• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embrıo????

ist_med

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
193
62
53
35
İstanbul
cok merak edıorum dondurulmuş embrıonun çözünürken bozulması oluyor mu ? benım bı tane 5. gun embıyosu donduruldu beklemedeyım .. bı ay sonra transfer edılecek ınş.şimdi kara kara düşünmeye başladım yaa çözünmede bişey olursaaa :( ıhtımallleri nelerdır .. yardımcı olursanız sevınırımm

cok merak edıorum dondurulmuş embrıonun çözünürken bozulması oluyor mu ? benım bı tane 5. gun embıyosu donduruldu beklemedeyım .. bı ay sonra transfer edılecek ınş.şimdi kara kara düşünmeye başladım yaa çözünmede bişey olursaaa :KK43: ıhtımallleri nelerdır .. yardımcı olursanız sevınırımm
Benim de 2 embriyom donduruldu aynı korku bende de var fakat doktorum sakın korkma dedi. Dondurulmadan önceki kalitesi neyse çözüldükten sonraki kalite aynı dedi doktorum yani embriyo zaten iyiyse hiçbir şey olmazmiş.

ya inşaallah bende cok korkuyorumm .. bısey olcak çözunmede ve transfer olmuycak dıye bı tane embrıom var :( Rabbim korusuun inş bişey olmasıın embriyolarımızaaa P perimsu

Bahçeci fulyada yaptırıyorum ben de adet olmayı bekliyorum doģum kontrol hapı yeni bitti adetin 2. Günü başlamam gereken ilaçlar olacakmış sonrasında kısmetse rahim kalınlığına göre transfer olacak. Sen nerede yaptırıyorsun?
BEN DOGUM KONNTROL HAPI KULLANMADIM hiç.. ohhss oldugumdan ertelendı transferım .adet oldum yenı bıttı bı dığer adeette geln dedı doktor o zamn gıdecegım

cok merak edıorum dondurulmuş embrıonun çözünürken bozulması oluyor mu ? benım bı tane 5. gun embıyosu donduruldu beklemedeyım .. bı ay sonra transfer edılecek ınş.şimdi kara kara düşünmeye başladım yaa çözünmede bişey olursaaa :KK43: ıhtımallleri nelerdır .. yardımcı olursanız sevınırımm
Cnm hiç korkma benimde 5.gun 2 tane dondurulmus vardı 2 side bozulmadan çözüldü şimdide hamd olsun 3 aylık hamileyim darısı senin basına inşallah

Cnm hiç korkma benimde 5.gun 2 tane dondurulmus vardı 2 side bozulmadan çözüldü şimdide hamd olsun 3 aylık hamileyim darısı senin basına inşallah
ayy ne mutlu sızeee ınş Rabbım bızede nasip eder .. dua edersenız sevınırım ;) hamılesınız ve duanız kabul olur inş ;) ikısıde tuuttumu ıkız mı beklıonuz cok mutlu oldum sıızın adınıza .. saolun cvb ıcın

Yok cnm tek. dualarim hepinize Rabbım bu yolda kimseyi yarım bırakmasin yaşadıklarımız çok zor Allahım hepımızın yardımcısı olsun.umutsuzluga hiç kapılma. Benim ilkokul 1 de kızım var o da 3. Denememde oldu bunuda 3. Denememde hamileyim 8 yıldır bu tedavinin icindeyim ama şükürler olsun dualarim karşılıksız kalmadı.bu sayfalarda çok güç aldım.kızımda transfer arkası kanamam başladı beta hcg 26 çıktı doktorum bile gebelik devam etmez dedi.ama Rabbım o çocuğa ol dedikten sonra o oluyor.o yüzden tek yapabileceğin sabır ve bol dua.tedaviyle ilgili istediğin soruyu sorabilirsin yardimci olabilirsem çok sevinirim.rabbim yar ve yardımcın olsun

BEN DOGUM KONNTROL HAPI KULLANMADIM hiç.. ohhss oldugumdan ertelendı transferım .adet oldum yenı bıttı bı dığer adeette geln dedı doktor o zamn gıdecegım
Bana da adetin 2.günü gel demişti geçen ay yumurtlama var transfer sağlıklı olmaz dedi doğum kontrol hapı verdi. Kısmetse bu ay olacak sen nerede yaptırıyorsun? İnşallah sorunsuz atlatırız su gibi geçer bebişlerimize kavuşuruz.

Yok cnm tek. dualarim hepinize Rabbım bu yolda kimseyi yarım bırakmasin yaşadıklarımız çok zor Allahım hepımızın yardımcısı olsun.umutsuzluga hiç kapılma. Benim ilkokul 1 de kızım var o da 3. Denememde oldu bunuda 3. Denememde hamileyim 8 yıldır bu tedavinin icindeyim ama şükürler olsun dualarim karşılıksız kalmadı.bu sayfalarda çok güç aldım.kızımda transfer arkası kanamam başladı beta hcg 26 çıktı doktorum bile gebelik devam etmez dedi.ama Rabbım o çocuğa ol dedikten sonra o oluyor.o yüzden tek yapabileceğin sabır ve bol dua.tedaviyle ilgili istediğin soruyu sorabilirsin yardimci olabilirsem çok sevinirim.rabbim yar ve yardımcın olsun
Allahım bizlere de yaşatır inşallah bu mutluluğu sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bana da adetin 2.günü gel demişti geçen ay yumurtlama var transfer sağlıklı olmaz dedi doğum kontrol hapı verdi. Kısmetse bu ay olacak sen nerede yaptırıyorsun? İnşallah sorunsuz atlatırız su gibi geçer bebişlerimize kavuşuruz.
ben samsunda ozelde yaptırıorumm ... bende ekım 17 gıbı regl olacam o zman gıdecem bakalım doktor tmm derse olcak Allah ın izniylee

Allahım bizlere de yaşatır inşallah bu mutluluğu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsun ... zor bı sureç , sureklı buralarda bıseyler arastırıorum bakıorum .. bızım gıbı kaderdaş arkadaşlarla gorusmek yasanılanlar sonrasında bebegı olaanlar bıze güç mutluluk , umut veriyor.... Herşey Rabbimize baglı,Allah ım nasıp eder bızlerede inş....

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

dondurma çözme olaylarında nerede yaptığınız önemli. bunun için zaten genart ta tedavimizi tamamladık. yıllık 1250 lira ödeme yapıyoruz. oysaki 100 metre ilerisindeki merkezde bu ücret 200 lira. eşim gidip dondurulan numuneleri yer değiştirecekti ancak çözerken kullanılan yöntemden kullanılan malzemelere kadar herşey etki ediyormuş. eşim saklama süresince diğer merkezde saklarız sonra çözerken geri getirir çözeriz diye söylüyordu ancak daha sonra işin içindeki en önemli faktörün insan olduğunu düşününce yıllık 1000 lira fazla vermeyi kabul etti.

merhaba hayırlı olsun bebeklern benım sorum bebeklerın sağlıklımı bır sıkıntıları varmı bende dondurulmus embrıyo transferı yapıldı bebegımı dogduktan 3 gun sonra kaybettım kalbınde sorun varmıs bırdaha yaptırmaya korkuyorum acaba dondurulmus oldugu ıcınmı dıeee cevap verırsen cok sevınırım

Back
X