Dondurulmuş 6.gün embriyosu

Ocak ayı çok hayırlı geldi ne çok pozitif haberi aldık bugün şükürler olsun allahım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım... bizlerede dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah bu yıl.. hepimiz emek veriyoruz umut ediyoruz sonumuz güzel olur inşallah...
Evet ocak ayı bize ugurlu geldi maşallah ve o kadar beklemiyordum ki 1 buçuk yıldır ettiğim duanın haddi hesabı yok, allah isteyen herkese versin, elbette daima duamdasınız, rabbim gönlümüze göre versin 🤲

Evet ocak ayı bize ugurlu geldi maşallah ve o kadar beklemiyordum ki 1 buçuk yıldır ettiğim duanın haddi hesabı yok, allah isteyen herkese versin, elbette daima duamdasınız, rabbim gönlümüze göre versin 🤲
13 ocakta yani pazartesi günü embriyo transferim yapıldı arkadaslar gögsümde agrı ve hassasiyet vardı bugün hiç bi agrı yok göğüslerimde sadece kasıklarımda agrım var. Adet olmadan da göğüslerim agrırdı sonra olmadan gecerdi cok korkuyprum nolur yardım edin adet olmam değil mi persembe günü test yapacaktım

13 ocakta yani pazartesi günü embriyo transferim yapıldı arkadaslar gögsümde agrı ve hassasiyet vardı bugün hiç bi agrı yok göğüslerimde sadece kasıklarımda agrım var. Adet olmadan da göğüslerim agrırdı sonra olmadan gecerdi cok korkuyprum nolur yardım edin adet olmam değil mi persembe günü test yapacaktım
Olamazsınız çünkü ilaçlar engelliyor

Peki bu belirtiler normal midir sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet olacagımın belirtileri mi yoksa tamamen ilaçlardan mı kaynaklı yan etkiler ? Cok zormus bu bekleyiş sonu inşallah güzel olur inşallah
İlaçların yan etkileri çok o yuzden bol bol dua et ve bişeyler ile ugras.
Sen ne zmn test yapacaksın

İlaçların yan etkileri çok o yuzden bol bol dua et ve bişeyler ile ugras.
Sen ne zmn test yapacaksın
Ben persembe günü yapacagım doktor 10 gün sonra demişti. Ama ilaçları transferden önce kullanmaya başladım o zaman bi yan etki olmadı şimdi olunca insan ister istemez etkilenip umutlanıyor. Cok zor beklemek gercekten sabrımızı bol versin rabbim

Evet dr dan geliyorum , sonuc pozitif :)
Değerim 235.05 , şok oldum, çok umutsuzdum..
Allah yüzümüze güldü, çok şükür 🤲
Merhaba, tebrik ederim öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin de 6.gün embriyosu muydu pozitif olan?

Back
X