- Konu Sahibi bebekteyiz
-
sağlıklı bir şekilde kucağına bebişini alırsın inşallah serenanesmutlaka dondurulmuşları dene..
taze yumrutalarla yeniden yaparız demek, yeniden tüp bebek masrafı ve hormon yüklemesi demek..
bana biraz ticari gibi geliyor bu tip öneriler.. ben dondurulmuşları çözüp trasnfer ettirdim ikizler tutmuştu, sonra birini 2 aylıkken kaybetttim ama şimdi yola tek bebiş ile devam ediyorum, moralini bozmamaya çalış lütfen yaşın gençse rahmin de genç demektir şansın yüksek olabilir, ilk deneme herşey değil tatlım...
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallhçok teşekkürler darısı başına inşallah..
3 tane verdiler biri 8 biri 6 biri 5 hücreli idi..
hangileri tuttu bilemiyoruz tabii, ama göbüşümde 1 tane kaldı sonuçta :))
mutlaka dondurulmuşları dene..
taze yumrutalarla yeniden yaparız demek, yeniden tüp bebek masrafı ve hormon yüklemesi demek..
bana biraz ticari gibi geliyor bu tip öneriler.. ben dondurulmuşları çözüp trasnfer ettirdim ikizler tutmuştu, sonra birini 2 aylıkken kaybetttim ama şimdi yola tek bebiş ile devam ediyorum, moralini bozmamaya çalış lütfen yaşın gençse rahmin de genç demektir şansın yüksek olabilir, ilk deneme herşey değil tatlım...
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallh
bana 6 günlük 4 bebiş transfer edildi
ama 2 tanesi grade 2, 2 tanesi grade 3
doktor 2 tanesine ihtimal vermedi
senin gradeler nasıldı
sağlıklı bir şekilde kucağına bebişini alırsın inşallah serenanes
bende dorurulmuşları denedim bugün transferimin 4. günü
canım sana kaç embriyo verilmişti bide kalitelerini hatırlıyomusun?
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallh
bana 6 günlük 4 bebiş transfer edildi
ama 2 tanesi grade 2, 2 tanesi grade 3
doktor 2 tanesine ihtimal vermedi
senin gradeler nasıldı
Rabbm sağlıklı kucğına almayı nasip etsin inş bu yolda uğraş verenleri boş çevirmesin
yazdıkları beni çok rahatlattı tşk ederim
kalitesi ii dediler dondururken belki de nasibim onlarda
daha dün negatif sonuç aldım kendimi toparlar toparlamaz yaparız inş
merhaba arkadaşım ; bende 2. denememi dondurulmuşlarla denedim bugün 10. günüm kısmetse cuma günü 30 ekim test günüm embryo kaliteleri 8-7-5 3 tane idiler....ama ne durumdalar meraklar içerisindeyim......
inşallah bu sefer nasip olur .....tedavin hayırlı olsun kucağın bebişlerinle dolsun.......
Arkadaşım ben de dondurulmuşlarla hamile kaldım.2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve şu an da 22 haftalık kızıma hamileyim...O yüzden dondurulmuşlardan korkma dene , olmazsa yeniden tüp bebek yaptırırsın...
inşallah herşey gönlüne göre olur,
elbette temennim biran evvel olması ama hakkınızda hayırlı olan bebiş hangi sırada ise onun sırası gelince olacak , buna inan kendini mutsuz etme...bunların hepsi bizim için birer sınav... sınavı geçince mükafatı çok büyük yerimseniben
Merhaba canım.bende arkadaşlara katılıyorum.dondurulmuşlarını dene bencede.madem dr.taze yapalım diyor peki o zaman neden diğer embriyoları dondurmuşlar.bir bildikleri var demekki değilmi.bende 2 kez dr.hamile kaldım ama bazı şanssızlıklar yaşadım.dondurulmuş hamileliğinde daha dikkatli olmak gerekiyor bence.ama ben 2 sindede hamile kaldım.çok arkadaşımız var dondurulmuşlarla hamile kalıp devam eden.bence kısmet bu işler,iğne olurken klinikte bir hanımla tanışmıştım.ilk denemesinde gebelik oluşmamış hemen arkasından dondurulmuşları uygulamışlar ve kadın ikizlerine 5 aylık hamileydi.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
benim dosyama açtım baktım 8 hücreli olan grade yerine Morula yaziyor yani en yuksek kalitede demek, 1 tanesi 6 hücreli olan da 2AB yazıyor, 5 hücreli olanda ise 2B yazıyor...
grade 3 yok bende ama doktorun ihtimal vermediyse grade 3 lere vermemiştir.. gerçi ben ona pek takılmıyorum, 2 ya da 4 hücreli olanlarla hamile kalan arkadaşları okudum burda bence sen de takılma bu iş kader kısmet rabbimin ol demesine kalıyor biraz da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?