• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş emb.transferi olup hamile kalmış arkadaşlar bir bakar mısınız????

kızlar ben ilk tüp bebek denememde hamile kalmışttım ama 9 haftalıkken kaybettim şimdi haziransonu bidaha denemek istiyorum 2 tane embriyom var dondurulmuş.yetermi yoksa yenidenmi tedavi olmalıyım
birde dondurulmuşlarda transferden önce ilaç falan kullanılıyomu?????
 
benimde dondurulmuş 3 embriyom vardı ve transferden önce ya sağlıklı birşekilde çözünmezlerse diye çok korkuyordum.allahtan hepsi sağlıklı bir şekilde çözündüler.transferden önce birsüre östrojen hapı ya da bantı kullanıyorsun ve rahim kalınlığına bakılıyor uygun kalınlığa ulaşınca transferin gerçekleşiyor. umarım herşey gönlünce olur.
 
13. gün 673 idi, 15. gün 2024 idi. 13. günümde tam 4 haftalık idim doktor 5 +2 de cagirdi keseyi gormeye yani 6. haftama girmistim...yanlız ilk kan testi sonucu 200 kusur sonra 600 küsur sonra 2000 kusur olup da ikiz olanlar da vardi... demem o ki benim degerim asiri cikinca ben üçüz sandım ama ikiydi.. bence bir yorumlama yapabilirisn ama kesin karar verme derim..senin degerin kac ???
 
ben idrarda 7. günde görmeye başlayınca dayanamayıp 9.gün kan verdim ve 84 çıktı sonra 11 gün 189.9 çıktı bir dahada yapmadım haftaya doktorum kese görmeye çağırdı perşembe günü.şimdi kaç tane tutundu çok merak ediyorum bir hafta nasıl bekleyeceğim.
 
aslında 13. ve 15. gün degerine bakarak yorumlasak daha dogru olurdu ama 11. gün 190 olan 13. gün 300 civarı olabilir..yqni anladigim kadari ile ikiz mi istiyosun bence ihtimalin var... ama ne onemi var ki allah 1 vresin sağlıkla versin..ben ikizimi 7. haftadsa düşürdüm şimdi tek bebek ve inan o kadar kıymetli ki.. sen stres yapma allah herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor...hayırlısını diliyorum senin için de...
 
rabbim hayırlısını versin ikiz yada tek.merak benimki sadece doktorumla uzun uzun konuşma fırsatım olmadı soramadım.seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim.bebişine ve sana sağlık versin inşallah.
 
ben idrarda 7. günde görmeye başlayınca dayanamayıp 9.gün kan verdim ve 84 çıktı sonra 11 gün 189.9 çıktı bir dahada yapmadım haftaya doktorum kese görmeye çağırdı perşembe günü.şimdi kaç tane tutundu çok merak ediyorum bir hafta nasıl bekleyeceğim.

canım bılmıslık yapmıs gıbı agılama lutfen ama tek gebelık gıbı duruyo senın
benımde senın gıbı normal olması gereken gıbı katladı degerlerım ıkız olunca daha fazla katlama olur demıstı doktor
allah gonlune göre versın canım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde görürüz ınsallah
 
canım allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin yoksa tek yada ikiz hiç farkedermi bu kadar bekledikten sonra.darısı isteyen herkese.
 
kızlaar yaaa umarım benimde değerlerim güzel çıkar..bugün bir ümitsizlik çöktü kü içime sormayın...sonra toparladım kendimi....benim 18 mayıs pazartesi kan tahlilim var..12.gün yanii....umarım bırakıp gitmemiştir benii....allah hepimizin yardımcısı olsuunn..herkese bol şans...:nazar:
 
en erken kanda ne zaman belli oluyor ? donmuş embriyolarda arkadaşlar

Kacıncı gün embriyosu transfer edildiyse o günü 15'e tamamlıyorlar. Yani şöyle, bana 4. gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonraki 11. gün tahlile çağırdılar. 3. gün embriyosu olsaydı 12. gün tahlilim olacaktı.

Bir de ben transferden sonra 6. gün idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Ama kandaki bHCG değerim de 11. gün oldukça yüksek çıkmıştı. Tahlil gününde değeri çok çok yüksek olmayan ama pozitif gören arkadaşların idrarda daha geç çıkıyordu.
 
çok teşekkür ederim.

3 gün trasferi ama embriyolar comp.olmuş yani 1 kaltede.....

birde transfer günü dahilmi saymaya başlıyoruz işte 7 gun yada 8 gun derken....

birde neden donmuş embriyolarda test günü 15 gün sonra bakılıyor. hatta transfer günü dahil sayılırsa 16.gün tahlil yapılması gerekiyor..

cevabını merakla bekliyorum.
 
çok teşekkür ederim.

3 gün trasferi ama embriyolar comp.olmuş yani 1 kaltede.....

birde transfer günü dahilmi saymaya başlıyoruz işte 7 gun yada 8 gun derken....

birde neden donmuş embriyolarda test günü 15 gün sonra bakılıyor. hatta transfer günü dahil sayılırsa 16.gün tahlil yapılması gerekiyor..

cevabını merakla bekliyorum.

yok canım transfer gününü saymıyorsun. Transferden sonraki gün 1. gün. sadece dondurulmuşlarda değil, taze transferlerde de döllenme + 15 günde tahlil yapılıyor.

Benim taze embriyom 3. gün embriyosuydu, transferden 12 gün sonra yani döllenmeden sonraki 15. gün test oldu.
İkinci denemem dondurulmuşla oldu, 3. gün embriyosunu çözdüler, bir gün daha beklettiler, 4. gün embriyosu oldu, ondan sonra transfer ettiler. 11. gün de tahlil verdim. Yani 15 güne tamamlıyorlar her halükarda.

Benim doktorum bazı doktorlar hastalarına 8. günden itibaren pozitifse kanda çıkar diyorlar ama bu iyi bir fikir değil diyor. Transfer sonrası 12. güne kadar beklemenin mantığı biyokimyasal gebelikle normal gebeliği karıştırmamak. Hem normal gebelikte hem kimyasal gebelikte 8. günde bHCG 25 filan çıkıyor ama kimyasalda bu değer 12. günde de 30-40 filan oluyor ilk başta. Yani o kadar erkene gittiğinde değer hem kimyasalda hem normalde aynı, acaip durumu farkedemiyorlar. O yüzden de temiz temiz 12. günü beklemeyi tercih ediyorlar.
 
Arkadaşlar ilk denemem negatif oldu 2 dondurulmuş embriyo transferlerim 10.03.2015 tarihinde 3 embriyo transferi gerçekleşti fakat ilkine göre bunda aşırı derecede bel ağrım var tedirgin oluyorum
 
Arkadaşlar ilk denemem negatif oldu 2 dondurulmuş embriyo transferlerim 10.03.2015 tarihinde 3 embriyo transferi gerçekleşti fakat ilkine göre bunda aşırı derecede bel ağrım var tedirgin oluyorum
geçmiş olsun dilerim allah herkesin yardımcısı olsun 3 tane embro transfer edilyormu 35 yaş öncesi ?
 
Back
X