Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Ben
Bursadan yaziyorum.benim suan 2 adet dondurulmus embriyom var.
Gecen yil agustos ayinda 24 haftalik ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettim. Ve ocak ayinda dondurulmus tek embriyo transferi yapildi.ancak negatif sonuc aldik.
Dr um ikiz gebeligi tasiyamadigim icin tek gebelik elde etmek istiyor.eger ikiz olursa reduksiyon islemi uygularim dediginden dr un tum israrlarina ragmen tek nakil yaptirdim ama sonuc olumsuz.
Zor bir durumdayim tek tek tutma sansi az ancak iki tane tutarsada reduksiyon istemiyorum.
Senin ilk denemenmi?
Dr un nasil bir tedavi uygulayacak ve hangi tahlilleri yaptiracak yazarsan sevinirim.
Kismetse bu sefer pozitif sonuc aliriz.tekrar sil bastan baslamak maddi manevi zor.
insallah burda guzel seyler paylasir guzel anilar biriktiririz.![]()
merhaba..hosbuldum tesekkür ederim.Allah hepimizin muradini en kisa zamanda versin insallah.bu yollardan kimsenin eli bos dönmesin.
ben ikinci tüp denememi temmuzda yaptim.iki embriyom transfer edildi.sonucum pozitifti.18 sene sonra ilk defa hamile kalmanin sevincini yasarken testimden 5 gün sonra degerimin cook düstügünü ve kimyasal gebelik yasadigimi ögrendim.cok üzücüydü ama atlattim.Allah hepimizin üzüntülerimizi en güzel sekilde unuttursun bizlere.
ikinci denememden 6 tane dondurmam var:)ekimde onlari transfer ettirmeyi planliyorum.dondurulmus transferiyle ilgili pek bilgim yok.bildiklerinizi paylasirmisiniz lütfen:)
bebeklerini kaybetmissin cok üzüldüm.insallah bu sefer kucagina almak nasip etsin rabbim.hamileligin neden sonlandigini ,neden ikiz hamilelik tasiyamadiginin sebebini biliyormusun?
aslinda ikiz hamileligi bende takiyorum kafama.su sebepten bende kan pihtilasmasi var.bu sorun olan annelerin bebekleri 40 haftayi doldurmadan aliniyormus.bide ikiz olursa ikizler zaten kücük oluyorlar birde erken dogurunca nasil olur bilemiyorum ki..ama iki tane embriyoyla sansimizda ikiye katlaniyor tutma sansimiz.oda var.bunuda sorucam haftaya doktoruma.
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
mavielle cook tesekkür ederim.senin hikayeni test günümü beklerken okumustum tüylerim diken diken ve aglayarak .hic aklimdan cikmiyor.senin sabrina azmine inancina hayran oldum.kudretli merhametli rabbim sana yasadiklarini enn güzel sekilde unuttursun.cani gönülden diliyorum.sen harika bi anne olursun bunu O`da biliyordur.rabbim bu defa meleklerini sana bagislasin ve sinavini bitirsin artik insallah.hepimizin de.....
tedavin hayirli ugurlu olsun.tedaviye basladigini okuyunca cok sevindim:))bu sefer yavrularini kucagina alirsin insallah Allahin izniyle.dua edicem.hepimizin dualari makbul olsun amiiinnn.:)
DILEMIN
Kan pihitilasmasi artik buyuk bir problem degil.yeterki bastan bilinsin.
Keske ilk hamileligin oncesi gerekli testler yapilsaydi.su an genelde tum tup bebek yaptiranlar onlem amacli genelde hamileligimizi yatarak gecirdigimiz icin celexsone 0.4 kan sulandirici igne kullaniyor.bende kullandim.senin ozellikle pihtilasma sorunun oldugu icin ayni igenenin 0.6 lik olanini kullanman gerekiyor.dr gittiginde bu konuyu ozellikle konus.
MAVIELLE
4. Gebeligim dedigin ikizlerini kacinci haftada kaybettin.anlattigin servikal yetmezlige benziyor.agri sizi ve kanama olmamasi.
Bircok arkadasimiz bu sekilde kayiplar yasadi.
12.haftadan itibaren vajinal rahim agzi olcumu yapilmasi ve eger 2.5 cm ve altina djserse dikis atilmasi gerekiyor.
Sana boyle bir olcum yapildimi hamileliklerinde.
Heleki ikiz gebeliklerde bu sorun daha bir on plana cikiyor.
Ileriki hafta bebek kayiplarinin en buyuk sebeplerinden biri bu sorun.
insallah bu sefer hersey yolunda gider ve hamilelik haberini birlikte kutlariz.
Allah'ım sizlere inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
Mavielle hikayeni okudum ben de.. inan ne diyeceğimi bilmiyorum,mahvoldum..
İnşallah sen ve tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar yavrularına kavuşurlar.
Hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş öyle diyorlar..
sizler için bu gece dua edeceğim kızlar..
sizler ve sizin gibi anne olma yolunda mücadele edenler için..
okuduklarıma çok duygulandım, zorlu yollardan geçiyorsunuz, rabbim size sağlık sabır versin inşallah..
Azminiz için de hepinizi kutluyorum sizler çok güçlü kadınlarsınız...
Dualarım sizler için kızlar..