Dondurulmuş blast beta hcg yüksek görüşkerinize ihtiyacım var

.
LANSOR17

Benim 4 tane embriyom vardı,çözdürürken 1 tane kaldı.benimkiler blast değildi.Dondururken 4.gün dondurmuşlar.Çözdürdükten 2 gün sonra transfer edilince blast oldular.adetin 1. günü tedavi başlıyoo 14-15-16 günler transfer oluyoo.bu arada 2 defa dr. gidiyooon kolay gelsin canım....

Son düzenleme:
Biz en son 3 yıl denemiştik.Dondurulmuşların süresi bitmek üzereydi.Son şansımdı.5-6 ay önce konuştuğumda kesinlile çoçuk sayfasını kapattığını,bu streae girmemeyeceğini söyled. Evlatlık için yazın başvurmaya gittik.eğer herşey yolunda giderse kese ve kalp atımından sonra haftaya doğum günü söylemeyi düşünüyorum.işlerimiz ayrı eve geliş saati 9 dan önce gelemiyoo. ilişki durumuda 15 gün idare ettim. adet oldum, başım ağrıyoo vb...sorun olmadıı.benim başka sansım yoktuuu?

şimdi anladım cnm seninki birazda mecburiyetten olmuş rabbim yüzünüzü güldürsün.inşallah mutluluğunuz daim olur.sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına yavru(ları)nu cnm(amin) :emir_bebek: :emir_bebek: eşinede en güzel doğum günü hediyesi olur işte

Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci de yaptırdım. 4 tanaeydi çözdürünce 1 tana sağlam kaldı.oda blast dı.6. gün diye (transfer) biliyorum. Dondurulmuşlarda 15 gün sonra test istiyorlar. 13 gün benim çıktı. Bugünde 16.gün 2564 çıktı. yiine tedirginim. 3050 çıkması gerekiyordu. ne diyosunuz....
canım sizin sorun neydi ben böyle lap diye konu atladımda buarada hayırlııs olsun inşallah eşine bağıra bağıra haberi verirsin ama adamcaz düşüp bayılmasın yerini sağlama al delikafaduldendelikafadulden

canım sizin sorun neydi ben böyle lap diye konu atladımda buarada hayırlııs olsun inşallah eşine bağıra bağıra haberi verirsin ama adamcaz düşüp bayılmasın yerini sağlama al delikafaduldendelikafadulden
Bende polikistik over eşimde ise hem sperm sayısı az hareketli sperm yok gibiii.bana boll boll dua edin çok ihtiyacım var...

merhaba arkadaşlar.benimde önümüzdeki aylarda dondurulmuş blastlarımla transferim olacak nasipse.bu işlemi daha önce yaptırmış olan sizlere birkaç sorum olacak.benim yanlızca 3 tane embriyom var dondurulmuş.onlar çözünürken bozulabiliyormuş.sizde böyle bir bozulma yaşandı mı?birde tedavinin başından sonuna kadar kaç gün dr.kontrolüne gittiniz?tedavi toplam kaç gün sürdü?

benim 3 adet dondurulmus embriyom vardı.çözülürlerken herhangi bir bozulma olmadı.tedavide toplam 3 kez kontrole gittim.transfer 17.günde yapıldı

benim 3 adet dondurulmus embriyom vardı.çözülürlerken herhangi bir bozulma olmadı.tedavide toplam 3 kez kontrole gittim.transfer 17.günde yapıldı

orbis merhaba benimde dondurulmuşlarla 1ay sonra transferim olucak inşallah.bende duymuştumki dondurulmuşların çözünürken bozulması durumu merkezin labratuvar kalitesiyle orantılıymış.hangi merkez di seninki.sonuç pozitif heralde dimi.3 taneside blastokistmiydi.yoksa 3.gün embryosumuydu? :bbo:

benımde yarın çözülüyo cumartesi tarnsfer var :1rolleyes:
kızlar 14. gün degerlerin kac cıkması gerekıyo saglıklı oldugunu anlamak ıcın fisfisfis

orbis merhaba benimde dondurulmuşlarla 1ay sonra transferim olucak inşallah.bende duymuştumki dondurulmuşların çözünürken bozulması durumu merkezin labratuvar kalitesiyle orantılıymış.hangi merkez di seninki.sonuç pozitif heralde dimi.3 taneside blastokistmiydi.yoksa 3.gün embryosumuydu? :bbo:

canım tabiki lab. bir derece önemlidir ama en önemlisi allahın takdiri.bak masalselda bahçecide yaptırmış ki türkiyenin en iyisi diye bilinir.4 embriyodan biri sağlam kalmış.bence yatıp kalkıp transfere kadar dua edelim.

3 blast dı.labaratuar kesinlikle dondurulmuslarda çok önemli.bahceci kliniğinde yaptırdım.sonuç pozitif.

evet kızlar mutlaka takdiri ilahi olacağı varsa hepsi bozuluyor.yada tek yumurtayla ikiz bebiş sahibi oluyor arkadaşlarımız.rabbim yeterki ol desin.bizim şuan yaptığımız bir nebzede olsa içimizi rahatlatmak ve aklımızdaki şüpheleri merakları gidermek.hepimizin dileği aynı sağlıklı gebelikler geçirip sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak.kimimiz 5 sene sonra kimimiz hemen kimimiz hiç.bunu yanlız rabbim biliyor.biz imtihanımızı vermeye çalışıyoruz ....dualarda buluşmak dileğiyle

orbis cnm bide yine bak sormadan duramadım.benimde blastokist ..2+2 4 adet 5. gün-- 2 ad. 6.gün blastokisti var.benim ilk transferim de nasipse 2 tanesini çözdürcekler.senin kaçı tuttu cnm ya.3 balastın hepsi tuttumu öğrenebildinmi?

orbis cnm bide yine bak sormadan duramadım.benimde blastokist ..2+2 4 adet 5. gün-- 2 ad. 6.gün blastokisti var.benim ilk transferim de nasipse 2 tanesini çözdürcekler.senin kaçı tuttu cnm ya.3 balastın hepsi tuttumu öğrenebildinmi?

daha belli değil canım ama insallah salı günü göreceğim.ilk kontrol var.

kıslar merhaba banada blast dondurulmus 2 embrıyor tranafer edıldı bugun 4.gunum ıhsallah bende sızın gıbı mujdelı haber alırım

allahım ne güzel haberlerinizi okudum
benim transferim dün yapıldı blastokist dondurulmuş 5. gün embriyosu
daha önce 1 aşılamam 1 başarısız yine blastokist transferim var .
bu sefer ne olacak çok merak ediyorum blas daha iyi kalite de ve tutma oranı daha yüksek diyorlar konu ile ilgili bilgisi olan var ise beni bilgilendirebilir mi :?

çok sevgiler

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

MERHABA KIZLAR İLK ÖNCE HERKEZE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALMASI DİLEĞİYLE..BNMDE 14GÜN TEST SONUCUM 1882 TESSTEN 2 HAFTA SONRA DOKTOR RANEVU VERDİ BAKALIM GİDECEM

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.
Çok merak ettim sonucunuz ne oldu acaba? Benimde şu anda böyle çok yüksek

merhaba allaha şükğr bir sorun yok bebegin kalbi gayet iyi suan 8+5 olduk ama migde bulantılarından kusmadan nefes alamıyorum cok kötü kusmalar ama şükür bebek iyi
Benim iki transfer edildi. 9.gün 400 10.gün 864 da 13.gün 3253 oldu. Henüz kese görmedik. Haftaya cuma randevumuz bugün 16.gün zaten... çok merak ediyorum tek mi çift mi sağlıklı mı. Çok korkuyorum

Back
X