMerhaba bende 3.gün taze transfer oldum normalde bugün kan vermeyi planlıyordum ama negatif görmek korkuma veremedim. Transfer günü dahil 11. Günüm benimde ama o gün sayılmıyormuş sanırım öyleyse 10.gündeyim :) Doktorum 12.gün görmek isteriz dedi ama okuduğum kadarıyla hamileysen azda olsa beta yüksek çıkıyor çok merak ediyorum bir yandanda korkuyorum. Yarın idrar testi yapıcam içim içimi kemirmeye başladı. Prodoctor aldım. Sabah ilk idrarla görücem. İnşallah burda hamilelik haberleri veririz birbirimize kızlar. Allah bu yolda emek veren herkesin güzel haberler almasını nasip etsin.
Aminnn aynı duyguları paylaşıyoruz en iyi birbirimizi biz anlarız dualarım sizinle kucağımızı doldursun RabbimAmin kardeşim Allah razı olsun. Allah bu güzel tevekkülünüzün karşılığı dualarınızı yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?