• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

diger topiginde lenfosit asinin zor oldugunu yazmissin!Allah sana ve esine saglik ve güc versin.bugünlerde gececek canim.yasadigin zorluklari mutlu sonun gerisinde birakicaksin innsaallahh.dualarim seninle.

diger topiginde lenfosit asinin zor oldugunu yazmissin!Allah sana ve esine saglik ve güc versin.bugünlerde gececek canim.yasadigin zorluklari mutlu sonun gerisinde birakicaksin innsaallahh.dualarim seninle.

saol cnm inan çok can yakıcı hala ellerimde güç kaybı var gece kollarımın ağrısından nereye koyucamı şaşırdım daha önümde 4 aşı daha var :(( tek işe yarasında geçicek bu acılar.

hamileliklerim sırasında 7.haftada başlayan kanamalarım oldu

1.gebeliğim 7 haftalık düştü genelde ilk bebekler düştüğü için çokta önemsemedim

2.gebeliğimde ikizlerimin durumu iyidi fakat arada kanamalarım oluyordu yine kanamamın olduğu bir gece balıkesirde yaşadığım için doğumevine koştuk hemen ve doktor hamileliğimin 11.haftasında olduğum için tedavi edemiceni çünkü avrupa standartlarına göre 3 ayda düşen bebeklerin özürlü kabul edildiğini benimde 12.haftada yapılcak tarama test sonucumda eğer sağlıklı sonuç alırsa tedavi ediceni söyledi beni yatırdı hastaneye 3 gününm vardı teste hiç bir ilaç hiç bir şey yapmadı ve bekledim günümü ama malesef test yaptırmaya kalmadan düşük yaptım ve devler hastanelerinde kromozom testi pahalı diye yapılmıyormuş bizde bunu bilmiyorduk bebekler patolojıye gitti ve sadece özürlü deil sağlıklı raporu geldi

3.hamileliğimde ikiz başladı hamileliğim ve bebeklerden biri gelişmedi diğeri iyi gelişti fakat gelişmeyen bebeği atmak için uğraşatı bünye tam 16 hafta kanamam oldu ve hastanelerde geçti zamanım . bu hamileliğmde tüp bebek işlemimi yapan merkezde devam etmiştim ve kanamaları kesmek için kullanılan ilaçlar bebeğimin suyunu azalttı ve 21.haftada doğum yaptım

4.gebeliğimde ikiz bebeklerim çok iyidi ve çok sağlıklılardı kanama problemim çok olmadı iyi gidiyordu hamileliğim sorunsuzdu fakat bir sabah uykumdan uyandığımda bişiler geldiğini hissettim kanamam başladı sandım ve lavaboya koştum gördüğümle şok oldum bebeğimdi gelen normal doğum gibi gelmişti çığlık atmamla diğeride geldi elleri ayakları gözleri parmakları herşeyi belliydi biri kız biri erkekti ve şok yaşadık ne kanamam omuştu nede ağrım uykumda gelmişlerdi hemen merkeze gittik kromozom analizine gitti bebekler ve sonuç benim bünyem eşimden gelen bazı kromozomları kabul etmiyormuş ve bebekleri yabancı madde gören bağışıklık sistemim atmak için elinden geleni yapıyor kanamalarım bu yüzdenmiş

şimdi LENFOSİT AŞI uygulamasını yapıcaz bu gün ilk aşımı oldum

eşimden 10 tüp kan aldılar ve 1 saatlik işlemle bunu serum haline getirip bana enjekte ettiler yani benim bünyemi eşime hazırlıyorlar 3 kez uygulanacak bu aşı ve 3.aşıdan sonra dondurulmuşlarım transfer edilecek ve gebelik oluşunca 7.haftada tekrar aşı yapılacak

inşallah bu aşı derdime çare olur bebeğime kavuşurum.

Canım,ne zor süreçlerden geçmişsin,Rabbim sabrını versin.Biz 3 defa negatifi gördük ve çok üzüldük yıprandık ama senin hikayeni okuyunca bu çektiklerimiz hiçbirşey dedim, var olan birşeyi kaybetmek çooook büyük acı olsa gerek.Rabbim birdaha ki denemede yavrularını sana sağlıcakla bağışlasın, kucağına almayı nasip etsin.....

Canım,ne zor süreçlerden geçmişsin,Rabbim sabrını versin.Biz 3 defa negatifi gördük ve çok üzüldük yıprandık ama senin hikayeni okuyunca bu çektiklerimiz hiçbirşey dedim, var olan birşeyi kaybetmek çooook büyük acı olsa gerek.Rabbim birdaha ki denemede yavrularını sana sağlıcakla bağışlasın, kucağına almayı nasip etsin.....

aminnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah ....

slm bayanlar bende ılaclara basladım ıkı gun oldu dondurulmuslar olucagı ıcın daha rahatım ıgne olmadıgı ıcın sevınıyorum ıns bu sefer olucak :)))

Kizlar bende eylül ayinda 2. denemimi yapicagim.Isallah hersey yolunda gider ve hamile kalirim.Ben ikiz istiyorum ya yinede Allah bilir.Almanyada yasiyorum ve iki tane yerlestireceklerini söyledi drum.Birincide de iki tane yerlestirmislerdi ama kismet olmadi.Rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün isallah.

Kizlar bende eylül ayinda 2. denemimi yapicagim.Isallah hersey yolunda gider ve hamile kalirim.Ben ikiz istiyorum ya yinede Allah bilir.Almanyada yasiyorum ve iki tane yerlestireceklerini söyledi drum.Birincide de iki tane yerlestirmislerdi ama kismet olmadi.Rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün isallah.

ben yarin dondurulmus tedavimi konusmak icin dr uma gidicem.
15 tane soru hazirladim doktoruma:)))bide yazdim.gelince anlatirim insl.

ben yarin dondurulmus tedavimi konusmak icin dr uma gidicem.
15 tane soru hazirladim doktoruma:)))bide yazdim.gelince anlatirim insl.

bence de anlat :)

arkadaşlar 1.tüp bebek deneyimim malesef başarısızlıkla sonuçlandı 2 tane 5.gün embriyosuydu tutmadı, rahimde perdem vardı histeraskopiyle alındı pko sebebiyle tüp bebek yaptırdık olmadı, 7 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyom var ilk adetimi oluyorum şimdi 2.adetimde başlayacağım dondurulmuşlarımla, bu da eylül sonu ekim başına tekabül ediyor, inşallahhhh bu son denememiz olur:49:

günaydin hanimlar,
dr`umdan geldim.haftaya reglimin 2.3. yada 4. günü basliycaz tedaviye.
rahim filmini sordum yine,kadin (dr um)rahim filmi deyince dehsete düsüyor.rahime röntgen cihazi cok zarar veriyor kesinlikle yapilmamali diyor.usg nin yettigini söylüyor hala.iyi dedim.
dondurulmus embriyolar kac hücreli kacinci gün dondurdunuz diye sordugumda agzim acik kaldii.
1. gün............................................................................................................................
neeehh nasilll niyee diyebildim saskinliktan dondum.
opu dan sonra spermi yumurtaya enjekte edip öylece dondurmuslar....
embriyo degil döllenmis yumurtaymis benim dondurulmuslar...
(kizlar böle bisey duymusmuydunuz?)
embriyo dondurmakla döllenmis yumurtayi dondurmanin farkini söyle acikladi:
hücrelere bölünmüs yumurta (embriyo)cözülürken bozulabiliyormus.devam yasama sansi azalabiliyomus.bu sekilde dondurup cözülüp ayni taze embriyo kalitesinde embriyo olusuyormus.yine gerekirse embriyoyu dondurabiliyolarmis.hani bi aksilik olursa felan.
daha baska seylerde anlatti da aklima girmedi saskinligimdan.ama tatmin oldum.banada mantikli geldi anlatinca.
amaa suna canim sikildi.tam 465 euro istediler dondurmaya.(ben saniyordum 6 tane embriyom var)simdi o 6 döllenmis yumurta bölünüp cogalabilcek mi orasi mechul.sonucta kac embriyo olusabilecek belirsiz.
ben sorularimin cevabini alacakken bunu duyunca hepsi uctu aklimdan.kafamda bir sürü soruyla geldim eve gene.neyseki 2-2-2 dondurmuslar yumurtalari.

günaydin hanimlar,
dr`umdan geldim.haftaya reglimin 2.3. yada 4. günü basliycaz tedaviye.
rahim filmini sordum yine,kadin (dr um)rahim filmi deyince dehsete düsüyor.rahime röntgen cihazi cok zarar veriyor kesinlikle yapilmamali diyor.usg nin yettigini söylüyor hala.iyi dedim.
dondurulmus embriyolar kac hücreli kacinci gün dondurdunuz diye sordugumda agzim acik kaldii.
1. gün............................................................................................................................
neeehh nasilll niyee diyebildim saskinliktan dondum.
opu dan sonra spermi yumurtaya enjekte edip öylece dondurmuslar....
embriyo degil döllenmis yumurtaymis benim dondurulmuslar...
(kizlar böle bisey duymusmuydunuz?)
embriyo dondurmakla döllenmis yumurtayi dondurmanin farkini söyle acikladi:
hücrelere bölünmüs yumurta (embriyo)cözülürken bozulabiliyormus.devam yasama sansi azalabiliyomus.bu sekilde dondurup cözülüp ayni taze embriyo kalitesinde embriyo olusuyormus.yine gerekirse embriyoyu dondurabiliyolarmis.hani bi aksilik olursa felan.
daha baska seylerde anlatti da aklima girmedi saskinligimdan.ama tatmin oldum.banada mantikli geldi anlatinca.
amaa suna canim sikildi.tam 465 euro istediler dondurmaya.(ben saniyordum 6 tane embriyom var)simdi o 6 döllenmis yumurta bölünüp cogalabilcek mi orasi mechul.sonucta kac embriyo olusabilecek belirsiz.
ben sorularimin cevabini alacakken bunu duyunca hepsi uctu aklimdan.kafamda bir sürü soruyla geldim eve gene.neyseki 2-2-2 dondurmuslar yumurtalari.

korkma canım 1.gün dondurma hakkında kadın haklıymış çocuk istiyorum sitesinde aynen onu destekleyen bir makale var, 1.gün embriyosu dna'ya bölünmediği için çözme işleminde zazrar görme olasılığı daha azdır diyor, sadece embriyolar izlenmediği için kalitesi bilinmezler diyor, yani sen tazeyken yaptırsaydın kaç tane kaliteli embriyon olacaktı ise yine aynı olacak, öptüm canım, hayırlı ve müjdeli bir tedavi dilerim...

korkma canım 1.gün dondurma hakkında kadın haklıymış çocuk istiyorum sitesinde aynen onu destekleyen bir makale var, 1.gün embriyosu dna'ya bölünmediği için çözme işleminde zazrar görme olasılığı daha azdır diyor, sadece embriyolar izlenmediği için kalitesi bilinmezler diyor, yani sen tazeyken yaptırsaydın kaç tane kaliteli embriyon olacaktı ise yine aynı olacak, öptüm canım, hayırlı ve müjdeli bir tedavi dilerim...

cok tesekkür ederim canim.ben de simdi nette arastircaktim.demek yine ayni olacakmis:)cok iyii.mucckk.cok saol

Donmuslarla yola çıkmaya hazırlanan bende varım kızlar eylüle olacaktı ama şuanki durumumu 'herşeye rağmen vazgeçmeyen bizim kızlar' topiğine yazdım işler baya karışık hemde baya ekim olmazsa kasıma başlarım diye tahmin ediyorum bakalım ama iyi düşünme güdülerim nedense birden bire uçup gitti psikolojik olarakda hazirlanmam gerekecek hemde ciddi anlamda

kızlar merhaba umudum dondurulmuşlarla sizin gibi bugün tedavimin 3. günü çok rahat bir süreç ilki gibi ne iğne ne karında şişlik hiçbir şikayitim yok şimdilik muayeneye bile sadece 3 kez gidiyorsun,çok fazla hormonlarında değişmiyor bunlar bize umut versin bu defa ben ilkinde olmayacağından neredeyse emindim,şimdide olacağına bir o kadar inanıyorum,inşallah bu kez muradımıza ereriz benim transferim 9 yada 10 eylül dualarınızda benide anın emi:54::54:

Donmuslarla yola çıkmaya hazırlanan bende varım kızlar eylüle olacaktı ama şuanki durumumu 'herşeye rağmen vazgeçmeyen bizim kızlar' topiğine yazdım işler baya karışık hemde baya ekim olmazsa kasıma başlarım diye tahmin ediyorum bakalım ama iyi düşünme güdülerim nedense birden bire uçup gitti psikolojik olarakda hazirlanmam gerekecek hemde ciddi anlamda

nolduki canım psikolojik olarak mı hazır değilsin yoksa bi rahatsızlığın mı var? bende dün tedavimi sonlandırmak istedim bi ara bu seferde negatif olursa diye dellendim ama toparladım hemen eşim sağolsun kendimi kaderime teslim ettim,rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canim okudum diger topicte derdini.myomlar temizlenmeden tüp bebek deneme derim..

senin dondurulmuşlarla tedavin ne kadar tutuyor, diğer topikte sordum ama dondurulmuşlarla yapan pek kimse yok galiba, bilen arkadaşlar varsa, cevap yazarlarsa sevinirim...

kızlar merhaba umudum dondurulmuşlarla sizin gibi bugün tedavimin 3. günü çok rahat bir süreç ilki gibi ne iğne ne karında şişlik hiçbir şikayitim yok şimdilik muayeneye bile sadece 3 kez gidiyorsun,çok fazla hormonlarında değişmiyor bunlar bize umut versin bu defa ben ilkinde olmayacağından neredeyse emindim,şimdide olacağına bir o kadar inanıyorum,inşallah bu kez muradımıza ereriz benim transferim 9 yada 10 eylül dualarınızda benide anın emi:54::54:

insallah bu tedavilerimizde bebislerimize kavusuruz da bidaa o gicik ignelerle karsilasmayiz:)bende seviniyorum rahat gececek diye.
anmammi canim duamda. isminizi tek tek her zaman hatirlayip söleyemesemde kalbim dilim hepimiz icin duada.insallah hepimizin dualarimiz makbul olsun.amiiinnn,,,,,,,,

Back
X